Unkarin Viktor Orbán: EU:n johto tulee vaihtaa!

  5
  Unkarin pääministeri Viktor Orbán näkee, että EU-komissio tulee kokonaisuudessaan vaihtaa sellaisiin henkilöihin, jotka kunnioittavat maiden itsemääräämisoikeutta mm. maahanmuutto ja pakolaispolitiikassa. Orbán myös vertaa nykyistä johtoa räpiköivään kuolevaan sammakkoon, kertoo Reuters.

   – EU:n ”hallitus”, EU-komissio, jota tänä päivänä johtaa Jean-Claude Juncker, tulee vaihtaa pois europarlamenttivaaleissa ensi vuonna… Uudella johdolla tulee olla täysi uusi ja reaalinen näkemys maahanmuuttopolitiikasta, totesi Viktor Orbán Unkarin valtiollisella radiokanavalla perjantaina.

  Orbán näkee, ettei EU-komission tulisi rangaista omia rajojaan suojelevia ja tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativia jäsenvaltioita. Sen sijaan sen tulisi hänen mukaansa rangaista niitä poliitikkoja, jotka avaavat Euroopan rajat miljoonille maahanmuuttajille.

  Komissio on hiljattain aloittanut Unkarin vastaiset toimenpiteet Unkarissa säädetystä uudesta laista, joka tekee turvapaikanhakijoiden avustamisesta rikollista. Eu-komission mukaan laki rikkoo EU:n säädöksiä pakolaisista. Orbán kuittaa EU:n väitteet sillä, että päätös nykyiseltä EU-komissiolta on tarpeeton, koska tämän mandaattijakso joka tapauksessa on päättymässä. Hän vertaa Junckerin komission liikkeitä kuolevan sammakon räpiköintiin koulun biologiankokeen aikana.

   – Me tarvitsemme uuden komission uudella etenemissuunnalla. Me tarvitsemme europarlamenttivaalien jälkeen komission, joka ei rankaise niitä maita, jotka suojelevat omia rajojaan.

  Eu-komissio eroaa jokaisten europarlamenttivaalien jälkeen. Mandaattijakso nykyiselle komissiolle jatkuu aina 1 marraskuuta 2019 saakka. Sen jälkeen uusi komissio astuu valtaan ja se muodostetaan Fria Tidenin mukaan europarlamenttivaalien tuloksen mukaisesti toukokuussa 2019.

  Markku Lindström

  Fria Tiden

  5 KOMMENTIT

  1. Parempi olisi lopettaa koko EU ja asettaa kaikki haittamaahanmuuttoa ajaneet poliitikot tuomiolle.

  2. Tutuus vapauttaa EU-kansat sen päättäjien ikeestä. Yhä useita Budjetteja on tilintarkastajilta hyväksymättä; koska miljardein ja taas miljardien lopullista päämäärää ei ole pystytty luotettavasti selvittämään.

   Nämä päättäjät on tästä laittettava henkilökohtaiseen vastuuseen.

   SAMA Suomessa … ”perustuslaki” 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

   Syy tuohonkin lakiin oli miljardien varastaminen mm. ”lailla 444/2012” … eipä EU suojele Suomen kansalaisia Suomenkaan päättäjiltä; vaikka EU-peruskirjassa ihmisoikeudet ovat erityisellä sijalla .

   Samalla kun Eu ”suojelee” Afrikan kansalaisia se antaa loukata kaiken tämän MAKSAVIEN ihmisoikeuksia julkisesti !

   Jo 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN tästä Suomen oikeusjärjestelmän kaksinasmoraalista …. lainsäädännöllinen ihmisoikeusloukkaaminen Suomessa.

   archive.is/kimmoleaks.fi

  3. Orbanin kannanotto on oikea. Komissio on mätä ja harjoittaa politiikkaa ,joka tuhoaa Euroopan.Seppo Rantamaula M.Sc. (Eng.),M.Sc.(Econ.) Chairman of Helsinki European Centerparty Finland

  4. Näin on! Vaihtamalla paranee!!! Ja mukaillen wanhan kansan sanontaa: Tässä tapauksessa voi jo aivan ”huoletta kusta wanhaan brunniin”.
   ”Älä kuse wanhaan brunniin ennen kuin tiedät uuden tavat.”

  5. Ei paska siitä parane että kusipäät vaihdetaan. Koko natsiunioni tulee lakkauttaa välittömästi ja palauttaa itsenäisyyn maille takaisin, Suomellekkin. Kyllä tohon paskaan on Suomestakin lapioitu rahaa jo liiaksi, muttao onhan kyseessä pelkkä eliitin rahanpesu koneisto, kansalaisille tuosta natsiunionista ei koskaan ole ollut kuin haittaa, harmia ja kustannuksia. Siksipä minäkin äänestin liittymistä vastaan 94, ja niin teen yhä.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.