Reijo Tossavainen: Kyllä kansa tietää ja on oikeassa. Siksi pitää toimia kansan tahdon mukaisesti.

Harry Harkimon ja Mikael Jungnerin poliittinen yhdistys on nyt päällimmäinen asia, josta kohistaan. Ja kohistaan kunnolla, sillä kaverit taitavat median juoksuttamisen. Silloin toimittajilta unohtuvat jopa Pohjanmaan jokien juoksutukset.

Harkimo ja Jungner sanovat, että kansaa pitää kuunnella ja että kansan mielipide pitää ottaa huomioon käytännön poliittisessa työssä.

Eihän tuossa mitään uutta ole. Näinhän puolueet laidasta laitaan puhuvat.

Puolueet eli puolueaktiivit siis puhuvat, mutta eivät toimi kansan enemmistön tahdon mukaisesti. Poikkeuksena ovat perussuomalaiset.

Esimerkkinä olkoon vaikkapa maahanmuuttopolitiikka. Jos verrataan perussuomalaisten käytännön tavoitteita kansan enemmistön tahtoon, niin ne ovat kuin yksi yhteen.

Muut puolueet toimivat toisenlaisten tavoitteiden puolesta. Ne unohtavat, mikä on kansan selkeän enemmistön tahto. Ne siis toimivat kansan tahdon vastaisesti, eli myös demokratian perussäännön vastaisesti. Se on vähemmistön valtaa enemmistön tahtomaa vallankäyttöä vastaan.

Tämä on yksi peruste sille, että olen perussuomalainen. Ja tulen olemaan.

……..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

17 thoughts on “Reijo Tossavainen: Kyllä kansa tietää ja on oikeassa. Siksi pitää toimia kansan tahdon mukaisesti.

   • 21.4.2018 at 12:57
    Permalink

    Tuukka Kuru erotettiin perussuomalais-nuorista, koska Tuukka Kuru on etnonationalisti, joka on aate jossa kansakunnat määritellään yhteisen perinnön perusteella, mikä yleensä tarkoittaa yhteistä kieltä, yhteistä uskontoa ja yhteistä etnistä perimää. Se oli PS-nuoriista erottamisen syy. Perussuomalaiset taitaa ollakin kultuurimarxistinen mamutusta ja islamisaatiota edistävä puolue, vaikka muuta esittävät.
    Onneksi on reformi.me

    Reply
    • 21.4.2018 at 13:34
     Permalink

     Miten se tekee perussuomalaisista kulttuurimarxismin mamutusta ja islamisaatiota edistävän puoluen jos kaveri on erotettu PS nuorista?

     Reply
 • 21.4.2018 at 12:40
  Permalink

  > pitää toimia kansan tahdon mukaisesti

  — Jos näin, niin sitten kansa pitää ensin vapauttaa.

  Valtiolla ei ole mitään keinoja tietää kansan tahtoa. Se voi toimia vain poliittisen tahdon varassa. Ja tuon tahdon voivat ilmaista vain yksittäiset kansalaiset, yksilöt. Vain harvat ja valitut. Nämä yksilöt ovat jo lähtökohtaisesti helposti johdateltavissa, vaaleissa. He jopa lähtökohtaisesti ilmoittavat ajavansa ”kansan tahtoa”. — Valituksi tulevat henkilöt, joilla ei ole omaa tahtoa, vain ulkopuolelta annettu tehtävä. Ja tehtävässään he tulevat myös noudattamaan ulkopuolista tahtoa.

  — Jos näin, niin sitten myös kansa pitää vapauttaa toimimaan oman tahtonsa mukaisesti. Ei vain valtion palvelijana. — Tai puolueen äänitorvena. Joka neljäs vuosi lukuisa määrä ”valveutuneita yksilöitä” lähetetään kansan pariin julistamaan evankeliumia. Puolueen sanelemaa totuutta.

  Reply
 • 21.4.2018 at 12:41
  Permalink

  Hjallis on ihan järkiäijä, mutta miten se noiden kahden tampion kanssa huseeraa?
  Jungner ja Enbuske! VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!

  Reply
  • 22.4.2018 at 11:16
   Permalink

   Olen minäkin pitänyt Hjallista järki jätkänä mutta nyt taitaa arvostus laskea Eihän nyt tuollaisen Jungerin kanssa luulis kaveeraaman Kyllä tympäisee tuo Jungerin naamakin niin perusteellisesti ja hyppää puolueesta toiseen

   Reply
 • 21.4.2018 at 13:07
  Permalink

  Mikael Jungner pilaa koko sopan. Harry Harkimo on kipakka jätkä, mutta voi olla liiankin kipakka, mutta aika näyttää mitä tuosta rakennelmasta tulee. Veikkaan, ettei mitään merkittävää tavallisen kansalaisen kannalta, joiden suurin kohtalonkysymys on haittamaahanmuutto ja siitä seuraava selkeä valkoisen väestön kansanmurha.

  Reply
 • 21.4.2018 at 13:10
  Permalink

  Karu totuus on että tässä maassa ei ole kuultu kansalaisten mielipiteitä sotien jälkeen. Kun lukee vaikkapa Kari Suomalaisen pilapiirros kokelmaa vuodelta 1959 oivaltaa miten saatanallinen ihmis ryhmä poliitikot ovat. Poliitikoiden käytettyjen autojen kauppiaan sairas luonne ei muutu ikinä. Lisäksi on täysin selvää, että
  poliitikot laidasta laitaan virkamiehet ja yritysjohtajat ovat yhteis rintamassa kansalaisia vastaan ja räkivät kansan päälle minkä ehtivät. Kansaa ei tosin ole koskaan kyykytetty näin törkeästi kuin viimeiset 17 vuotta eli Ahon hallituksesta alkaen.
  Suomen kansa tarvitsee uuden Eugen Schaumanin. Rohkean sankarin esimerkin, jotta Suomen kansa nousee yhtenä miehenä totaaliseen sotaan poliitikoita vastaan.

  Reply
 • 21.4.2018 at 14:14
  Permalink

  Kansan kuunteleminenhan on populismia!
  Mikähän on Hjallikse kanta haittamaahanmuuttoon?
  Jungner kyllä ottaisi tänne miljoona neekeriä. Samoin tomppeli Enbuske.
  No ehkä kansat pian heräävät ja tajuavat mikä kaaos meitä odottaa. Ruotsi ensin muuttuu kalifaatiksi, ei mene kauaa.

  Reply
 • 21.4.2018 at 15:32
  Permalink

  Sanoma konserni hyökkää lujasti Harkimoa vastaan. Olen yrittänyt kirjoittaa tästä Sanoman hallinnoimilla keskustelupalstoilla. Mitään ei julkaista.

  Reply
 • 21.4.2018 at 15:38
  Permalink

  Hjallis kerää porukkaasi niitä kansanedustajia jotka äänestää sotea vastaan,jotta saataisiin sellainen sote josta puhuit telkarissa.Se nimen omaan pitäisi korjata vain valu viat vanhasta järjestelmästä.Niin Sipilä kuin Orpokin uhkailevat edustajiaan.

  Reply
 • 22.4.2018 at 05:24
  Permalink

  Junkker, embaska, ei kiitios. Varmaan saavat maaseudun kannatusta jos tästä nyt puoluetta pykätään. Molemmat ovat lytänneet Suomen kehä kolmosen ulkopuolisen maailman turhaksi ja embska pelkää poistua helsingistä koska pelkää puita. Paskanjauhajia ja tyhjänpuhujia, niitä maailmassa riittää.

  Reply
 • 22.4.2018 at 05:58
  Permalink

  Kansan tahdon mukaista ei ole perussuomalaisten yhden asian politiikka. Kansa haluaa vaaleissa tietää miten edustajat hoitaisivat muitakin asioita kuin maahanmuuttoa. Nyt se jäyeyään pimentoon. Ja olemmehan nähneet miten taitamattomia siniset ministerit ovat, eli entiset persut.

  Reply
 • 23.4.2018 at 04:06
  Permalink

  Politiikka on taito etsiä vaikeuksia, löytää niitä kaikkialta, tulkita ne väärin ja keksiä niihin sopimaton parannuskeino.
  – Ernest Benn

  Reply
 • 23.4.2018 at 06:13
  Permalink

  Oliko ”kansan” tahto, että suurimmasta osasta TEHTIIN ihmisoikeudettomia .( PL 118 § ; ihmisoikeuskien poitopykälä).

  Tai oliko kansan tahto 10 – 20 000 työtöntä lisää ; Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata”. ( suomeksi varastaa noin 3 miljardia ”lailla 444/2012”).

  Oliko kansan tahto PL 118 §:n KASTIJÄRJESTELMÄ ”herrojen” syyteoikeudettomuudesta ?

  Kansan rahoilla ( verovarat ) lahjottiin Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallattomaksi käsittelemään Suomen asioita.

  He 55/2007 ja sitä seurannut ”sopimus”; Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-oikeudenkäynnin ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Tämä oli törkeä VALHE… ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia ”.

  PL 118 § TODISTAA tämän olleen VALHE !

  Reply
 • 14.5.2018 at 05:49
  Permalink

  Äänestän SITÄ Kansanedustajaa, joka uskaltaa julkisesti ottaa puheeksi PL 118 §:n valtiopetoksen eli suomeksi uskaltaa keskustella julkisesta perustuslain pykälästä ja sen vaikutksesta suomeen !

  Archive.is/kimmoleaks.fi … siinä tietoa ”aloitukseen” !

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.