Puukotus Turussa – poliisi kaipaa silminnäkijöitä

4
Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja sunnuntain vastaisena yönä Turun rautatieasemalla tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä.

Turun rautatieaseman edustan pysäköintialueella pahoinpideltiin mieshenkilöä teräaseella hengenvaarallisin seurauksin klo 00:34 aikaan. Teko tallentui valvontakameralle.

Tummiin housuihin ja ruskeaan / beigeen takkiin pukeutuneet tummahiuksiset tekijät liikkuivat kuvassa olleella tummalla farmariautolla, joka poistui välittömästi tapahtuman jälkeen Ratapihankatua linja-autoaseman suuntaan. Toinen tekijöistä poistui polkupyörällä Humalistonkatua keskustan suuntaan.

Havainnot tai tiedot asiasta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 447088.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. Ilmeisesti asialla kunniakansalaiset, koska kuva on noin epäselvä ja kaukaa otettu. Mikäli kuitenkin valvontakameroiden taso on Turun rautatieasemalla tuota luokkaa, niin kansannousu kannattaa aloittaa joukkojen kokoamisella siellä.

  2. Miksi poliisi julkistaa aina sen surkeimman kuvan. Alue on täynnä valvontakameroita. Polkupyörän käyttö sulkee pois kotimaiset pahvihousut. Kyseessä Sipilän kutsuvieraat tai Eu:n älyvapaasta liikkuvuudesta nautiskelevat balkanin kriminaalit.

    • En ymmärrä miten voi olla valvontakameran kuvanlaatu noin surkea 2018. Kiinasta saa jopa 1080p HD-kuvaa ottavan riistakameran 55€ hintaa. Tässä on varmaan tarkoitus päästää insinöörit, kuin koira veräjästä.

  3. Arvaus, kansallispuku kansalaiset tai matut. Tuo vaatetus viittaa 500 vuotta kotoutuneisiin. Ja poliisin ”varvovaisuus/rasimipelko” viitta etteivät ole tavallisa valkonaamoja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.