Katso kuvat: Haminalaisen atk-firman asiakaspalvelussa parannettavaa – ”voit painua vittuun pelle”

15
Sosiaalisessa mediassa leviää erään haminalaisen atk-yrityksen asiakkaan asiakaspalvelukokemuksesta otetut kuvakaappaukset, jotka saattavat modernissa, asiakaslähtöisessä Suomessa kasvanutta kummastuttaa. Oheisissa kuvissa asiakkaan yrityksen kanssa käymä keskustelu yrityksellä myytävänä olleesta käytetystä läppäristä.

Ensimmäisessä viestissä asiakas tiedusteli läppärin ominaisuuksia ja yrityksen asenne tuli kyllä välittömästi selväksi…

 

 

 

 

 

 

Kysyttäessä ”speksejä”, ne jäivät saamatta. Sen sijaan yritykseltä tuli kehotus katsella muita läppäreitä. Asiakas kyseenalaisti yrityksen toimintamallin ja seuraavassa viestissä yrityksen edustajan mylly hirtti ylikierroksille…

 

 

 

 

 

 

Asiakaspalvelija haukkui asiakkaan mm. idiootiksi ja kehoitti painumaan vittuun. Mitään ei kuulemma koskaan ole jäänyt myymättä, uskoo ken tahtoo…

 

 

 

 

 

 

Asiakas heitti tuplamerkityksellisen lyhennetervehdyksen ”HV”, joka voi tarkoittaa joko ”Hei vaan” tai vulgaarimmin ”Haista vittu”.

 

 

 

 

 

 

Asiakas teki selväksi, että viestikeskustelu päätyy julkisuuteen, mutta 240 000 liikevaihdolla operoivan yrityksen asiakaspalvelija kuittasi tämän toteamuksen lakonisesti ”Ei kiinnosta”-heitolla ja vakuutteli sitten, ettei ”online trollien” viestit vaikuta myyntiin.

”Vitun surkeaa loppuelämää”-toivotus on myöskin varmasti sellainen, jota vain aniharva on päässyt asiakaspalvelutilanteessa kokemaan.

 

 

Lähde: facebook

 

 

 

 

15 KOMMENTIT

 1. Haukku teki syvän haavan ja siihen ainoa lääke on toimia, kuten ilmiantoyhteiskunnassa toimitaan !! Taas esimerkki siitä. Toivottavasti nykysuomi ajattelee asiaa myös osallistuessaan ilmianto toimiin, joista ei ainakaan lukijat tule antamaan arvostusta.

  • Kyllä ainakin itse lukijana arvostan sitä, että tuodaan julki niin hyvä kuin tässä tapauksessa huonokin asiakaspalvelu. Osaa ainakin itse välttää kyseistä liikettä tämän perusteella. Taitaa kyseinen yrityksen edustaja olla väärällä alalla jos asiakaspalvelu on noin ala-arvoista.

  • Nykysuomen lukijana arvostan objektiivista tietoa ja tiedotusta, jonka avulla voin esimerkiksi välttää haaskaamasta aikaani, vaivaani ja rahojani paskafirmoihin. Rehellisiä ja hyviä firmoja ja yrittäjiä on ja sellaista toimintaa tuen omalla panoksellani.

 2. Tuollainen kielenkäyttö on tavallista ja jopa hauskaa raskasta fyysistä työtä tekevien työkavereiden välillä, mutta ei kyllä kuulu myyjä-asiakas dialogiin.

 3. Ehkäpä syynä on nykyajan ”myyntihakuinen” ilmapiiri ja heti tissiäissä saatu surkea kotikasvatus, joka kantaa hedelmää koko ”vitun surkean loppuelämän” tietysti niin, että asianomaiselle ”kultaisen käytöksen kirjan” kannestakanteen tavannut ei sitä edes itse ymmärrä itsekeskeisyyden ja hedonismin kaihin jo aikaa sitten tehneen sokeaksi omalle nk. ”käytökselle” maailmassa, jossa vain kaikki ”muut” tyrivät ja ovat väärässä pilaten jokaisen päivän vuodessa aina niin kauan kun tämä ”jumalolento” vaeltaa tämän puoleisessa, joka on täynnänsä niitä muita ”s-tanan tunareita”, joista itse presidentti Urho Kaleva Kekkonenkin puuskahti kiukusta kihisten ammoisina aikoina ”kekkoslovakiassa” hänen diktatuurinsa alla kansan nähdessä nälkää vain TV:stä pää-uutislähetyksissä klo 10.30, josta jaksettiinkin syyllistää päivän töistään väsyneitä suomalaisia, jotka ovat ikiaikaisista ajoista alkaen repineet leipänsä tästä karusta maasta suoraan sanottuna lumihangesta taaten sen, että kädestä suuhun on eletty ilman jäsenyyttä ”painonvartijoissa” tai luunahkaisen emännän joka viikkoisia salivuoroja piukee -peppu harjoitussarjoja tunnollisesti toistaen pedanttisen hitaasti ajatuksena vain se kuinka kiree se kulloinkin on.
  Ajat muuttuvat niin kuin tavatkin ja jokaisen itsensä vastuulle jää se, kuinka kulloisenkin ajan arvottaa sekä mistä pitää ja minkä taas haluaa unohtaa.

 4. Miksi edes sensuroidaan. En ymmärrä. Tuo firma nyt on veloissa korviaan myöten joka selviää asiakastiedosta, josta johtuen varmaan hieman kismittää kyselevät asiakkaat jotka ei heti anna rahojaan.

 5. Kuka ostaa Suomesta ylihintaan tietokoneita tai edes osia ?…ebaystä saa paljon halvemmalla kokonaisia tietokoneita, vaikka briteistä, tai cpu-coolereita yms..osia kiinasta. Ostin kiinasta 10€ hintaan prosessorijäähdyttimen, mikä maksaa Suomessa 30-50€, samoin AMD 4-ydinprosessorin hommasin kiinasta, vanhan 2 ytimisen tilalle. Monet emolevytkin paljon halvempia ebayssä. Esim. hobbyhall pyytää pelitietokoneesta 1300€, britanniasta tai saksasta saat paremman pelikoneen 800-900€.

 6. Tämä on kutenkin lievemmästä päästä.

  Moni teistä on pelannut netissä pokeria tai jotain muuta peliä.

  Rahapelifirma näyttää keskisormea ja sanoo ”voit painua vittuun pelle, me otetaan sun rahat”.

  Tässä on iso ero.

  Yksi sanoo vain suomeksi ”voit painua vittuun pelle”.

  Toinen sanoo saman sen jälkeen kun on vienyt sinun rahasi!

  Rekisteröityneen pelaajan ip-osoite ja henkilötiedot viimeistään varmistavat sen että emme koskaan pääse voitolle.

  Netissä pyörivät rahapelit on ohjelmoitu siten että emme koskaan pääse voitolle.

  Kokeilkaa itse!

  Ehkä jos lähettäisi johtajalle sähköpostiviestin mikä alkaisi sanoilla Hyvä veli…
  …saattaisi tulla myös voittoja.

  Rikollisella toiminnalla joka on puettu hyväksyttävään ulkoasuun on yhteiskunnan siunaus.

  Maailmaa hallitaan rikoksilla. Rikolliset hallitsevat maailmaa.

  (ei ole muuten rikollista sanoa ”voit painua vittuun pelle”, ei varmasti tunnu hyvältä mutta ei ole rikollista)

 7. Syyskuun 11 päivä tuli ja meni.

  Sillon pahat pojat sanoivat : ”painukaa vittuun pellet ja kuolkaa!”

  Muutama tuhat ”pelleä” kuoli torneissa jotka oli tuomittu helvettiin. Eliitille se on pelkkä tilasto.

  Jos ei vieläkään ymmärrä mitä silloin todella tapahtui voi katsoa esimerkiksi tämän dokumentin.

  https://www.youtube.com/watch?v=aeiABz8NtFA

  (Maailmaa hallitaan rikoksilla. Rikolliset hallitsevat maailmaa.)

 8. Jotenkin jäi sellainen käsitys tuosta viestittelystä, ettei myyjä ymmärtänyt koneen teknisiä tietoja..

 9. Kuvatun kaltaisella palvelulla ei voi muuta olettaa ku että pajan pitäjällä on kova hinku siirtyä työttömäksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.