YK: Tuulivoimaloiden taajuusvärinä voi aiheuttaa lähistöllä asuville oireita ja sairauksia

7
Yhdistyneiden kansakuntien tutkijoiden mukaan tuulivoimalat voivat aiheuttaa niiden lähistöllä asuville ihmisille muun muassa tinnitusta, kuulon menetystä, sydänongelmia ja verenpaineen nousua.

Yhdistyneiden kansakuntien tutkijat ovat nimenneet tuulivoimalat mahdolliseksi riskiksi ihmisten terveydelle. Asiasta on tehty laaja tutkimus.

YK:n terveyttä tutkiva WHO-osasto selvitti, että erilaiset äänihaitat maksavat miljoona tervettä elinvuotta Euroopassa vuosittain.

WHO tutki viittä äänten lähdettä: tieliikennettä, junaliikennettä, ilmailuliikennettä, tuulivoimaloita ja ihmisten vapaa-ajallaan käyttämiä kuulokkeita sekä osallistumista elävän musiikin tapahtumiin. Raportin mukaan nämä aiheuttavat unettomuutta, kuulon heikentymistä, tinnitusta, stressiä, ja mikä vakavinta, sydämen vajaatoimintaa ja verenpainetta.

Tutkimuksen mukaan tuulivoimalat tuottavat äänisaastetta.

Tutkimuksessa ei kuitenkaan otettu huomioon kännyköiden tukiasemaverkostojen äänettömästi aiheuttamia vaikutuksia ihmisiin. Suomeen ollaan perustamassa 5G-verkkoa, jonka taajuudet huutokaupattiin äskettäin.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvää:

Telia, Elisa ja DNA Suomen 5G-ilmatilaherruuteen

7 KOMMENTIT

 1. yk on yks s###a…miljoona elin vuotta tuuli värinöillä, entäs mamutus? tappavat koko euroopan ja vielä yk,n siunauksella. holoo yk !

 2. Aivan varmasti aiheuttaa kaikkia mainittuja vaivoja puhumattakaan V-käyrän jäpittämisestä tanassa.

 3. Tutkimus lienee painottunut kuuloalueen ulkopuolella oleviin ääniin, jotka vaikuttavat korviin. Sähkömagneettinen säteily on oma lukunsa vaikuttaen koko kehoon. Mikä on useiden kymmenien wifi-verkkojen vaikutus ihmiseen. Ylittyvätkö silloin turvarajat. Entä sitten kun päälle tulevat 4G ja 5G.

  Muinaisten roomalaisten terveyshaittana olivat vesijohtoverkostojen lyijyputket. Ehkä nykyihminen toistaa terveyshaittahistoriaa altistamalla itsensä suurille säteilyannoksille.

 4. YK tuottaa nykyisin paljon poliittisesti tarkoitushakuista roskaa, kuten liioiteltua kansainvälistämispropagandaa ja massasiirtolaisuutta puolustavia raportteja ja sopimustäkyjä. Järjestö ei ole kuitenkaan täysin mätä ja tämäkin tutkimus antaa lisäpontta tuulivoimaloiden haitoille altistettujen kansalaisten taisteluun ”tuulimyllyjä vastaan”.

  WHO olisi tervetullut myös tutkimaan suomalaisen rakentamisen aiheuttamaa home- ja kemikaalialtistusta ihmisille. Myös monet 5G-hankkeet pitäisi torpata ja turvata erityisesti se, etteivät lapset altistuisi liikaa säteilylle.

 5. Huh-huh! Kylläpä sotkettiin iloisesti taas puurot ja vellit. Ensinnäkin, suuret tuulivoimalat tekevät infra-aaltoja, jotka siis ovat erittäin matalataajuuksisia ÄÄNIAALTOJA, toisin sanoen ilman edestakaista liikettä.

  Kännykkäverkot puolestaan käyttävät siirtotienä RADIOAALTOJA, toisin sanoen ne perustuvat fotonien liikkeeseen (en nyt ala kertomaan tässä aaltohiukkasdualismista). Niiden samojen fotonien, jotka välittävät näkyvän valonkin, erona on vain aallonpituus. Ääntä niistä ei kuulu. Lisäksi radiosäteily ei ole ionisoivaa, ts. sen fotonien kvanttienergia ei ole riittävän korkea, jotta se riittäisi katkomaan kemiallisia sidoksia.

  Mikroaaltouunit käyttävät ruoan lämmittämiseen radioaaltoja eikä ruoka sen vaikutuksesta ala säteillä radioaktiivista säteilyä. Radioaktiivinen säteily voi olla fotoneja (gammasäteily), elektroneja (betasäteily), heliumatomien ytimiä (alfasäteily) tai, jos kyseessä ovat mikroaaltouuniin verrattuna aivan eri kertaluokan energiat kuten LHC:ssä, jopa muita eksoottisempia säteilyn lajeja. Tosin, LHC:ssä ei yleensä kiihdytetä fotoneja.

  Ikävä lukea Nykysuomesta asiantuntemukseltaan näin huonolaatuista tekstiä, tällainen kuuluisi vain marxnistimediolle, toisin sanoen ns. julkisille medioille kuten yle, mtv3, hs, il ja muut vastaavat.

  Eero Tillanen

 6. Tuulivoima on vihreää höpötystä, jolla ei ole mitään ”lisättävää” kokonaisen maan sähköntuotantoon. Päinvastoin se aiheuttamat terveysriskit ja -haitat ovat moninkertaisia siitä saatavaan hyötyyn verrattuna. Eräs kepulainen siltarumpu-poliitikko Mauri Pekkarinen tienaa tuulisähköllä tosi rumasti Suomen valtion maksamilla tukiaisilla siten, että parhaat liksat tulevat silloin kun rasvatyyni, eivätkä Albatrossit eivät saa tuulta siipiensä alle. Maurin tytär miehineen omistaa kyseisen tuulimyllyfirman, jos tarkkoja ollaan, mutta Eduskunnan ikuinen kyselytuntien kysely-turpa moottori ja istuvien hallitusten kiusaaja sinänsä suurella tietämyksellään (joskus) on löytänyt itsekin ”jyvän ilmasta”.

 7. Kymmenen kilsan päässä on isoja tuulivoimaloita iso pino ja energiaa ne jauhaa yötä päivää ympäri vuoden. Ei ole ollut tuulesta ja voimaloista haittaa eikä terveysvaikutuksia kellekään. Lisää vaan tuulivoimaloita, tuuli on puhdasta energiaa. Siitäkin huolimatta, vaikka ydinvoimaloiden savupiipusta tuleva kaasuuntunut plutoumi ja säteilyionisaatio pilaakin ilmaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.