Trump suomi EU-komission johtajaa jäätävässä puheessaan

9
USA:n presidentti ei säästellyt sanojaan puheessaan Mississippin osavaltion Southavenissa. ”Menetimme 15 miljardia EU:n takia.”

USA:n presidentti Donald Trump tykitti kovin sanoin EU:ta puheessaan Southavenissa.

– Se [EU] perustettiin hyötymään meistä, paukutti Trump.

– Kerron teille, että halusin neuvotella. Mutta me menetimme 15 miljardia dollaria Euroopan Unionille. He tappavat meidät.

Trump kertoi yrittäneensä vuoropuhelua EU:n kanssa, mutta ei ollut saanut mitään yhteydenottoa Jean-Claude Junckerilta, jonka kanssa hän halusi puhua miljardien menetyksistä.

– Sanoin [Junckerille], että meidän täytyy neuvotella, olemme menettäneet 151 miljardia dollaria. Te olette asettaneet tuontisuojat tilallisiamme kohtaan, emme voi viedä [EU:hun] maataloustuotteita.

– Olette asettaneet maahantuontikieltoja myös autojamme kohtaan. Myytte kuitenkin koko ajan Mercedeksiä ja BMW:itä, joita kuskaatte koko ajan maahamme.

– Te jatkuvasti estätte meidän tuotteidemme myynnin [EU:ssa], mitä itse myytte maassamme niin paljon.

– Jean-Claude, meidän pitää neuvotella. Kahden viikon päästä sanon, ”Heippa, Jean-Claude”, emmekä enää sen jälkeen keskustele. Asetan 25 prosentin lisäveron Mercedes Benzille, BMW:lle, ja jokaiselle autolle, minkä Amerikkaan lähetätte.

Seuraavana aamuna Juncker lensi Amerikkaan. Joidenkin lähteiden mukaan hän oleskeli jo valmiiksi New Yorkissa.

Trump kommentoi tapahtumien kulkua:

– Nyt he haluavat sopimuksia.

Lähde: Daily Express

9 KOMMENTIT

 1. Trump tajuaa viimeinkin minkä sekopää pultsarin kanssa on tekemisissä,keskustelu depiilin kanssa ei johda mihinkään.. Voihan v jos tekevät vielä stubidosta hönölle jatkajan..

 2. > Seuraavana aamuna Juncker lensi Amerikkaan. Joidenkin
  > lähteiden mukaan hän oleskeli jo valmiiksi New
  > Yorkissa.

  Juncker oli alkoholiparantolassa.

 3. Trump on paras! Rukoilen että Trump pistää Eu:n nwo-kätyrit ruotuun. Mieluiten loppuiäkseen tiilenpäitä lukemaan.

 4. Vaikka Trump on suhteellisen OK, niin jotenkin ne jenkkien GMO-maataloustuotteet ei kiinnosta. Euroopassa vanhat ruokakulttuurimaat kuten Ranska ja Italia ovat jarrutelleet GMO:n tuloa eurooppalaisten ruokapöytään. EU muuttuu nykyään jo niin nopeasti huonoon suuntaan, että eiköhän tämäkin pieni kansalaisten parasta tarkoittanut periaate pureta.

 5. Juoppo ja surkea runkku tuhnu – Junkers… Voi vittu näitä meidän sankareita…

  Jos mediat käyttäisivät edes tuhannesosan siitä energiasta ja vaivasta minkä käyttävät Trumpin vainoon ja panetteluun – sen sijaan EU:n johtavien kusituhnujen toiminnan seurantaan ja arvosteluun olisi joka päivälle tarjolla kymmeniä shokeeraavia uutisia. Mutta Eurostoliiton pyhien pikku-Stalinien arvostelu on tietysti Marxilaisen tulipunaisen kirjan mukaan kielletty.

  Joten suuri johtaja ”selkäkipuineen” on täysin turvassa.

  Sieg Junkers!

 6. Trump ei vain puhu hän myös tekee. Myös Euroopan itälaidalta löytyy tosi johtajia, jotka ovat isänmaallisia. Trump on amerikkalaisille paras johtaja sitten Reaganin ja tuo turvallisuutta myös Eurooppaan, koska Yhdysvallat ja Nato ovat nyt vahvempia kuin koskaan.

 7. Myös Italiassa on pätevä johtaja, joka tunnistaa junkkarit ! Italian sisäministeri Salvini:
  ”Neuvottelen vain selvien ihmisten kanssa”.
  Mistä Suomelle noin pätevät johtajat, kun Halla-ahokin äänesti sisäisten kyttäyslakien puolesta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.