Nasima Razmyar nostettiin maailman vaikutusvaltaisimpien nuorten päättäjien listalle

18
Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar on nimetty maailman vaikutusvaltaisimpien nuorten päättäjien listalle. Sata nuorta vaikuttajaa käsittävässä listauksessa on mukana niin poliitikkoja kuin korkeita virkamiehiä ympäri maailmaa. Razmyar on joukon ainoa Suomen kansalainen.

Tunnetuimpiin listattuihin vaikuttajiin kuuluu mm. yhdysvaltalainen kongressiedustaja Alexandria Osacio-Cortez, joka nousi globaalin yleisön tietoisuuteen tultuaan valituksi edustajainhuoneeseen kaikkien aikojen nuorimpana naisena.

Varsin arvovaltaisista tekijöistä koostuva raati nosti nyt samaan joukkoon mm. Osacio-Cortezin kanssa 2010 vuoden pakolaisnaiseksi ja vuonna 2015 eduskuntaan valitun Razmyarin. Razmyar kuitenkin erosi kansanedustajan tehtävästään tultuaan valituksi Helsingin apulaispormestariksi.

Listan on koonnut kansainvälinen vaikuttajaverkosto Apolitical apunaan satoja asiantuntijoita ja suosituksia mm. eri maiden hallinnosta, Harvardista, YK:sta ja OECD:sta. Apolitical kokoaa vuosittain vaikuttajalistoja eri politiikan sektoreilta.

Lähde: hel.fi

18 KOMMENTIT

 1. Olisin ymmärtänyt jos olisi nostettu maailman huonoimpien nuorten päättäjien listalle mutta tämä on jo liikaa.

  • Lista lienee jokin vitsi, yksistään USAsta löytynee vähintään kymmeniä tuhansia vaikutusvaltaisempia ’nuoria’ päättäjiä. Ja millä kumman mittarilla Nazima on ’nuori’ ? 34 vuotias. Yleensä ’nuori’ on jotain 14-24 vuoden väliltä.

   Edes Suomen tasolla on vaikea nähdä miten joku Helsingin ’kulttuurin ja vapaa-ajan’ apulaispormestari on kovin vaikutusvaltainen. Ehkä Helsingissä hän voi vaikuttaa siihen onko Kiasman lippujen hinta tuettu 5 euroa enemmän tai vähemmän, mutta aika heikkoa on sielläkin tuo ’vaikutusvalta’

   Ehkä listalla saa bonusta siitä jos vanhemmat ovat olleet kovan linjan kommunisteja. Kumma ettei Nazimaa huolestuta Suomeen tulevat Afgaanit, isänsä kun on edelleen Afgaanien tappolistan kärkisijoilla (kuului Afganistanin kommunistiseen politbyrooseen eli ns. neukkujen sätkynukke)

   • ”Kansainvälinen vaikuttajaverkosto” Apolitical on oikeasti kaikkea muuta kuin nimensä veroinen ja on oikeasti hyvinkin poliittinen järjestö, ja tyypilliseen valheelliseen kulttuurimarxistiseen tapaan nimi onkin pelkkää hämäystä. Se palkitsee ainoastaan kuplan siäisiä ihmisiä ja se selittääkin nämä tavallisen kansan silmissä omituiset nimitykset ”vaikuttajiksi”. Kuplan kriteerit täyttämällä palkinnon saa vaikka kantakirjassa lukisi Afgaanivinttikoira.

 2. Mamu potkulla ohituskaistaa pitkin pääsee pitkälle. Nyt matuilla tehdään rahaa ja maksajina joka ainut työssäkäyvä, unohtamatta kaikkia rehellisiä veronmaksajia

 3. Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari? Kuinkahan vitusti Helsingin hallintohimmelissä on hyväveli pormestareita ja muita hillotolppajohtajan virkoja? Sama pätee varmaan kaikkiin isoihin kaupunkeihin.

  • ”Kulttuurin ja…” Pesunkestävä kulttuuri-marxisti siis. Muunlaisethan ovat ajatusrikollisia nykyisessä EUCCP:ssä?

 4. Onko Nazimalla jotain koulutusta?
  Taitaa olla pelkkä maskotti.
  Mitä järkevää sai aikaan eduskunnassa?
  On se ihqua tällainen mamu. Ollaan suvaitsevaisia.

 5. Hölmölässä pääsee vaikka kuinka pitkälle pelkästään olemalla ulkomaalainen,koska hölmölän kansa on koulutettu vieraskoreaksi ja siihen että olemme kaikessa tyhmempiä ja huonompia kuin muualta tulleet !
  Heikkoitsetuntoisten juoppojen ja persjalkaisten
  tuulipukupösilöiden maa joka kelpaa ainoastaan elättämään muualta tulleita !

 6. Ei ole meidän suomensukuisten kansaa.
  Mutta pääsi aika kivasti nousemaan ”portaissa” tässä maassa…. muistaakseni vuoden pakolaisnaisesta ”tanssien tähtien kanssa” ….Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi, on siinä meriittiä ja hieno cv.

 7. Vittu mitä paskaa!
  Mamulle avautui hillotolppa.
  Helsinki ratsastaa muka- suvaitsevaisuudella.
  Pellehommaa….

 8. Pakolaisbisneksellä tienaava kommunisti, jonka kommunisti isä oli korkeassa virassa Afganistanin sosialistisessa hallinnossa kunnes se kaatui Neuvostoliiton armeijan vetäytyessä v. 1989 Afganistanista 10-vuoden tuloksettoman sotimisen seurauksena, joka vain oli sille ”vietnam”.
  Kommunistihallinnon virkailija isä tuli Suomeen pakolaisena ja tytöstä tuli SDP:n kansanedustaja ja suomalaisia vihaava rasisti, joka on huutanut ”rasismista” koko aikuisikänsä ja vetänyt kovaa liksaa Suomen pakolaistamisesta ollen kaikenlaisissa paska -toimikunnissa muka jonkinlaisena ”asiantuntijana” ja on vängännyt aina vain enemmän veronmaksajien rahaa haittamaahanmuuttajille joka tuutista sekä vähätellyt heidän tekemiään rikoksia, laiskuutta ja suuria sosiaalisia etuisuuksia, joita he vetävät sillä aikaa kun suomalaiset painavat duunissa perse ruvella.
  Vielä kaiken päälle kovan luokan feministi. Suomen kansan lapamato numero 1.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.