Sekava mies liikkui aamuyöllä Pasilassa mukanaan kaksi kassillista työkaluja – Epäillään varkaudesta

2
Photo credits: https://healthyhandyman.com/wp-content/uploads/images/tools.jpg

Rakennusyrityksen työnjohtaja ilmoitti varhain tiistaiaamuna, että hän oli nähnyt Pasilan asemalla sekavasti käyttäytyneen miehen, jolla oli päällään rakennusyrityksen keltainen työtakki ja mukanaan paljon erilaisia työkaluja. Miehen muu vaatetus – nahkahousut ja rikkinäiset sandaalit – herättivät epäilyksen, ettei mies ole yrityksen työntekijä.

Poliisipartio tapasi miehen asemalla. Miehellä oli kahdessa eri laukussa useita työkaluja, joista osa oli merkitty vieraiden ihmisten nimillä. Miehen taskusta löytyi myös puhelin, jonka suojakuoressa oli kahden eri henkilön ajokortit sekä pankkikortteja. Toinen ajokorteista oli ilmoitettu anastetuksi, ja poliisi epäilee, että mies on mahdollisesti anastanut muutkin hänen hallussaan olleet tavarat.

Poliisi otti miehen kiinni ja vei hänet varkaudesta epäiltynä Pasilan poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Nukke-hallituksen yksi ministeri siis lähti ”maastoon”, sillä kuvaus ”sekavasta tilasta” antaa viitteitä tuohon päätelmään. Se, että kasseissa oli työkaluja viittaa jo siihen, että kyseessä oli äärimmäisen vakava sekavuustila.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.