Puukko heilui yökerhossa Joensuussa – Poliisi tutkii tapon yrityksenä

Poliisi sai sunnuntain ja maanantain välisenä yönä hieman klo 02 jälkeen hälytystehtävän Joensuun keskustassa sijaitsevaan yökerhoon. Ilmoituksen mukaan yökerhossa on puukotettu miestä. Paikalle meni useita poliisin ja ensihoidon yksiköitä.

Poliisi on ottanut yökerhosta kiinni 20-vuotiaan miehen. Uhri on toimitettu ensihoitohenkilöstön toimesta jatkohoitoon. Hän sai tilanteessa vakavia vammoja. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Asiasta ei tällä hetkellä voida kertoa tämän enempää.

Lähde: Poliisi

One thought on “Puukko heilui yökerhossa Joensuussa – Poliisi tutkii tapon yrityksenä

  • 2.5.2018 at 14:37
    Permalink

    Jos rikosten tiedotuspolitiikka olisi terveellä pohjalla. Ei tarvitsisi aina arvailla onko kyseessä matu? Kun olettaa oiken, joka on ”rasismia” tai ”väärin”, joka on kiihottamista kansanryhmää vastaan tai nk. ”valheiden levittämistä”. On tällöin kuin Harakka tervatulla katolla, Kun se saa nokkansa irti, sen pyrstö tarttuu kiinni ja niin etespäin.
    Vahvojen viitteiden ja ”ennakkotapausten” perusteella, jos puukottaja olisi ollut suomalainen se olisi mainittu, mutta kun tekijä on ”joensuulaismies” tekijä taitaa todellakin olla Joensuusta siis Mekasta vielä kivenheitto.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *