Poliisi puhui pyssymiehen antautumaan Eurassa

2
Lounais-Suomen poliisilla oli eilen verrattain suuri tehtävä, kun Eurassa omakotitaloon linnoittautunut pyssymies oli uhannut ympäristöään tuliasein. 

Poliisi eristi Euran keskustan alueella sijaitsevalla omakotitaloalueella omakotitalon ja sen lähialueet. Poliisi oli saanut hälytyskeskukselta tehtävän, jonka perusteella oli syytä eristää alue aseistautuneen mieshenkilön kiinniottamiseksi omakotitalosta. Mieshenkilö saatiin asunnosta kiinni ilman poliisin voimankäyttöä neuvottelemalla. Kukaan ei loukkaantunut kiinniotossa. Kiinniotettu mieshenkilö käyttäytyi rauhallisesti kiinniottotilanteessa.

Poliisi otti haltuunsa miehen luvalliset aseet. Miestä epäillään Vaaran aiheuttamisesta, Ampuma-aserikkomuksesta sekä laittomasta uhkauksesta.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Ei tullut uutta Tauno Pasasta. Liekö taustalla delirium tremens vai menetetty toivo paremmasta?

  2. Puhumalla asiat selviävät. Mutta kansallismielisille ei tarvitse sanoa sovittelevaa sanaa, vaan putkareissu mellakkapoliisitamineissa. Onhan otteet oltava ”asianmukaiset” ja varsinkin tilanteen vakavuus sekä vaaran aste ovat huomattavasti korkeampi kuin katsellessa puolimielisen kiväärin piippua.

    ”Ollaan hiljaa vain kun sanat turhaa on…” by Anja Niskanen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.