Rebar Abdulkabar Hesso tappoi 130 puukonlyönnillä vastustuskyvyttömän naisen hoitokodissa Ruotsissa

Götan hovioikeus on tuominut syyrialaisen, toisen lähteen mukaan afgaanin, elinkautiseen. Helmikuussa tänä vuonna mies murhasi 21-vuotiaan Amanda Johanssonin Ruotsin Vetlandassa. Paikalla ollut uhrin sisko sai myös puukosta, mutta selviytyi hengissä.

Tämän vuoden helmikuun 20. päivä oli viimeinen, jolloin Amanda näki päivänvalon. Hän soitti musiikkia asunnossaan, mitä naapuri Rebar Abdulkabar Hesso piti liian äänekkäänä.

Hesso tunkeutui asuntoon ja iski naista puukolla 130 kertaa. Asunnossa samaan aikaan ollut uhrin sisko Sandra yritti mennä väliin, jolloin hän sai myös iskun puukosta käsivarteensa. Isku oli osoitettu hänen kurkkuunsa, mutta nainen onnistui saamaan kätensä väliin.

Eksjön käräjäoikeus tuomitsi miehen murhasta, murhayrityksestä ja laittomasta uhkauksesta elinkautiseen. Tuomiossa tekoa kutsutaan eläimelliseksi.

Mies tuomittiin myös karkotettavaksi vankilatuomion jälkeen. Hänellä ei tule koskaan olemaan oikeutta palata Ruotsiin.

Tuomion voi lukea ruotsiksi tästä.

Lähde: Samhällsnytt, SVERIGE – EUROPA – VÄRLDEN

Aiheeseen liittyvää:

11 thoughts on “Rebar Abdulkabar Hesso tappoi 130 puukonlyönnillä vastustuskyvyttömän naisen hoitokodissa Ruotsissa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.