Fox: Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa

14
Yhdysvaltalainen uutiskanava Fox-news on kertonut twitter-tilillään julkaisemassaan videossa, että Yhdysvaltain ja Venäjän presidentit tulevat tapaamaan heinäkuussa Suomessa.

Helsinkiä on kaavailtu kaksikon mahdolliseksi tapaamispaikaksi jo aiemmin mutta virallista vahvistusta asialle ei olla vieläkään saatu.

Lähde: Twitter

14 KOMMENTIT

 1. Kuinkahan kauas puistokemistit tällä kertaa roudataan. Aikoinaanhan ne vietiin pohjoiseen että niiltä kestäisi mahdollisimman kauan palata Helsinkiin. Ja silloin olisi jo kansainvälinen porukkä ehtinyt häipyä.

  Toisaalta, nyt olisi ehdoton tilaisuus mielenosituksille esim. sananvapauden ja mielipidevapauden puolesta.

  • nyt ei kannata isänmaallisten huudella, antakaa anarkistien mennä kiljumaan, saa helsingin polpon kytät pamputtaa anarkisteja, saavat omaa lääkettään…

 2. Miksi neuvotteluihin pitäisi mennä mitään kiljumaan,lännen ja venäjän hyvät välit on elintärkeät valkoisten kristittyjen selviytymisessä.Mitä vähemmän ongelmia sitä enemmän voi keskittyä asioiden kuntoon laittamiseen.

 3. Saadaan oikeitaVALTIOMIEHIÄ kylään -kun omia sellaisia meillä ei ole ensimmäistäkään…

 4. Joko vihervasemmisto on ilmoittanut että eivät ne tänne saa tulla.
  Taitaa olla Niinistölläkin Kultarannassa tärkeää tekemistä 16.7., vaikkapa vaippojen vaihtoa.

  • varmasti joku alipalkattu sisäkkö vaihtaa vaipat, verorahoilla kun saa palkattua sisäkköjä, mitä me kadun dallaajat emme pysty palkkaamaan…

  • ”Joko vihervasemmisto on ilmoittanut että eivät ne tänne saa tulla.”

   No tavallaan, sillä YLE:llä oli äsken otsikko ” Toimittajalta: Miksi Suomen ei kannattaisi toivoa Trumpin ja Putinin huippukokousta.”

   Kertoo paljon YLE:stä ja ”toimittaja”-kunnastaan. Edes maailmanrauha ei näille mielisairaille kelpaa jos sitä ovat tekemässä ”väärät” henkilöt.

   No, en klikannut enkä linkitä, löytyy Googlella sille jota kyseisenlainen ”journalismi” kiinnostaa.

 5. Enkä tulevat Helsinkiin. Harmi sikäli, että Trump on Euroopassa käydessään mielellään ottanut kantaa kansakuntien itsenäisyyden puolesta ja meillä kaikki viralliset vallanpitäjät ovat EU:n perseennuolijoita. Pari sinistä hallituksessa ei kesää tee. On noloa, jos Trump kehuu suomalaisia itsenäisyysponnisteluista ja puhetta virallisesti vastaanottaa kansaa muka edustava maansamyyjä-porukka. Trump on tosin ovela äijä ja hallitsee pelleporukoiden älyyttämisen.

  • mittausten mukaan toiseksi suosituin pressa jenkeissä mitä ei vasemmisto/ viherpiiperöt tunnusta eivätkä merkelin mielistelijät. lehdet kirjoittaa täysin kansanmielen vastaista puppua….samoin putte on suosittu omassa valtakunnassaan..

 6. En ymmärrä miksi Suomi sai moisen kunnian?!?!?!
  Takavuosina sen vielä ymmärsi, mutta nykyiset tyhjää täynnä olevat suomalaiset poliitikot, jotka ovat kuin temppuradan koiria, joita EU juoksuttaa erilaisten esteiden ja putkien läpi.
  Nyt saa olla sydän kourassa mitä Sika Soini töräyttää ja kummisetä tankkaa edestakaisin ympäripyöryksiä, josta aito luonteinen presidentti Donald Trump ei ota selvää, vaikka ”asianaja”, joka hyväksyy kaikkinaisen lain kiertämisen nk. ”panolaisten” piilottelussa, murtaa sen enempää kuin taannoisessa historiallisessa Pohjois-Korean Kimin ja Yhdysvaltain presidentin Trumpin tapaamisessa korean kielestä, jota tietenki ”pulska poika” sujuvasti.
  Ajatelkaa millainen jättipotti valtamedialle koittaa tästä huippukohtaamisesta kun peräti kummatkin ulkopolitiikastamme vastaavien ”totuudentorvien” kaikken eniten vihaamaa miestä häpäisee maamme kamaraa eli Venäjän ”pahis” presidentti Vladimir Putin ja Yhdysvaltain ”valkoinen lihaa syövä heteromies presidentti Donald Trump, joka ei sitten millään osaa tehdä mitään sellaista, josta punaviher vasemmistolaiset hysteerikot ja globalismia suurinpana jumalana palvovat Brysselin ”rajattomuuden partiokoirina” toimivat perin lahjakkaat ja älyllään loistavat johtomiehet ja -naiset, joiden ainoa osaama asia on laskea korruptiolla hankittuja seteli pinkkoja sekä loihtia tyhjästä päästään lausuntoja, jotka ovat itse asiassa vain tyhjyydessä kiertävän tuulen aiheuttamaa huminaa riippuen vain siitä, että mikä on samppakaljan lainehtimisen tuloksena oleva tyhjän tilan tilavuus.

  • ”En ymmärrä miksi Suomi sai moisen kunnian?!?!?!
   Takavuosina sen vielä ymmärsi, mutta nykyiset tyhjää täynnä olevat suomalaiset poliitikot, jotka ovat kuin temppuradan koiria, joita EU juoksuttaa erilaisten esteiden ja putkien läpi.”

   Vastasit omaan kysymykseesi. Kaikki ulkomailla tietävät että meikäläiset pikkupiskit pressaa myöten eivät häiritse Isojen Poikien asioita vaan nuolevat sujuvasti kaikkien perseitä silloin kun eivät pääse toimimaan selän takana.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.