Kolumni: Viimeinkin – YLE hyllytti Herra Heinämäen rasistisena

23

Mm. IS uutisoi YLE:n yllättävästä siirrosta hyllyttää lasten suosikkeihin kuulunut lastenmusiikkiin keskittyvä ohjelma ”Herra Heinämäki”. Syy oli nykypäivänä varsin tavanomainen: Ohjelma oli rasistinen. Kipupiste löytyi intiaanipäällikkö-hahmosta, jota pidettiin muutaman äänekkään twitter-käyttäjän puolesta rasistisena ja elähtäneiden stereotypioiden edustajana, josta aika on mennyt ohi. Nyt tuo äänekäs vähemmistö sekä pari saamelaista rasismi-öykkäriä on siis onnistunut poistamaan taitavien muusikoiden hyvää tuulta ja laadukasta sisältöä lapsille tuottavan ohjelman televisiosta…

*Varoitus: Tästä eteenpäin artikkeli sisältää voimakasta sarkasmia

Onkin ihmeellistä, kuinka kestikin näin kauan huomata tämän rasistisen ja maalailemiensa stereotypioiden kautta jopa viharikoksiin yllyttävä sekä sellaiseen mahdollisesti itse syyllistyvän ohjelman törkeä rikos ihmisyyttä vastaan. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi esitettiin kuitenkin jo vuonna 1999, joten aikaa on kyllä ollut. Ei vain ole tämän metsäläiskansan sivistys yltänyt tarpeeksi korkealle, ennen kuin nyt. YLE tottakai kantaa vastuunsa ja näyttää esimerkillisesti tietä valkoisen miehen syyllisyyden hedelmien keräämisessä. Tuota syyllisyyttä kun voi kuka tahansa löytää mitä harmittomimmista ja viattomimmista paikoista. Suomalaisille lapsille tuleekin opettaa, kuinka kaikki mistä he nauttivat, on loppukädessä rasistista ja väärin, koska intiaanit ja siirtomaat, tietenkään holokaustia unohtamatta…

Kaikki varmasti muistavat ne lukemattomat uutisartikkelit ja dokumentit joissa on käsitelty suomalaisten intiaaneihin kohdistamaa rasismia? Vai onko tämän junttikansan muisti niin valikoiva, että on päässyt unohtumaan? Kyseessähän on oltava todellinen ongelma, koska oikein Yleisradio asiaan puuttui! Kuinka monelta intiaanilta on jäänyt työpaikka saamatta tai kuinka moni on kantaväestön toimesta hakattu asematunnelissa vain etnisen taustansa vuoksi? Entäpä kuinka monta intiaanitaustaista kansanedustajaa on Suomessa? Törkeän syrjinnän ja rasistisesti motivoituneen väkivallan kierteen lopettaminen saa toivottavasti alkunsa YLE:n rohkeasta kannanotosta poistaa Herra Heinämäen ohjelma televisioruudusta lapsiamme mädättämästä. Herra Heinämäen lato-orkesteri kuuluisi soittamaan natsien keikoille muiden rasistibändien kanssa, eikä suoltamaan kansanmurhan siemeniä lapsillemme! kenties Marder, Goatmoon, Mistreat tai Rusty Nailbomb ottaisivat Herra Heinämäen lato-orkesterin lämppäriksi? Olisivatpahan omiensa joukossa…

Tietenkään ohjelman lopettaminen ei poista syyllisyyttämme kaikkeen maailman kärsimykseen, mutta anteeksi on pyydettävä kerta toisensa jälkeen ja kaikkeen on nöyrryttävä. YLE voisikin lopettaa esimerkiksi terrorismista uutisoinnin ja media ylipäätään lopettaa kaikista väkivalta- ja seksuaalirikoksista uutisoinnin, sillä syyllisten joukossa saattaa olla ulko-/uus-suomalaisia ja tämä taas on omiaan lisäämään rasismia sekä ennakkoluuloja, jotka poikkeuksetta päätyvät kansanmurhaan.

Suomalaisilla on vielä paljon opittavaa ja osoittaaksemme todellista nöyryyttä syyllisyytemme edessä, meidän tulisi jokaisen, miehen ja naisen, pukeutua burqaan, jotta ulkonäkömme, kuten esimerkiksi ihonvärimme ei pääse luomaan ikävää erillisyyden tunnetta tänne tulevien tai jo ennestään etnisesti parempien joukossa. Tuollainen erillisyyden tunne saattaa aiheuttaa ahdistusta ja pahimmillaan jopa etno-nationalistisia ajatuksia vähemmistöjen joukossa (hyi olkoon). Sen lisäksi erinäiset kulttuurille ominaiset toimintatavat saavat oikeutetun kohteensa, jahka ensin saadaan tähänkin barbaarikansaan iskostettua sharia jne…

Valkoisen eurooppalaisen, suomalaisten etunenässä, tulisi pyytää julkisesti anteeksi intiaaneilta ja oikeastaan kaikilta muiltakin, sillä mehän olemme kaikki syyllisiä, kollektiivisesti, kaikkien muiden kärsimykseen. Meidät voi niputtaa etnisesti yhdeksi joukoksi ja tasapäistää rotumme suurimpien rikoksien tekijöiden kanssa. Muiden kohdalla tätä ei voi tehdä, mutta valkoisen syyllisyyden vaaliminen vain on niin tärkeää. Rotuja ei ole, ellei puhuta valkoisesta syyllisyydestä ja Euroopan monikulttuurisuudesta.

*Sarkasmi päättyy

YLE on läpeensä mätä lafka ja valtiovallan tulisi hävetä sellaisen ylläpitämistä. Kansa pakotetaan kustantamaan monikulttuurisen, kulttuurimarxistisen ja suomalaisvastaisenkin saastan tuottamista, sillä puhtaasti kaupallisena firmana YLE:n elämänkaari olisi varsin lyhyt.

En käsitä, miten Herra Heinämäki laadukkaine ohjelmineen ja musiikillisine esityksineen voisi olla haitaksi sen enempää lapsille kuin intiaaneille. En käsitä myöskään sitä, miten YLE:n ratkaisu voisi mahdollisesti auttaa yhtään mitään yhtään missään asiassa. Tämä on YLE:n tietoinen ratkaisu ja kuvastaa ”paremman väen” Suomeen istuttamaa poliittista trendiä paremmin kuin hyvin.

Todellakin: YLE on asettunut ajatukseen: Rotuja ei ole, ellei kyse ole valkoisen miehen syyllisyydestä tai parempien etujen ajamisesta ei valkoisille. Kaikki ihmiset ovat samanlaisia eikä kulttuurit ole kuin keinotekoisia sosiaalisia konstruktioita, ellei kyse ole Euroopan monikulttuurisuuden ajamisesta. Kansanmurha on kaikessa monimuotoisuudessaan helppo tunnistaa, ellei kyseessä ole valkoisten kansanmurha ja viharikokset toimivat vain yhteen suuntaan: valkoisten tekemänä muita kohtaan (koska muissa tapauksissa rotuja ei ole olemassa).

Saavatkohan Herra Heinämäen lato-orkesterin jäsenet syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai jotakin muuta vastaavaa? Kenties näemme kyseisen bändin RAC/”natsi-bändi”- keikoilla tulevaisuudessa?

Voi helvetti tätä maata, voi helvetti tämän maan johtajia ja voi helvetti tätä kansaa…

Petri Perta

 

23 KOMMENTIT

 1. Kyllä Suomen kansaa on nöyryytetty omien päättäjiemme ja etenkin nyt €U:n toimesta aivan kynnysmaton veroisesti. Tästä meidän pitää siis olla kiitolliisia ja elättää nöyrästi puoli Afrikkaa.

 2. Ilmankos Sorosmedia YLE ei lähetä Pekka ja Pätkä elokuvia. Niissä suomen kieltä puhutaan kursailematta ja substantiivit niiden oikeilla nimillä.

  • Juu, Pekka ja Pätkä neekereinä on ihan mun lempileffa. (Nyt sitten lähden kuukauden banni-lomalle tuosta yhdestä sanasta).

 3. Yleisradio mädättää lapset vanhempiaan vastaan. Vain sillä tavalla saadaan yhteiskuntaan pysyvä muutos.

 4. Tundraneekeri Petra Laiti pahoitti pahoin sairastuneen mielensä. Jäänyt pienenä ilmeisesti leikit leikkimättä kahden rekkalesbon kotikasvatuksessa ilman isää.

 5. Sananvapauden ja ihmisoikeuksien puolesta ”taistelijat” siis rajoittavat taiteellista ilmaisua, ulosantia ja esittävää taidetta???????????

 6. Punavihervasemmiston kulttuurimarxisti feministiämmillä on kilpailu siitä, kuka on porukassa kaikkein hienoin ja suvaitsevaisin ihminen keksimällä toinen toistaan älyttömämpiä juttuja. Parhaat palat on vielä edessä päin, uskokaa vaan.

 7. Yhtyeessä esiintyvä Jouko Mäki-Lohiluoma on uskovainen körtti joka on tehnyt Jeesus-rokkia melkein 40 vuotta. Hän on syvästi empaattinen kirkon suvaitsevaistoon kuuluva herrasmies. Mahtaa ottaa Joukoa koville, kun saa rasistin leiman.

 8. Yle on EU-diktatuurin ostamien maanpetturien propagandakone, joka suoltaa mm. monikulttuuriaivopesua EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman eli suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoisen kansanmurhan edistämiseksi: ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Näin eräs sionistiglobalistien EU-nukke Ranskasta:

  ”Macron: Eurooppa ‘jakaa kohtalonsa’ Afrikan kanssa ja siirtyy ‘ennennäkemättömään’ massamaahanmuuton aikakauteen”,
  https://www.kansalainen.fi/macron-eurooppa-jakaa-kohtalonsa-afrikan-kanssa-siirtyen-ennennakemattomaan-massamaahanmuuton-aikakauteen/

  Unkari on osoittanut, että tuo Ranskan kansanvihollinen ja muidenkin kanta-eurooppalaisten tuhoa ajava petturi suoltaa silkkaa valetta:

  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

 9. Suvakeilla ei ole kaikki intiaanit kanootissa. Naurettavuuden planeettajärjestelmästämme on ohitettu jo aikoja sitten, aivan kuten Elviksestäkin sanonttiin ”…Hän on poistunut rakennuksesta” – voi hyvällä syyllä suvakeista sanoa, että he ovat siirtyneet Galaksien väliseen tilaan.
  Nykyajan hulluudesta ja nimenomaisesti niiden ”valkoisten inkkareiden” (alkuperäiset eivät todennäköisesti heittäisi paskaakaan) hysteriasta antaakin hyvän aikaperspektiivin se milloin kulloistakin ohjelmaa on aikanaan ensikerran näytetty ja milloin se on tuotettu ja ulos -annettu ilman minkäänlaista jonninjoutavaa idiotismi -kohtausta.
  Ja kuvitelkaapa ystävät. Nuo, jotka metelin nostivat saattoivat itse olla niitä lapsia, jotka tuotakin Herra Heinähattua katsoivat telkun edessä lattialla istuen.

 10. Tämä on jo toinen vastaava tapaus meidän maksamalta saastakoneelta. Onko aseellinen vallankumous ainoa keinoa saada nämä perkeleet järjestykseen?
  Mitä se naisia pahoinpitelevä, varas, juoppo Hakkarainen tekee YLEn johdossa? Missä se muutos, jonka vuoksi hänet sinne joskus valittiin?

 11. Kuinkas joku mussuttava mulliturpa salonkikommari Palliface sitten voi riistää oikeilta ghettomustilta heidän rap-”musiikkinsa” ja käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa, ja kukaan ei itke kulttuurisesta riistosta?

 12. Pitänee tehdä kansalaisaloite, että joko kaikilla kansanryhmillä on oikeus saada ilmaista maaplänttiä tai ei sitten kenelläkään, koska saamelaisten ilmaiset maaomistukset syrjivät muita, koska muut joutuvat ostamaan maata. Yrttiävätkö saamelaiset omia intiaanikulttuuria?

 13. Minulla on unelma.

  Kun euroviisut alkaa tv lähetys katkeaa.

  Kun jääkiekon MM finaali alkaa tv lähetys katkeaa.

  Kun jalkapallon MM loppuottelu alkaa tv lähetys katkeaa.

  I

 14. Eikö kukaan puolestaloukkaantuja ole vielä huomannut loukkaantua lyhytkasvuisten puolesta? Lumikki ja seitsemän kääpiötä on aivan törkeätä vaikean lääketieteellisen tilan omaavien ihmisten hyväksikäyttöä.

  Joku ”Lumikki ja seitsemän miesoletettua joiden pituus ei ole olennaista” olisi huomattavasti vapaamieliseen nykyaikaan sopiva ja poliittisesti korrektimpi titteli.

  • Itse asiassa nimi ”Lumikki”:kin on aivan törkeä valkoisen ylivallan ilmentymä, onhan lumi totaalisen valkoista.

   Nimenä ”Sohjokki” olisi huomattavasti parempi, tasaisen monikulttuurisen harmaa.

 15. Kahden vihervasemmistonaisen hysteerisiä twiitteja ja tämä on seuraus. Valtaenemmistö ei jaa heidän mielipiteitään!

  Tämä toiminta on omiaan lisäämään vaan vihaa yhteiskunnassa, juuri tämä armoton ”herkkähipiäisyys” ja someloukkaantuminen milloin mistäkin vaikka siitä että lapsilla on mainoksessa tytöllä punainen ja pojalla sininen paita.

  Kyllästyspiste NYT!

  • Noiden kaarinabastardien tarkoitus onkin juuri provosointi ja vihan lietsonta, että pääsevät sitten kiljumaan junteista ja rasisteista. Se on niiden työtä ja itseään ruokkiva kierre.

 16. Ylessä oli eilen keskustelu sosiaalisesta mediasta (some) ja oli ylen tasoinen, vaikka mukaan oli valittu professoreita ja tohtoreita. Mieleen jäi ihmisten pelottelu, koska some kerää tietoja kirjoittelijoista. Se ei selvinnyt, miten niitä joku käyttäisi kirjoittelijalle vahinkoa tuottaen.
  Siitä ei mainittu mitään, että some on uhka demokratialle. Demokratiahan on järjestelmä, jossa pieni spesifinen eliitti pitää valtaa suurelle joukolle typeryksiä. Vallanpidon tukena on propagandamedia, johon Ylekin kuuluu. Somessa on mahdollisuus syntyä älyllistä ajattelua ja ryhmiä, jotka paljastavat vallanpitäjien korruptoneisuutta, ahneutta valtaan ja rahaa sekä huonoja päätöksiä. Tämän käsittely olisi ollut Ylen ohjelmassa liian paljastavaa, joten ei sanaakaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.