Ruotsin SDP:n Veronica Palm näkee Tanskan huntukiellon naisvihamielisenä

14
Ruotsin sosiaalidemokraatteja edustava Veronica Palm näkee Tanskan huntukiellon naisvihamielisenä vetona. Laki astui voimaan elokuun alusta ja samalla laki kieltää ylipäätään naamioitumisen julkisella paikalla. 

Palmin mukaan, perustuu laki ”islamfobiseen ja patriarkalliseen tarkoitukseen” ja tulee johtamaan siihen, että naiset eristetään koteihinsa.

– Se, että kielletään burka, ei johda enempään tasa-arvoon, vaan päinvastoin. Sitä, joka uskonnollisista syistä joutuu pukeutumaan kokonaan peittävään asuun, ei saa estää pukeutumasta niqabiin ja lähtemästä kaduille vain siksi, että tällainen kielto on voimassa. Päin vastoin. Hänen tulee voida olla kuin kotonaan, Palm paukauttaa vasemmistolaislehti ETC:n pääkirjoituksessa.

Euroopassa Tanskan mallin mukainen täyskielto on voimassa myöskin Ranskassa, Belgiassa ja Itävällassa.

Palm olisi voinut osoittaa kritiikkiä kokopeittävään säkkiin naiset pakottavaa kulttuuria, uskontoa tai näitä markkinoivia miehiä kohtaan mutta hän valitsee tien, jolla olettaa naisten itse valitsevan kyseisen pukeutumisen ja suuntaa kritiikkinsä kohti Tanskan hallitusta.

 – Se kerran niin vapaamielinen Tanska, on burkalailla lopullisesti luopunut siitä avoimesta ja suvaitsevaisesta liberalismista”, Palm näkee. 

Lähde: Markku Lindström/ Fria Tiden

14 KOMMENTIT

 1. Eikö tuokaan tampio tajua että koko ISLAM on NAISVIHAMIELINEN!
  Ps. Yleensäkin uskonnot ovat aivovammaisten touhua.

 2. Burka ja hijab on kuitenkin islamin ylemmyyttä korostava rasistinen symboli, joka tulisi kieltää niin julkisessa käytössä kuin yksityisessäkin. Mutta ruotsin SDP onkin puolue, jolta mm saksan natsipuolue NSDAP kopioi koko rotuoppinsa. Tottakai ruotsin SDP jatkaa linjaansa yrittäen edistää rasismia ja vastakkainasettelua kaikkialla missä mahdollista.

 3. Eipä ole suomessakaan huntukieltoa vielä. Arvelkaapas mikä paskamysky suvakeilta alkaa jos täällä tosissaan alettaisiin suunnittelemaan ko kieltoa.

 4. No, sossuilla on aina todeelisuudesta kieroutunut käsitys. Tuo huntukielto nimenomaan EI OLE naisvihamielinen, vaan se on rakkaudellinen osoitus. Naista ei alisteta käyttämään huntua eikä naista alisteta rajoittamalla hänen käytöstään tai pukeutumistaa.

  Päinvastoin, vihaisista roskasäkeistä kuoriutuu itsevarmoja nykynaisia.

  Onkohan sossuihin liittymisen vaatimuksena se että jotain on lirahtanut sekaan tekovaiheessa?

 5. Saako ”kantis” liikkua yleisellä paikalla kaikissa tilanteissa naamioituneena esim. Guy Fawkes naamioon? Niinpä. Vaadin tasa – arvoa.Ai niin, orjat (goymit)eivät vaadi, vaan tyytyvät…

 6. Islaminuskoisten huntupakko ja sopivan pukeutumisen valvominen Euroopassa sen sijaan ei ole naisvihamielistä?

 7. Maassa maan tavoilla, on ihan oikein että kasvot näkyviin ihan jokaisella.
  Ainahan voi muuttaa maihin missä naisten pitää peittää ittensä jos siltä tuntuu.
  Mitähän tuokin tekee ruotsin sdp puolueessa joka muutenkin suht maahanmuuttokriittinen?

  • Ruotsin SDP maahanmuuttokriittinen.??? Tämä on varmaan trolli tai huono vitsi. Voi myös johtua silkasta tietämättömyydestä.Suosittelen tietojen päivitystä.

 8. Sossuille paljastuu jutun juoni silloin viimeistään kun ovat polvillaan ja kurkunleikkaaja takana valmiina….

 9. Veronica Palm voi aivan itse pukeutua jätesäkkiin. Ei! Niitä pitää olla 10 päällekäin, 10 viikkoa samat jätepussit ennen kuin voi vaihtaa toiseen kymmeneen, jotka taas vaihdetaan niihin ensimmäisiin 10:een. Vaadin ehdottomasti, että näin pääsee tapahtumaan, koska ellei käskyä noudateta. On se naisen mitä alhaisinta riistoa.

 10. Tyypillinen tyhmä kurahaara. Ihminen jolla on vain oikeuksia ja ei mitään velvollisuuksia. Helppoa varastaa yhteisestä kassasta ja ei mitään kykyä pyörittää rattaita. Pitäisköhän jo luopua naisten äänioikeudesta kun lähinnä tuontyyppisiä hoivaviettivammaisia puskee pintaan jauhamaan paskaa?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.