Pohjoismaiden ulkoministerit pureutuvat kansainväliseen tilanteeseen Tukholmassa

4
Ulkoministeri Timo Soini osallistuu Ruotsissa 17–18.4.2018 pidettävään pohjoismaiseen ulkoministerikokoukseen.

Ulkoministerit keskustelevat mm. ajankohtaisista YK- ja kansainvälisistä kysymyksistä, kuten Pohjois-Koreasta ja Syyriasta, transatlanttisten suhteiden kehittämisestä sekä Venäjästä, Ukrainasta ja Pohjois-Atlantin alueen turvallisuudesta. Lisäksi keskustellaan ajankohtaisista EU-kysymyksistä, ml. Brexitistä ja Länsi-Balkanista.

Pohjoismaiden ulkoministerit tapaavat noin kolme kertaa vuodessa pohjoismaisen yhteistyön puheenjohtajan kutsusta. Puheenjohtajana toimii tänä vuonna Ruotsi.

Lähde: Ulkoministeriö

Katso myös:

Laura Huhtasaari Soinista: Demokratia tuli Timokratian tilalle perussuomalaisissa (video)

Mainos

4 KOMMENTIT

  1. Eli ne todennäköisesti koittavat miettiä keinoja ja sanktioita miten isänmaallisten ja kriitikoiden äänet vaiennetaan. Media ei ole pystynyt siihen joten jatkossa otetettaneen rikoskali käyttöön.

    ”Kumartakaa kaikki kuningasta niin on helpompi nähdä kuka ei kumarra”

  2. Päättävät että Pohjoismaiden aselakeja on tiukennettava, koska Syyrian tilanne on räjähdys herkkä.

    • Täysin mahdollista tuokin. Kansanvaihdon jatkaminen on varmasti esillä koska monet merkit viittaa tulvan olevan tulossa. Valmisteluja tehdään ja lakeja sorvataan -vain tekosyy puuttuu. Sika-Soini oli 2015 invaasion takapiruna -tästä on vahvaa näyttöä olemassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.