Huhtasaari: ”Jos EU olisi onnistunut, se voisi argumentoida meidät EU-kriittiset hiljaiseksi”

  11

  Perussuomalaisten varapuhenjohtaja Laura Huhtasaari on eilisessä videoblogissaan tuonut esiin näkemyksiään mm. masaliisa-leivoksesta sekä Jordan Petersonista, mutta kenties mielenkiintoisin kohta vlogissa on Huhtasaaren huomiot EU:n masinoimasta sensuurista. Tämän lisäksi hän ottaa kantaa myöskin yleisiin EU-keskustelun sääntöihin. Huhtaasari täräyttää videolla mm. seuraavaa:

  -”Jos EU olisi onnistunut, se voisi argumentoida meidät EU-kriittiset hiljaiseksi!”

  Katso video alta:

  Lähde: youtube

  11 KOMMENTIT

  1. Niinpä. Eu tekee kaikkensa tukkiakseen arvostelijoiden turvat. Sensuuri vaan lisääntyy ja valvontaa ja tiedustelulakeja säädellään että toisin ajattelijat ja totuuden kertojat saadaan putkaan.
   Eu taistelee autoritaarisilla keinoilla ja se kertoo lopullisen romahduksen olevan lähellä.

  2. Globalistirunkkareiden ja Bilderbergin roistojen pyramiidihuijaus! Milloin kansa tajuaa? Siis muut kuin perussuomalaiset?

  3. Ruotsi on pian muslimienemmistöinen maa ja muuttuu kalifaatiksi.
   Miettikääpä sitä kun sikäläisessä eduskunnassa on muslimienemmistö, vähemmistöstä eli kantaruotsalaisista ei kukaan ole kiinnostunut.
   Sama helvetti odottaa Suomea ja useita EU-maita.
   Ei meitä ”äärioikeistolaisia” ja ”rasisteja” tarvita unionin hajottamiseen, kyllä muslimit sen hoitaa, sotia syttyy kuten lähi-idässä.
   Eurooppa taantuu keskiajalle.

  4. Ruosissa enemmistö matujen lapsista ei,läpäise edes peruskoulua. Millä sen maan talous ja teollisuus toimii tulevaisuudessa kun suurin osa kansasta ei osaa mitään, eikä haluakaan töihin. Koska taikaseinä.
   EU vie meidät perikatoon vaihtamalla kansojen enemmistön.

   • Paskat geenit kertoo sen. Suomessa somalin, irakilaisen yms. ÄO vastaisi psykologin kognitiivisia taitoja mittaavissa testeissä lievästi kehitysvammaisen tasoa, mikä oikeuttaisi työkyvyttömyyseläkkeeseen, vammaispalveluihin yms. mutta näitä ei vammaislakikaan koske vaan täällä ne on insinöörejä. Pääsisiköhän itsekin lukihäiriöisenä inssiksi muslimien tavoin? Sossu olisi voinut mun ajokortinkin kustantaa ja lukiostakin olisivat voineet antaa helpotuksia suullisten kokeiden lisäksi.

  5. EU on todellakin epäonnistunut kyhäelmä ja saisi hajota mahdollisimman pian.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.