Rebar Abdulkabar Hesso tappoi 130 puukonlyönnillä vastustuskyvyttömän naisen hoitokodissa Ruotsissa

11
Götan hovioikeus on tuominut syyrialaisen, toisen lähteen mukaan afgaanin, elinkautiseen. Helmikuussa tänä vuonna mies murhasi 21-vuotiaan Amanda Johanssonin Ruotsin Vetlandassa. Paikalla ollut uhrin sisko sai myös puukosta, mutta selviytyi hengissä.

Tämän vuoden helmikuun 20. päivä oli viimeinen, jolloin Amanda näki päivänvalon. Hän soitti musiikkia asunnossaan, mitä naapuri Rebar Abdulkabar Hesso piti liian äänekkäänä.

Hesso tunkeutui asuntoon ja iski naista puukolla 130 kertaa. Asunnossa samaan aikaan ollut uhrin sisko Sandra yritti mennä väliin, jolloin hän sai myös iskun puukosta käsivarteensa. Isku oli osoitettu hänen kurkkuunsa, mutta nainen onnistui saamaan kätensä väliin.

Eksjön käräjäoikeus tuomitsi miehen murhasta, murhayrityksestä ja laittomasta uhkauksesta elinkautiseen. Tuomiossa tekoa kutsutaan eläimelliseksi.

Mies tuomittiin myös karkotettavaksi vankilatuomion jälkeen. Hänellä ei tule koskaan olemaan oikeutta palata Ruotsiin.

Tuomion voi lukea ruotsiksi tästä.

Lähde: Samhällsnytt, SVERIGE – EUROPA – VÄRLDEN

Aiheeseen liittyvää:

Ruotsin maahanmuuttovirasto matkaa Afrikkaan – tuliaisina tuhat ”pakolaista”

11 KOMMENTIT

 1. Muistakaa ihmiset aina se että valtamedian uutisissa pyritään tahallisesti antamaan virheellinen kuva puhumalla ”puukotuksista”. Jos julkisissa tiloissa alkaa kuulumaan Allahu Akbaria niin suojatkaa aina kaula! Nämä eivät töki vaan pyrkivät viiltämään kurkun auki.

 2. Kai Mykkänen on menossa Turkkiin ostamaan Erdoganilta 300 000 Hesson kaltaista tappajaa paisuttamaan Suomen rikostilastoja. Tiedustelulaki hakattiin läpi, jotta kansallista itsemurhaa arvostelevat ja vastustelevat kansalaiset saadaan vaiennettua.

 3. Sitten off-topic juttu Suomen natottamisesta. Kyllä meitä ollaan sotaan viemässä ja kovaa kyytiä!

  https://puolustusvoimat.fi/en/article/-/asset_publisher/trident-juncture-2018-harjoitus-jarjestetaan-loka-marraskuussa-norjassa-ruotsissa-ja-suomessa

  https://www.thelocal.no/20180413/35000-nato-soldiers-to-conduct-exercises-in-norway

  https://en.wikipedia.org/wiki/Exercise_Trident_Juncture_2018

  Turun Airiston teatteriesitys oli tarkoin suunniteltu ja tarkasti ajoitettu operaatio juuri ennen tiedustelulain kiirehtimisen äänestystä. Saadaan maahanmuutto kriittiset ja nato-kriittiset kansalaiset kopitettua tiedustelulain väljää tulkintaa käyttäen.
  Eikä muuten ihme että Jussi Niinistö juoksi nato-kokoukseen. ”Harjoitus” alkaa 25. päivä kuluvaa kuuta.

 4. Nato järjestää jättimäiset suursotaharjoitukset Norjan, Ruotsin ja Suomen alueella. Suomi osallistuu 2000 miehellä näihin naton harjoituksiin joiden vahvuus on yhteensä 35 0000 henkeä 30 maasta. Harjoitukset alkavat 25.10 ja päättyvät 07.11.
  Ei ihme että Jussi Niinistö juoksi nato kokoukseen.

  https://puolustusvoimat.fi/en/article/-/asset_publisher/trident-juncture-2018-harjoitus-jarjestetaan-loka-marraskuussa-norjassa-ruotsissa-ja-suomessa

  https://en.wikipedia.org/wiki/Exercise_Trident_Juncture_2018

  https://www.thelocal.no/20180413/35000-nato-soldiers-to-conduct-exercises-in-norway

 5. Globalistien pohjolaan siirtämät sotilaat alkavat käydä levottomiksi kun lupaa täysimittaiseen kantaväestön terrorisointiin ei ole TOISTAISEKSI myönnetty.

 6. Tämäkin on tapahtunut jo viime helmikuussa. Nämä tuodaan julkisuuteen vasta jälkikäteen, jolloin ihmiset eivät voi enää reagoida. Mitähän kaikkea vielä paljastuukaan.

 7. Kiitos juutalaisten olette sekaisin kun seinä kellot 99% Juutalainen nauttii kun valkoihoinen gojimi kuolee heidän pahimmat vihollisensa!!

 8. Suomessa sale palkitsisi kyseisen sankarin mitalilla, sillä hänhän vain osallistui lupauksensa mukaisesti ”kestävyysvajeen” parannustalkoihin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.