Finlaysonin tulos rajusti pakkaselle – Vaikuttiko ”värikäs” julkisuus tulokseen?

17
Sisustustekstiilejä tuottavan Finlaysonin liiketoimet ovat vastatuulessa. Vaikka liikevaihdossa näkyi 2017 hienoista kasvua, jäi yrityksen tulos 2,5 miljoonaa euroa pakkaselle. Finlayson tunnetaan mm. Tom Of Finland-tekstiileistään ja  lukijamme saattavat muistaa yrityksen erityisesti siitä, että tämä oli ensimmäisten joukossa boikotoimassa kauppaketju Kärkkäistä.

Vielä vuonna 2016 yritys oli kohtalaisissa voimissa ja teki 1,1 miljoonaa euroa liikevoittoa. Vuotta aiemmin vastikään uuden toimitusjohtajan Jukka-Pekka Kurttilan alaisuuteen siirtynyt yritys teki niinikään voitollisen tuloksen 800 000 euron voitollaan.

2014, eli käytännössä ennen Kurttilan saapumista, Finlayson teki mojovat 4,6 miljoonaa euroa tappiota, joten Kurttila näytti hetken aikaa todelliselta sateentekijältä. Huolimatta liikevaihdon kasvusta, Finlayson teki vuonna 2017 2,5 miljoonan euron tappiot. Tähän saattoi vaikuttaa yrityksen varsin monisävyinen julkisuus sekä julkisuuskuvaan sopineiden tuotteiden lanseeraus.

Lähde: Finder-Finlayson

17 KOMMENTIT

 1. ”Kurttila näytti hetken aikaa todelliselta sateentekijältä”
  kultainen sade alkaa pian haisemaan ja lopputulos kärsii.
  Fingayson kelpaa vain suvakeille, punaviher piipertäjille ja puppeleille.

 2. Kannatti palkata pakaraporari johtoon,kunnes karmea moka paljastui. Fin rättienostajat hiffasivat uusista kuoseista pervoilua,kuvia äijistä jopo keulimassa, on vaan niin pieni asiakaskunta (hinuiitit ja muut ruumiinmakaajat ,hipsterit,sateenkaari vempparit.ettei rättikauppa noilla tempausilla kannata.

 3. Seraavassa mallistossa pedofiilikuosit? Homojen ja muiden seksuaalisesti häiriintyneiden yhteinen piirre on että he olettavat normaalien ihmisten olevan kiinnostuneita heidän vääristyneestä ajatusmaailmastaan ja perversioistaan. Finlaysonin kohdalla tämä olettamus maksoi 2,5 miljoonaa euroa ja ainakin meidän perheen kohdalla kyseisen rättikaupan boikotointi tulee jatkumaan elämän loppuun saakka. Suomalaisvastaisten yritysten tuotteet eivät sovi arvopohjaamme.

 4. Ilmeisesti ”takatuupparien” ”volyymi” ei ollut kyllin voimakas, joka olisi näin olisi kompensoinut patawanhoillisten ostajakunnan käyttämät taloudelliset panostukset kyseisen tyyki-firman tuotteisiin.

 5. Finlsysonia ei meidän perheeseen enää missään muodossa ja toivon totisesti etteivät lapsenlapsenikaan näe näitä yököttävää kuoseja.

  • Se tässä tosiaankin erityisesti naurattaa, että kurttula oli etunenässä laittamassa Kärkkäistä boikottiin, ja samaan aikaan hankki ”johtamalleen” firmalle 2 500 000 euron tappiot, kun Kärkkäisen myynti ja tulos vain nousi.

   😀

 6. Tokopouko palkataan vienninedistämis expertiksi kun on ex edustaja seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.Ruoskan käyttö homoklubeilla on se juttu jota kurttila fanittaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.