Sinustako poliisi? Hae koulutukseen nyt!

3
Poliisiammattikorkeakoulu etsii uusia opiskelijoita julkaisemallaan tiedotteella, joka kuuluu seuraavasti:

Kiinnostaako poliisin työ kentällä vai sopisivatko rikostutkijan tehtävät sinulle paremmin? Poliisikoulutus antaa valmiudet molempiin!

Poliisiammattikorkeakoulu etsii nyt uusia opiskelijoita tammikuussa 2019 alkavaan suomenkieliseen poliisikoulutukseen. Hakujakso poliisi (AMK) -tutkintoon alkaa 25. huhtikuuta ja päättyy 4. kesäkuuta.

Polamk ei ole mukana yhteishaussa, vaan koulutukseen on neljä hakujaksoa vuodessa. Ruotsinkielinen koulutus alkaa pääsääntöisesti puolentoista vuoden välein. Hakujaksojen aikataulut löytyvät verkkosivuilta kohdasta Hakujaksot ja aikataulut.

Verkkosivuilla tietoa hakijalle

Poliisi (AMK) -tutkintoon haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Opiskelijat valitaan kaksivaiheisen valintakokeen perusteella. Valintakokeessa eniten pisteitä voi saada soveltuvuuden arvioinnista, jonka osuus on yhteensä 50 prosenttia. Kirjallisesta kokeesta on jaossa 30 prosenttia kokonaispisteistä, ja kuntokokeen osuus on 20 prosenttia.

Poliisikoulutukseen ja siihen hakemiseen liittyvät tiedot on koottu osoitteeseen polamk.fi/haku. Verkkosivuilla voi tutustua esimerkiksi hakuvaatimuksiin ja valintakokeeseen. Sivuilta löytyvät myös valintakokeen lukumateriaali ja videot kuntokokeesta sekä esimerkki kirjallisen kokeen tehtävästä.

» Tutustu myös uratarinoihin: polamk.fi/poliisiainesta

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista: valinnat.polamk(at)poliisi.fi, p. 0295 418 301

Lähde: Poliisiammattikorkeakoulu

3 KOMMENTIT

  1. En ole kommunisti, joka vihaa omaa kansaansa ja isänmaataan niin paljon, että pamputtaa ja raahaa kuin roskasäkkiä omaa kansaansa keskellä kirkasta päivää keskellä Helsinkiä ja menee illalla jalkkisharjoituksiin somppujen kanssa perseilemään käsittämättä sitä, että kumpien kanssa kannattaa loppujen lopuksi olla väleissä niin kuin pitkässä juoksussa. Nimittäin kansan käsi on kärttyinen kuin tappiin asti paatuu. Silloin ei enää riitäkään selitykset siitä, että tein vain niin kuin käskettiin. Tuotahan ne ihka oikeat kansallissosialistitkin yrittivät jankuttaa Nürbergissä sotarikostuomioistuimessa v. 1945-46. Mutta niinhän siinä kuitenkin lopulta kävi, että narun jatkamiseksi koko homma lopulta meni.

  2. En taida kelvata, kun on pieni, mutta pirullisessa varressa.
    Silti herja lentää kuin Rädyltä ja keppi kuin Kinnuselta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.