Vierasta kieltä puhuva kultahampainen mieskaksikko kiertelee varastelemassa Helsingissä

3
Poliisille on tehty alkuviikon aikana useita rikosilmoituksia eri puolilla Helsinkiä tapahtuneista varkauksista ja varkauden yrityksestä, joita kaikkia yhdistää samantyylinen tekotapa. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet tiistain ja keskiviikon aikana Kaivopuistossa, Alppilassa, Kannelmäessä, Oulunkylässä ja Pihlajamäessä sijaitsevissa liikkeissä ja toimistoissa.

– Tapauksia yhdistää se, että liikkeisiin on tullut kaksi miestä, joko yhtä aikaa tai vuorotellen, jotka ovat pyörineet hetken liikkeessä tai tiedustelleet jotain. Osassa tapauksista miehet ovat yrittäneet hämätä työntekijää eri tavoin. Kun miehet ovat poistuneet, työntekijä on huomannut, että liikkeestä on kadonnut esimerkiksi arvokas matkapuhelin tai käteistä rahaa, kertoo rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi epäilee asianomistajilta saatujen tuntomerkkien perusteella, että kyseessä on samat tekijät, jotka liikkuvat ympäri kaupunkia.

Asianomistajat ovat kertoneet, että miehet puhuvat keskenään vierasta kieltä ja ovat mahdollisesti kotoisin Kaakkois-Euroopasta. Miehet ovat iältään 30–50-vuotiaita, noin 170–180 senttimetriä pitkiä ja ruumiinrakenteeltaan hieman rotevia. Erään asianomistajan mukaan molemmilla miehillä oli kulta- tai metallihampaat.

Mahdolliset vihjetiedot voi ilmoittaa Helsingin poliisille sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki(at)poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 417 931. Akuuteissa tilanteissa on soitettava hätänumeroon 112.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Kun ilmoitat tästä ”ulkomaalaisesta kaksikosta” poliisille. ”Rasiminvastaisen viikon” jälkilöylyissä ilmoittaja viedään pahnoille ilman mitään muodollisuuksia ja perustuslaillisia oikeuksia. Luonnollisesti tämä koskee ainoastaan kanta-suomalaisia.

  2. Helsinkiläisiä saa ryöstääkin, tätähän valtuutetut ovat edesauttaneet päätöksillään. Säälin ainostaan niitä jotka eivät voi vaikuttaa näihin päätöksiin, koska jäävät armottomasti vähemmistöön vaika äänestävät. Helsinki on punavihreän mafian käsissä, joten muutos tulee kun näitä ”tapauksia” tulee lisää ja tärkeää on että näitä tulee rikkaitten alueilla. Kaikki opitaan kantapään kautta kun järjen ääni häviää tunteen tieltä. Näitä itärosvoja riittää rajoilla. Kun annateaan hyvät työskentely olosuhteet ja laki ei juurikaan heitä estä koska laki on ajalta jolloin ei ollut tätä ongelmaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.