Sisäministeri Mykkäsen twiitti ihmetyttää – Yli 300 000 maahanmuuttajaa tulossa?

11
Itseään sinivihreäksi uudistajaksi kehuva kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen kohahduttaa eilisellä twiitillään.

Mykkänen visersi eilen Twitterissä: ”Jos maahanmuuttajia tulisi äkkiä 10x se mitä2015, apukädet Poliisille tarpeen, että järjestys yhtä hyvin kuin sen 2015 hoiti! vuosikulut (0,5me) <1 promille poliisista (>700me). Ei siis huolta & co!”

Twiitti on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, ja sitä kummastellaan laajalti. On herännyt kysymyksiä siitä, onko Mykkäsellä jotain sisäpiiritietoa siitä, että Suomeen olisi tulossa lähiaikoina yli 300 000 maahanmuuttajan vyöry.

Joku kommentoi Facebookissa, että kun vyöry alkaa, Mykkänen ei edeltäjänsä Petteri Orpon tavoin pyri estämään sitä millään tavalla, vaan kouluttaa reservipoliisit kantamaan turvapaikanhakijoiden kasseja.

Jotkut jopa epäilivät kyseessä olevan parodiatili. Niin käsittämättömältä tuo twiitti heistä tuntui. Kyseessä on kuitenkin Kai Mykkäsen aito Twitter-tili.

Oulun kaupunginvaltuutettu Junes Lokka (asyl) kommentoi Mykkäsen twiittiä näin: ”32000 läpsyttäjää aiheutti massiivisen kaaoksen ja mielestäsi poliisi voisi siis hoitaa 320 000 tuosta vain onko tuo päivitys tehty selvin päin.”

Perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutettu Mari Rantanen kommentoi asiaa tähän tapaan: ”En pidä lainkaan järkevänä moista pikakouluttamista poliisin vaativaan ammattiin. Esittämässäsi skenaariossa(jota toivottavasti ei tule) on nähdäkseni @Puolustusvoimat ja @rajavartijat käytössä. Silloin pitäisi suojata rajaa eikä hankkia laukunkantajia.”

Toinen äärilaita kommentoijista taas piti etnistä profilointia jo nyt isona ongelmana, ja oli sitä mieltä, että reservipoliisista tulee valtion oma Odinin sotilaat.

Lähteet: Twitter, Facebook

Katso myös:

Mykkänen myönsi kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyöhön 206,8 miljoonaa euroa – Saajina mm. SPR, Kirkon ulkomaanapu ja Suomen lähetysseura

11 KOMMENTIT

 1. Jos tulee 300 000, vihapuhepoliisien ja vihapuhetäydennyspoliisien määrää on lisättävä rajusti, että kuri ja järjestys säilyvät!

 2. Mahtaakohan Mykkänen tietää miten moni suomalainen reservisotilas tuon 2015 tapahtuneen miehitysjoukkojen maahan auttamisen jälkeen on tehnyt omat johtopäätöksensä omasta roolistaan jos maahan sattuisikin tuluvaisuudessa pyrkimään sellainen miehitysarmeija mitä nämä globalistinilkit eivät ole itse kansanvaihdon nimissä tänne tilanneet?

 3. Ei voi olla niin naiveja suomalaisia etteivät ne ymmärtäisi Suomeen tuotavien loisten kokonaismäärää. Mykkänen kertoo yhden vuoden paklaiskiintiöstä.

  Suomalaisia kuolee 1.1 miljoonaa seuraavan seitsemän vuoden aikana vanhuuteen ja sairauksiin. Se määrä tullaan ottamaan Suomeen näitä loisia. Silloin tuloveroprosentti on 40-45% Suomen jokaisessa kunnassa.

  Ja kun 20 vuotta on kulunut, ovat suomalaiset vähemmistönä omassa maassaan.

  …ELLEIVÄT nykynuoret (alle 30v) ala pikapikaa lisääntymään. Jos he haluavat viettää ”kivaa aikaa” nyt, tulee heidän keski-ikänsä ja vanhuutensa olemaan todella kamalaa aikaa. Mutta jos he haluavat investoida tulevaisuuteen, niin keski-ikä ja vanhuus voi olla paljon parempaa aikaa. Minua ei liikuta parikymmenen vuoden päästä tulevat asiat. MInä tuuppaan silloin jo koiranputkea. Ja omat lapsenikin ovat jo muuttaneet parempiin asuinmaihin. Mutta ne joilla ei ole vaihtoehtoa… Niiden pitäisi pistää hösseliksi nyt eikä esim. kolmen vuoden päästä.

 4. Soinihan sanoi, että tulisi kapina, jos suomalaiset tietäisivät, mihin kaikkeen meidät on sitoutettu.
  Kerjääköhän tuokin verta nenästään? Naftaliinista kaivetaan ja tarkkuutetaan.

 5. Mistä tuo 32.000 roikkuu 2015 tulija määrissä – tulijoita oli käsittääkseni liki 37.000. Sen jälkeen 10t. per vuosi. Islamistien lukumäärä Suomessa on jo yli 100.000.

 6. Umpihullua ja täysin edesvastuutonta päästää sisäministeriksi tunnettu äärisuvakki jolla on näin radikaaleja näkemyksiä. Tämä sisäministeri on jo etukäteen asennoitunut siihen ettei pistä tikkua ristiin maan turvaamiseksi jos tuollainen vyöry joskus tulee. Julkisten kommenttien perusteelle voisi olettaa hänen jopa toivovan sitä. Sama kuin päästäisi tunnetun anarkistin päättämään Suomen ulkopolitiikasta tai tunnetun islamistin pakolaispolitiikasta.

 7. Mykkänen se ei osaa olla hiljaa, vaikka ”mustan pekan” kortit niin ”sanovatkin”.
  EU on siis ”jakanut” ensi kesänä Afrikasta saapuvan ”taakan” -eikun- voimavaran yksistään Suomeen, koska nukke-hallituksen ”arvopohja” niin vaatii tekemään ja vieläpä ”yleisön pyynnöstä” aivan kuten YLE:n ”vaali-elokuvankin esitys ennen eduskuntavaaleja ”Täällä Pohjantähden alla”.
  ”Tekeviä käsiä” todella saapuu kesäksi Afrikasta, Iranista ja muista ”paska-valtioista”. joten suomi-tyttärillä on ”vientiä’ mettumaarina ja ”juhannussalot” ovat aina ”pystyssä”.
  Mykkäs -idiootti on itse pyytänyt tuon suuruisen joukkion tänne, koska humanitäärisesti se on välttämätöntä SPR:n kannalta sekä poliitikkojen saamien lahjusrahojen kannalta.
  Tämä ei ole kuin omia pahoja unia, mutta tuntien rakkaiden idioottiemme älynlahjat, jotka rajoittuvat ”muna -leikkeihin” ja piilosilla oloon virka-auton peräloosterissa niin ei tässä voi kun itsekin puristella ”paikkojaan”. Yhdessä kauppalassa vuosia sitten rotat lähtivät liikkeelle laumoittain kaatopaikan elinolosuhteiden kääntyessä laman puolelle. Ihmiset pelkäsivät ja katsoivat. Nyt on sama asia, mutta paljon pahempi. Paljon pahempi.

 8. Tuosta tviitistä saa sen käsityksen ettei ministeriössä taideta olla ihan täydellä järjellä matkassa. Mitähän huumeita nuo ottaa, onko löytynyt joku vanha pervitiivi varasto.

 9. Tärkeintä on tajuta se, että kun nk. laillinen hallinto lähtee laittomuuksien tielle kuten Sipilän hallinto, se on menettänyt laillisuutensa. Sillä hetkellä kun laillinen hallinto muuttuu laittomaksi, sen olemassaolon oikeutus on päättynyt.

  Juha Jihad Sipilä ja hänen satraapit ovat avaamalla rajat murhaajille ja terroristeille tehneet Suomesta turvattoman.

  Nämä petturihallinnon ministerit ja nk. kansanedustajat on otettava aktiiviseen valvontaan käyttämällä esim droneja.

  Millä ohjelmilla eduskunnan ja ministeriöiden tietoverkot pyörivät?

 10. Suuri osa turvapaikkajärjestelmästä perustuu valheisiin ja huijauksiin. Järjestelmä lähtee siitä, että jokainen tänne tullut on rehellinen, jopa rehellisempiä kuin suomalaiset itse ovat. Tämä on johtanut siihen, että suomalaisia pidetään pilkkana ja meitä hyväksikäytetään häpeilemättä. Tiedot maahanmuuttajien sisäpiiristä kertovat kuinka meille nauretaan. Monet heistä sentään ihmettelevät, miten ihmeessä suomalaiset ovat näin tyhmiä ja naiiveja, että kaikki uskotaan.

  Meidän on ryhdistäydyttävä. Koska tänne tulijat todistettavasti valehtelevat paljon oleskeluluvan saadakseen, meidän ei tule sokeasti uskoa kaikkea meille kerrottua. Meidän on käännettävä todistustaakka tänne tulleelle. Heidän pitää itse todistaa keitä he ovat ja miksi ovat tänne tulleet. Jos todisteita ei ole, ei päästetä maahan lainkaan. Kun vaaditaan todisteet, alkavat ne kummasti löytyä. Jos niitä ei ole, ei tänne edes yritetä.

  Pääministeri Sipilän lupaus kotinsa luovuttamisesta turvapaikanhakijoiden asunnoksi tiedettiin lähtömaissa samantien. Yhtä lailla sana kiirisi siitä, että nyt Suomeen ei enää pääse ilman papereita.

  Hallintolainkäytössä ei osapuolella ole todistustaakkaa, mitä on pidettävä ulkomaalaisten osalta vakavana puutteena. Suomalaisten viranomaisten on käytännössä mahdotonta selvittää, onko ulkomailta ilman papereita tulleen puheet totta, kun ei edes lähtömaasta tai nimestä ole varmuutta. Tämän takia suomalaiset ovat lain edessä merkittävästi huonommassa asemassa kuin maahanmuuttajat. Lakia on muutettava siten, että ulkomaalaisen tulee todistaa Suomen viranomaisille esittämänsä. Todisteeksi ei saa riittää samasta maasta tulleiden vakuuttelu.

  Yhdenvertaisuusvaatimus ei saa johtaa siihen, että kantaväestö on merkittävästi huonommassa asemassa ulkomaalaisiin verrattuna.

  Valehtelusta on tullut suuri ongelma, koska melkein kaikki turvapaikan hakijat ovat muslimeja. Muslimiuskontoon kuuluu luvallinen valehtelu vääräuskoisille.

  Viime vuonna Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista 86 % tulivat maista, joissa islam on valtauskonto, tai joissa muslimien määrä on huomattavan suuri.

  Jos suomalainen valehtelee tai antaa väärää tietoa itsestään viranomaisille, on se rangaistava teko.

  Ulkomaalaiset saavat valehdella ummet ja lammet, eikä se vaikuta oleskeluluvan saantiin eikä sosiaalitukiin. Valehtelusta ei ole mitään rangaistusta. Juuri tämä houkuttelee valehtelemaan. Valehtelu voi onnistua, ja jos ei onnistu, keksitään uusi valhe. Jos ei keksitä, tehdään uusi hakemus. Jos ei useiden valitusten ja hakemusten jälkeenkään saada oleskelulupaa, jäädään Suomeen silti laittomana.

  Suomalaisten viranomaisten suhtautuminen valheisiin on kummallisen hyväksyvä.

  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/09/29/meille-valehdellaan-meille-nauretaan-meita-hyvaksikaytetaan/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.