Pedofiili ja hänen 12-vuotias raiskausuhrinsa söivät uhrin aivot – ”Ei ollut muuta syötävää”

9
Kuvakaappaus uutisvideolta.
22-vuotias pedofiiliksi epäilty mies kypsensi yhdessä 12-vuotiaan raiskauksen uhrinsa kanssa Alexander Popovich -nimisen miehen aivot. Pää löydettiin uunista Novinkan kylästä noin 90 kilometrin päässä Pietarista Venäjältä.

Epäilty 22-vuotias mies on tunnustanut olleensa seksuaalisuhteessa lapsen kanssa. Mies kuvailee lasta tyttöystäväkseen.

Tyttöä syytetään avustamisesta murhaan ja ruumiin paloitteluun.

Tyttö ilmoitettiin kadonneeksi kotoaan kymmenen päivää aikaisemmin. Hänen kotinsa on yli 2000 kilometrin päässä.

Ei ole tiedossa, miten tyttö tapasi miehen, mutta hän kirjoitti sosiaalisessa mediassa: ”Rakastan yhtä seuraajaa. En anna häntä kenellekään, hän on minun. En tarvitse ketään muuta.”

– Miestä ja alaikäistä tyttöä epäillään 21-vuotiaan Novinkan kylän Leningradin alueella tapahtuneesta raa’asta murhasta ja ruumiin paloittelusta”, ilmoitti Venäjän poliisi tiedotteessaan.

– Tutkijat varmistavat myös tietoa siitä, että epäillyt olisivat syöneet tapetun miehen kehon osia.

Epäillyt tekijät puolustautuivat sanomalla, ettei muuta syötävää ollut.

Poliisin mukaan miehen pää oli irrotettu, samoin käsivarret, ja osia hänen kehostaan löydettiin paistinpannulta. Uhrin pää oli uunissa.

Epäillyt asuivat vuokralaisina uhrin asunnossa.

Uhrin naapurit näkivät talosta tulevan savua, jolloin vuokralaiset kiipesivät ikkunoista ulos.

– Menin ikkunan kautta sisään. Siellä oli hirveä siivo, kuin asunto olisi ryöstetty. Sitten näin jotain kangaspäällisen alla ja päällisessä oli verta. En tiennyt, että se oli veljeni, juoksin ulos.

Uhrin veli hälytti naapurit, jotka tunkeutuivat hänen kanssaan asuntoon sisään.

– Tiesin silloin, että se oli veljeni.

Tyttö on otettu huostaan. Hänen seksuaalisesta hyväksikäytöstään kannibaalipedofiilia odottaa jo yksistään kymmenen vuoden vankilatuomio.

Lähde: Metro

9 KOMMENTIT

  1. Miten otsikossa voi olla ”söivät uhrin aivot” ja leipiksessä: ”Tutkijat varmistavat myös tietoa siitä, että epäillyt olisivat syöneet tapetun miehen kehon osia.”

  2. Kokoomus, keskusta, sdp, vihreät, vasemmisto, rkp, siniset ja heidän äänestäjänsä halajavat samanlaista kulttuuria Suomeen.

  3. Venäjällä tuntuu olevan paljon näitä kannibalismitapauksia. Jokainen maa työstää yhtä NWO:n osaprojektia ja ihmissyönti näyttää olevan Venäjän erikoisalaa.

  4. Ei kannattaisi syödä ainakaan aivoja tai ylipäätään keskushermoston osia. Siitä voi seurata ikäviä prionissairauksia, kuten Uudessa Guineassa elävällä Fore-heimolle tapahtui. Joskaan tyyppi joka on samaan aikaan kannibaali ja lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävä, tuskin miettii tälläisia asioita.

  5. Olen kerrankin sanoton! … Mutta toisaalta… Edm. tapaus on se seuraava ”paalupaikka”, jota kohti suvaitsevaisto ja pervo (lue arvoliberaalit) -liberaalit halajavat, sillä kannibalismi on eräs suurimmista tabuista länsimaissa, mistä täytyykin päästä ”eroon” mitä kiireimmän kaupalla. En tiedä sitten onko ihmislihan syönti sen ”ekologisempaa” kuin eläimenkään, sillä viheristö ja feministit tunnetusti nykyään syyttää lihansyöntiä kaikesta mikä liittyy tämän matosen maailman henki toreisiin. Toisaalta tunnettu fakta on se, että ellei alkuihminen olisi siirtynyt kasvis- ja hedelmä ravinnosta lihansyöjäksi. Hänen aivonsa ei olisi suurentuneet nykyisiin mittoihinsa, joka taas merkitsi samalla älykkyyden kasvua, joka näin mahdollisti ihmisen kehittymisen nykyisen kaltaiseksi ja luomalla siinä sivussa kulttuuria, taidetta, teknologiaa, uskomuksia ja uskontoja. Eräs mainittava asia myös tulen käytön oppiminen ja näin raa’an lihan syönnistä kypsennettyyn. Lihasta saatava energia ja proteiinitaso on huomattavasti korkeampi kuin kasvisravinnosta. Eli nämä ihmisapinat olisi pitänyt tapaa jo maailman alkuhämärissä siihen paikkaan kun ensikerran lihaa haukkasivat. Se olisikin ollut todellista ”pikaruokaa”!

      • Älä anna ideoita viherpunikeille. Asiaahan tosin jo kokeiltiin tuossa naapurissa erään vuosikymmeniä kestäneen sosialistisen yhteiskuntakokeilun yhteydessä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.