Räjähdys Espanjan pääkaupungin metrossa – useita loukkaantui

2
Tänä aamuna räjähti metrojunassa Madridissa aamun työmatkaliikenteen aikana. Ihmiset panikoivat terrori-iskun pelossa.

Työmatkailijat kokivat tänä aamuna kauhunhetkiä Espanjan pääkaupungissa Madridissa metrojunassa, kun vaunussa räjähti. Ensireaktio oli paniikki ja pelko pommi-iskusta. Kuusi ihmistä loukkaantui räjähdyksessä ja 17 sai stressireaktioita pelon takia.

Räjähdyksen syy ei kuitenkaan ollut pommi-isku, vaan erään matkustajan laukussa ollut tablettitietokone räjähti. Tablettia laukussaan kantanut nainen oli yksi räjähdyksessä loukkaantuneista.

– Pelkäsimme, että kyseessä oli tahallinen isku, kertoo yksi matkustajista, Gonzalo Casatejada.

Räjähdyksen tapahduttua matkustajat pysäyttivät metron hätäjarrutuksella ja kävelivät pimeässä tunnelissa sadan metrin matkan laiturille.

Madridin metrojuniin tehtiin terrori-isku vuonna 2004, jolloin 192 ihmistä kuoli ja yli 2000 ihmistä loukkaantui.

Lähde: Express

2 KOMMENTIT

  1. Tablettitietokoneen räjähdys? Haiskahtaa poliittisesti korrektilta peittely yritykseltö. Espanjan sosialisti hallitus pääpirunaan Pedro Sanchez on ohjeistanut mediaa agendaan sopivaan uutisointiin.
    Soroksen hullunnauru raikaa, kun ihmiset juoksevat paniikissa Euroopan kaduilla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.