Mauri Peltokankaan keväiset terveiset kaikille puolueille (video)

5
Perussuomalaisten Mauri Peltokangas on julkaissut Facebook-sivullaan uuden videon.

Videolla Peltokankaalla on painavaa asiaa kaikkien puolueiden puheenjohtajille. Katso Maurin terveiset alta.

Lähde: Facebook

5 KOMMENTIT

 1. Totuuden kertominen on rikollista jos se loukkaa. Kuka haetaan seuraavaksi keskellä yötä kuulusteluihin.
  Poliisin tehostetussa liikennevalvonassa löytyi useita Etsintäkuulutettuja

  • Suomi on muuttunut neuvostoliiton kaltaiseksi kolmessa vuodessa. Ainoastaan hallituksen ja sen takana toimivan todellisen vallanpitäjän politiikka on se ainoa oikea. Sensuuri ja kuoliaaksi vaientaminen jyllää. Jos se ei tepsi, niin eriävistä mielipiteistä saa vihapuhe syytteen. Mielenilmaisuista julkisesti saa mielivaltaisesti putkaa ilman mahdollisia lääkärin määräämiä lääkkeitä ja luonnollisesti joutuu riutumaan ilman vettä ja leipää.
   Ainoa sallittu poliittinen teko on ylistää istuvaa hallitusta, islamisaatiota, homosaatiota, euroopan unionia, yhteisvaluutta euroa ja uutta maailman järjestystä.
   Kansan tulisi aloittaa kaikkia aloja koskeva suurlakko puolustusvoimat, pelastuslaitos ja sairaanhoito mukaan lukien niin johan alkaisi poliitikoiden leaut väpättämään.
   Harmi vaan kun kansa ei osaa enää käyttää joukkovoimaa.

 2. Mauri eduskuntaan! Ja Hirvisaari myös!
  Ja muita isänmaallisia
  Tiina Keskimäki?
  Eero Tillanen?
  Pertti Nykänen?
  Tietysti Janitskin ellei ole tapettu tai linnassa…
  2019 eduskuntavaaleissa suurvoitto Perussuomalaisille ja Reformin ehdokkaille, saatana että suvakit repisivät pelihousujaan!
  Ehkä meillä on vielä toivoa!!!!!!

  Ja sunnuntaina kaikki mieltä osoittamaan Ilja Janitskinin puolesta!

 3. Täyttä asiaa, juuri niin kuin itsekin ajattelen. Ja olen varma, että suurin osa Suomalaisistakin ajattelee näin. Mutta on se kumma, kun mennään äänestyskoppiin, niin silloin pistetään se vanha tuttu, sinut pettänyt henkilön numero kuitenkin siihen lappuun. Tähän paikkaan sopisi pieni tuumaustauko, että onko se henkilö, ketä meinasit äänestää, millään tavoin toteuttanut sinun toivomasi asioita. Tosin näiden uuvattien eli sinisten loikkareiden nimiä tuskin kukaan enää kehtaa äänestää tai sitten on kaalissa muutakin vikaa. Hillotolppa Soini istuskelee ministeriaitiossa pastillejaan syöden ja tuumiskelee, että tulipas taas tehtyä Suomen kansa eteen hirveä työ. Veikko Vennamo olisi tuollaiset Soinit vetänyt kölin alta aikayksikön. Soini ei varmaankaan muista, miten kävi maaseudun puolueesta eronneille samanlaisille loikkareille kuten siniset ovat nykyään. Huonosti kävi ja niin käy myös sinisille. Toni Halme nosti Soinin johtamat perussuomalaiset aikoinaan suureksi puolueeksi. Soinin kaikki valheelliset lupaukset johtivat sitten hallituspuolueeksi, mutta kaikki vaalilupaukset unohdettiin valonnopeudella, kun oma hillotolppa oli turvattu. Nyt on loikkareilla todella helppoa olla hallituksessa, kun ei tarvitse sanoa kuin JOO, joka asiaan, mitä Orpo ja Sipilä ehdottavat.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.