Kirjepommeja Hillary Clintonille ja Barack Obamalle

18
Clintonille kirje lähetettiin kotiin, Obamalle Washingtonin toimistoon.

FBI:n mukaan Clintoneille oli lähetetty kirjepommi heidän New Yorkin lähellä sijaitsevaan osoitteeseensa. Kirje oli osoitettu Hillary Clintonille. Kirjeen löysi tänään teknikko, joka seuloo pariskunnalle tulevan postin.

USA:n salainen palvelu löysi muutamaa tuntia myöhemmin kirjepommin, joka oli osoitettu Barack Obamalle hänen Washingtonin toimistonsa osoitteella.

Maanantaina tällä viikolla miljardööri George Soroksen kotoa löytyi räjähtyslaite.

Viranomaisten mukaan Soroksen kotoa löytynyt laite on samanlainen kuin Clintonille ja Obamalle lähetetyt.

Salainen palvelu aloittaa laajamittaisen tutkinnan, jossa mukana ovat USA:n, osavaltioiden ja paikalliset toimijat, jotta lähettäjä löytyy.

Lähde: Daily Express

Mainos

18 KOMMENTIT

 1. Eipä se tuo ”kirjesalaisuus” tahdo pysyä sitten millään. Itse olisin varsin tyytyväinen, jos saisin kirjeen, jossa olisi ”seksipommi” tai edes sellaisen punaisten huulten jäljet!
  Huom! Lähettää saa…

  Eikös jo Donald Trump jo ole ”omansa” saanut? Mistä silloin tällaista kirjeiden lähettelijää voidaan syyttää?
  Varmaankin nykyään ”rikoksesta” suurimmasta, nimittäin tasapuolisuudesta!

 2. Kunhan ei vain olisi kyseessä huijaus

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/31/waco/

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/02/oklahoma/

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/01/pojat-junanraiteilla/

  Siinä muistutus Deep Staten lavastuksista ja eliitin mädännäisyydestä. Aletaanko tuolla kitkeä ”vihapuhetta” ja ”äärioikeistoa” tämän verukkeella? Paljastuuko kansallismielinen iskijä muka ja sitten valkoinen nationalismi ym. voidaan viimein samastaa islamilaiseen terrorismiin?

  • Taatusti on huijaus. Asun Yhdysvalloissa, ja voin vakuuttaa, että lähes kaikki ulkomaan uutiset jota iltalehdet teille päivittäin syöttää on tekaistuja. Poliittinen teatteri on paisunut järkyttäviin mittasuhteisiin, kaikki huipulla olevat poliitikot valtiosta riippumatta on salaseurojen (kuten vapaamuurarit) jäseniä, ja he pelaavat yhteen näiden jatkuvuen feikkiuutisten myötä.

   90% uutisista on silkkaa puppua, kuten esimerkiksi ydinaseuhka ja nämä feikki terroristi-iskut – Turun iskua ja feikki oikeudenkäyntiä myöten. Trump ja Putin – parhaat kaverit – (vai pitäisikö sanoa ”näyttelijät”)… molemmat ovat 33:en asteen vapaamuurareita. Kaikki on teatteria!

 3. Voihan ne olla vasemmiston lähettämiä, jotta kansallismieliset saadaan näyttään syyllisiltä. Seuraava uutinen: ”Epäillään äärioikeistoa”.

  • Sama juttu kuin Ruotsin autopalot ennen vaaleja..kansallismielisiä syytettiin jotta näyttäisi juuri kuten nyt USAssa.Säälittävää touhua.

  • Näin punaporvari-vallanpitäjiemme propagandkone Yle:

   ”Ylen uutispuolella on oltu hiljaa totalitaristisen äärivasemmiston viimeisimmistä vihakampanjasta, jossa kansallismielisyyteen kytköksissä oleva Kiuas Kustannus poistettiin Helsingin kirjamessujen järjestäjien joukosta. Tapauksen tarkemmat taustat paljastavat, kuinka vasemmiston vaatima poliittinen korrektius ylittää jälleen parodiahorisontin.

   Kaikki alkoi siitä, kun vain pari päivää ennen messuja äärivasemmistolainen mitättömyys ja pahamaineinen kantelupukki nimeltä Veikka Lahtinen teki kirjamessujen johdolle valituksen Kiuas Kustannuksen osallistumisesta tapahtumaan. Tämän jälkeen hän teki valituksesta julkisen Facebook-sivullaan, jota voi pitää jossain määrin kunnioitettavana (joskin omahyväisenä) ratkaisuna, koska yleensä äärivasemmiston nilkit tekevät Stasi-ilmiantonsa anonyymisti.

   Messujen ohjelmajohtaja, itseään neljännen polven feministiksi kutsuva Ronja Salmi, ei asiaa kauaa harkinnut, kun hän jo parin tunnin päästä ilmoitti, että Kiuas Kustannus on suljettu pois messuilta. Mitään keskusteluja Kiuaksen edustajien kanssa ei käyty…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/kulttuurimafian-mielivalta-kertoo-vain.html

 4. Että se Hilary vaan pysyy vapaalla jalalla… Jos nuo kaikki pommit olisi osuneet kohteisiinsa, niin en olisi ollut yhtään surullinen. Kaikki ihmiskunnaalle haitallisia.

  • Jeppes olen samaa mieltä. Demokraattien puoluetoimiston lapsellinen suunnitelma. Soros ja Killary yrittävät kerätä sympatia pisteitä. Kohta saadaan nauraa kun soroksen maksama puppelipoikakerho paljastuu kirjeiden postittajaksi.

   • Vaaleihin on pari viikkoa ja Hitlery Clintoris & co. tarvitsee kaiken makdollisen vetoavun säälipisteitä myöten. Ihan perinteistä paskemmiston kieroilua.

    Kun seuraa sosiaalista mediaa ja kommenttipalstoja Jenkeissä, niin on melko helpottavaa huomata että ei tämä mene ihan niin läpi Jenkeissäkään miten oli suunniteltu, ihmiset ovat aika hereillä ”demokraattien” eli äärivasemmiston likaisen puuhastelun ja valehtelun suhteen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.