YLE: Turun terroristi on ilmaissut tyytymättömyytensä tuomioon

5
Turun terrori-iskun tekijästä poliisi sai vinkin hyvissä ajoin, mutta jätti vihjeen tutkimatta.
Turussa tapahtuneeseen terrori-iskuun syylliseksi todettu marokkolainen Abderrahman Bouanane on ilmaissut tyytymättömyytensä käräjäoikeuden tuomioon. Bouanane todettiin syylliseksi kahteen terroristisessa tarkoituksessa tehtyyn murhaan ja kahdeksaan terroristisessa tarkoituksessa tehtyyn murhan yritykseen ja tuomio oli elinkautinen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yleisradio.

Kummallista kyllä, Suomen lain suoman maksimirangaistuksen sisältänyt tuomio ei tyydyttänyt myöskään iskussa haavoittunutta Hassan Zubieria, vaan tämäkin on ilmaissut tyytymättömyytensä, joskin vain oikeudenkäyntikulujen osalta. Käräjäoikeuden päätökseen tyytymätön voi valittaa asiasta ja päätöksestä valitetaan hovioikeuteen. Valitusaika on 30 päivää, mutta sitä ennen on seitsemän päivän kuluessa ilmoitettava tyytymättömyyttä asian ratkaisseelle käräjäoikeudelle.

Lähde: YLE, oikeus.fi

5 KOMMENTIT

  1. Tietysti on tyytymätön!
    Toivoi marttyyrikuolemaa, olisi saanut 72 neitsyttä joita paneskelisi paratiisissa!

  2. Vittu tätä kusetusta, no jokinen huomenna töihin menevä tukee runsalla kädellä tätä lakimiesten pyörittämää sirkusta.Niin no myös eläkeläiset osallistuvat, tuskin jäädytettyä sulateta lähivuosina. Työttömät pakotetaan hyväksymään näiden paapomisen pienellä roposella taas. Anteeksi kirjoitusvirheet, olen hieman liikutuksen tilassa.

  3. Mihinkäpä nämä nk. ”pakolaiset” ovat koskaan tyytyväisiä? Puurokin on pahaa, niin mitä sitten ”Onslowin tarvehierargian” (Maslowin tarvehierargia) huipulla.

  4. Miksi poliisi ei lopettanut sikaa kun kerran oli otollinen tilaisuus? Moista terroristipaskaa ei olisi saanut päästää oikeuteen ilveilemään ja mollaamaan uhreja.
    Kantasuomalaisia poliisi on kyllä ammuskellut hengiltä viime vuosien aikana. Niin mätä on poliisi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.