Pukukaappivarkauksia tehnyt mies on vangittu Espoossa

1
Espoon käräjäoikeus on tänään vanginnut 37-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä useisiin varkauksiin maalis- ja huhtikuun aikana Espoossa.

Tutkinnanjohtaja Petri Launiainen vaati miehen vangitsemista, jotta hänen rikoskierteensä saadaan katkaistua ja uudet rikokset estettyä. Miehen epäillään anastaneen omaisuutta lähinnä erilaisten urheilutilojen pukukaapeista, niiden ovet auki vääntämällä.

Tutkinnanjohtaja Launiaisen mukaan miehen epäillään anastaneen omaisuutta ainakin Esport Centerissä, Tennispuistossa, Matinkylän jäähallissa, Olarin kirkossa sekä eri kuntosaleilla Etelä-Espoossa.

Poliisi kehottaa harkitsemaan tarkkaan mitä omaisuutta säilyttää pukukaapissa harrastusten aikana. Arvotavarat on mahdollisuuksien mukaan hyvä jättää kotiin tai ottaa mukaan vaikka kentän laidalle, jossa niitä voi paremmin pitää silmällä. Poliisin tutkinnassa on ollut aiemmin tapauksia, joissa pukukaapista on viety auton avaimet ja sen jälkeen auto pihasta.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.