Ministeri Häkkänen Pariisiin presidentti Macronin koolle kutsumaan terrorismin vastaiseen konferenssiin

8
Oikeusministeri Antti Häkkänen osallistuu torstaina 26. huhtikuuta Pariisissa korkean tason konferenssiin, jossa käsitellään kansainvälisen yhteisön toimia terrorismin rahoituksen estämiseksi.

Konferenssiin on kutsuttu noin 70 maailman valtiota ja useita kansainvälisiä järjestöjä.

Konferenssin koollekutsujana toimii Ranska. Konferenssin päätöspuheenvuoron pitää Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Ministeri Häkkänen pitää konferenssissa puheenvuoron pyöreän pöydän keskustelussa, jossa teemana on terrorismin rahoituksen torjuminen rikosoikeudellisin keinoin. Pyöreän pöydän keskustelua johtaa Ranskan oikeusministeri Nicole Belloubet.

Oikeusministeri Häkkänen tapaa vierailullaan myös muiden Pohjoismaiden oikeusministereitä ja käy keskusteluja OECD:ssä hybridiuhista, digitalisaation ja tekoälyn aiheuttamista haasteista sekä korruption torjunnasta.

Lähde: Oikeusministeriö

8 KOMMENTIT

 1. Oksettavaa teatteria. Todellisuudessa Eu rahoittaa terrorismia ja elätyttää jäsenmailla terroristeja koko Eu:n alueella.
  Sipilä ja Orpo haalivat terroristeja Suomeen 5000 jihadistin vuosi vauhtia kun vuoden 2015 saalis ei ollut riittävästi Soroksen mielestä.

 2. Kyseessä on käskynjako. Se perustuu USA:n, Englannin ja Ranskan tekemään Jalta 2.0 sopimukseen maailman jakamisesta ja uusista siirtomaista. Tässä sopimuksessa Ranskan siirtomaaksi tuli Syyria, josta on aikomus Ranskan johdolla ja ”ulkomaisen avun” turvin tehdä demokraattinen valtio; eli vasalli. (Tämä kehitystyö maksetaan Syyriasta pumpattavalla öljyllä ja maan läpi vedettävällä maakaasuputkella.)

  USA, Englanti ja Ranska tosiasiallisesti erosivat YK:sta hyökätessään Syyriaan ja tästä lähin noudattavat YK:n päätöksiä vain, jos ne muuten sattumalta ovat linjassa omien etujen kanssa.

 3. Meinaako tämä nyt sitä, että EU aikoo lopettaa itsensä. Ja niin paljon kun vielä juotavaakin jäljellä.

 4. Tammikuussa 2013 Häkkänen erosi Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajan tehtävästä kesken kauden ja siirtyi pääministeri Jyrki Kataisen erityisavustajaksi.

  Ja on nyt oikeusministeri,

  Mihin vapaamuurariloosiin Häkkänen kuuluu?

  Lotto voitto loosi?

 5. Tuo poika on liian kokematon että saisi päättää yhtään mitään. Mutta näitähän orpo on kerännyt ympärilleen että näyttäisi suurelta johtajalta ja visionääriltä. Suomi on sekaisin ja tässsä on suurin syy.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.