Helsinki tarjoaa asukkailleen kriisiapua lapsimurhan tiimoilta

61
Koko Suomi on kohissut Helsingissä jouluaattona tapahtuneen lapsimurhan tiimoilta. Helsingin kaupunki tarjoaakin nyt asukkailleen kriisiapua ”kriisin hetkellä”.

”Helsingissä jouluna tapahtunut alaikäisen lapsen kuolema on herättänyt keskusteluja ja huolta kansalaisten keskuudessa. Poliisi vastaa tapahtuneen osalta viestinnästä. Helsingin kaupungilla on tarjolla kriisiapua sitä tarvitseville helsinkiläisille. Kriisipäivystys antaa akuuttia apua ja tukea äkillisissä kriisitilanteissa esimerkiksi läheisen äkilliseen kuolemaan tai väkivaltatilanteisiin liittyen.”- kerrotaan Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan internetsivuilla.

Ulkomaalaistaustainen mieshenkilö tappoi sukulaislapsensa jouluaattona. Erään lähteen mukaan syynä olisi ollut se, että lapsi ”vietti joulua”. Epäillyn henkilötiedot pääsivät tänään julkisuuteen ja kyseessä on Sohrab, Zulfigar Ali niminen monialarikollinen, joka on asunut Suomessa jo pidemmän tovin.

Lähde: hel.fi

Aiheeseen liittyvää:

Seitsenvuotiaan lapsen murhasta epäillystä ei tipu poliisilta minkäänlaista tietoa

 

61 KOMMENTIT

  • en tunne tapausta mutta lapsen ikään kun katsoo niin ei kyllä tainnut vielä ansaita pumppu taivaaseen menoa….olipa sitten minkä värinen tahansa…..sen verran annan periksi….vaikka olenkin mielipiteistäni ”ei suvakki” eli nazze…

     • Huomaa että Nikolai Sennesl haukkuu Suomenkin viranomaisten ja valtamedian ottaman näkökannan, että ”kyllä tulijat kotoutuvat ja käyttäytyvät ihmisiksi, kunhan heille annetaan tarpeeksi rahaa ja vapauksia levittää pelkoa sekä raiskata lapsemme”.

      Hän rivien välistä nauraa moiselle materialistiselle, kaksiulotteiselle ja pinnalliselle asenteelle ihmisiä kohtaan. Nikolai Sennels sanoo itse asiassa, että jotka näillä eväillä lähestyvät levottomien muslimien ongelmaa, ovat… no, päätä itse:

      ”As a humanist and psychologist I have to expose and oppose this faulty explanation. Explaining psychological development and complicated human mental and behavioural patterns by pointing on the amount of kroner, Euros or dollars rolling in to a person’s bank account every first bank day of the month is a very materialistic and two-dimensional view on the human being. What is first of all deciding our actions is our own free will and motivation – which are first of all influenced by the emotional, cultural and in some cases religious frame that we grew up in…”

     • Nikolai Sennels:

      ”Voidaan helposti löytää korrelaatio köyhyyden ja rikollisuuden välellä. Kumpi tuli ensin, rikollisuus vaiko köyhyys? Olen nähnyt paljon nuoria, jotka loivat edellytykset omalle työttömyydelleen. He jättäytyivät pois koulusta, pilasivat rikostilastonsa ja kehittivät antisosiaalisia puolia, kuten agressiota, turvattomuutta ja virkavaltaan koppavasti suhtautumista.”

 1. Medialle kova pala julkistaa tappajan nimi, siellä kun jo ”iloittiin” että tämä on sitä suomalaista kulttuuria, ”jouluna kännissä hakataan vaimo ja lapset..jne..”
  Taisi olla somali tällä kertaa yksittäistapauksen tekijänä?
  Nimeä tuskin myöskään julkistetaan, vaan vedotaan uhrin/perheen suojelemiseen.

  • en usko että lehdistö uskoi olevan pottunokka, vaan pelkäävät pirusti kun tuli tieto että oli yöntimppa…kyllähän ne sen tiesi , olivat tosi kyrpiintyneitä kun eivät saaneet pottunokkaa syylliseksi, vaikaa varmasti vieläkin yritetään, toivotaan että kansalaiset herää ja oikeus lopulta voittaa sekä timpat kotimaahansa rakentamaan omia bambumajojaan ja kaarnaveneitään…

   • Valtamedia kovin auliisti kertoo, että tekijä käytti alkoholia. Seuraavaksi saanemme tietää, että tekijä tykkää saunomisesta, lenkkimakkarasta ja hiihtämisestä sekä on erityisen kiinnostunut lätkästä.

    • Siinä mielessä tämä keissi sopii valtamedian narratiiviin tai ”vastuulliseen journalismiin”, että myös uhri oli ulkomaalaistaustainen.

     Vankilapsykologi varoittaa kuitenkin, että esimerkiksi Tanskassa kolme neljästä väkivaltateosta on ulkomaalaisen kanta-asukkaaseen kohdistama, rasistinen teko:

     ”Being a Muslim also means that you see yourself as very different and actually as a better person than non-Muslims. This mentality easily leads to apartheid and racism. This is probably the reason that even though Muslim immigrants are more than five times as violent as ethnic Danes – according to crime statistics – three out of four victims of violence are Danish.”

     https://www.frontpagemag.com/fpm/59591/among-criminal-muslims-jamie-glazov

    • Siis on aivan ”tavallinen suomalainen”, joka on ”eksytetty” pois ”rauhan uskonnosta”. Ennen sitä oli aivan kunnon jäbä.
     Vaikeaksi siis vetää näiden kanssa, sama kuin yrittäisi laittaa lankaa silmäneulaan säkkipimeässä.

   • Ehkäpä juuri P Grandellin esiin tuomaan kriisiin sitä apua haetaan. RFC lienee ilmoittautunut ladattavaksi koko laajan väkensä voimin aasta ööhön (aaseista örkkeihin).

 2. mutta jos ihan rehellisiä ollaan ,niin aloitetaan sisäministereiden ja politiikkojen vastuusta sekä kaikkien suvakki humbuugkien päistä , otetaan rajavalvonta käyttöön ja kaikki läpystelijät ulos maasta. työllistetään rajavartiosto sekä poliisi niille heille kuuluville alueille. eikä centtiäkään läpystelijöille, kyllä olisi rauhallisempaa. sekä vastuuseen jokikinen suvakki niin politiikot kuin viranomaisetkin ..saataisiin rauha hölmölään. kriminalisoitaisiin svennujen ja sakujen matkiminen, oltaisiin vain hölmölä ihan kuin ennen koivistoa ja muita kriminaaleja.olisi rauhahölmölässä…..amen. vaikka olenkin ateisti, en usko muuhun kuin ukkoylijumalaan ja kalevalaan…lauri törniä ja mannerheimiä sekä ehrrootia unohtamatta….

  • Hei, ei saa kritisoida EU:n ja Sipilän hallituksen jumaloimaa Kalergi-suunnitelmaa! Tuohan on pyhäinhäväistys. Mistä Sipilät ja Orpot saisivat elimiä sukulaistensa ja rikkaiden asiakkaiden tarpeisiin, jos ei tuoda nuoria terveytensä huipulla olevia jätkiä tänne, jotka ovat paperittomia? Älä myöskään kritisoi ilmaista terveyspalvelua näille, koska sitä kautta saadaan DNA ja veriryhmät, ja tiedot ketkä sopivat resurssiksi elinsiirtoihin? Täytyyhän Sipilät ja muut tienata fantastisesti, kun joutuvat kärsimään tiedosta, että samalla hävittävät oman kansansa kansanvaihdon merkeissä?

   • Eihän ne paperia tarvi. Jostain allahuallakasta luin että ne hankaa karkeemmat ulot kivenmurikoihin. Loppu jää haisuhouktteeksi kiristetyn tavaran kantajille.

 3. Tätä suvakkien tilaamaa €U:n ”rikkautta” on saatu taas hienona esimerkkinä suomalaisten veronmaksajien ylläpidettäväksi. Ja tämä paska vain lisääntyy, koska Sinä sallit sen tapahtuvan.

   • Ei onnistu. Yritän matkia Reijo Säärikadettta (nimi kirjaimiltaan muunneltua totuutta, koska polpo valveill on). Jos ei yritä, niin onnistuminen jää nakinhaukkajien varaan. Näillä vaaleihin, Ääneni kantaa.

 4. Kyllä nyt suvakeille kriisiapua järjestyy, mutta eipä jouluna köyhälle suomalaiselle riisiapua edes yhden riisipuuron vertaa.

  • nestori kyllä sä tiärät! ei oo media sexikästä…pitää olla homppeli /lepso tai yön timppa karva rantaiteta unohtmatta, ylikoulutettuja raketti-insinöörejä , eihän potkuja annetuille nokian insinööreille voi antaa sympatiaa…

   • Pertsa
    Voisit perustaa bändin nimeltä Timo Yö tai ehken lyhyemmin TYö. Musiikilla ei mitään väliä, sanoitushan kaiken ratkaisee.
    T: Tuleva vakiasikkk no, vakisika

 5. Liekö kiljukaulainen imaami kehoittanut palauttamaan suvun kunnian?
  Sipilän kutsuvieraiden uudet fazerit ja sinebrykoffit odottavat yhä toteutustaan, kun ei millään tappo ja murhatöiltä ehditä, kun raiskuu hommatkin painavat päälle. Niin ja ärrältä on kipaistava hakemaan tuon tuostakin tupakkaa veitsen esittely session toimiessa käypänä luottokorttina.
  Toivottavasti kaikki ministerit menevät hakemaan kriisi apua. He ovat kaikki sen tarpeessa.

 6. ”Erään lähteen mukaan syynä olisi ollut se, että lapsi ”vietti joulua”.”

  Veikkaan, että joulu kielletään jo ensi vuodesta lähtien kantaväestöltäkin, koska se loukkaa muslimeita ja altistaa järkyttäviin veritekoihin.

 7. Paras kriisiapu olisi kuolemantuomio tälle murhaajalle.

  Koko Suomi olisi paljon turvallisempi sen jälkeen.

 8. Miksei Turku tarjonnut kriisiapua? Turku halusi vaieta asian kuoliaaksi ja vielä seuraavanakin vuonna se halusi etteivät edes Suomen kansalaiset saisi muistaa Turun terrori-iskua. Ja sen uhreja.

  Mitä vikaa on Turun päättäjissä? Mitä vikaa on Helsingin päättäjissä? Tai päättäjissä yleensäkkin?

 9. Lähi-idän vankiloista tyhjättyä saastaa, jotka nauttivat nyt Euroopan hömöydestä ja avokätisyydestä.Tämä oli vasta alkusoittoa, valitettavasti. Me tiedämme jokaisen taustat joku valtion virakanainen sanoi taannoin ja palkittiin valtion huippuviralla kun aikansa jaksoi jauhaa paskaa. Mutta valehtelusta ja valtiota vahingoittavasta toiminnasta on ennekin palkittu, mm.Katainen EU:n huippuvirka.

 10. Kriisi apua, ettei synny rasistista keskustelua muslimien ajatus mailmasta.
  Kanadalainen imaami sanoi ”hyvää joulua toivottaminen väärä uskoiselle on vakava synti”

  Menkää ja julistakaa kaikille kansoille islamin typeryyttä ja väkivaltaa ja sortoa. Kertokaa sen pedofili profeetan seksi addiktista ja orja kapoista ja kiduttamisesta. Kuinka allah ottaa käskyjä vastaan profeetan ystäviltä ja täyttää profeetan kierot halut. Täydellisestä koraanista johon tehtiin lisäyksiä tilanteen niin vaatiessa.

  Kertokaa myös miten paljon joudumme tulevaisuudessa ottamaan lisää valtionvelkaa, jotta voimme kustantaa ns. pakolaisten elintason ja tuhota suomalaisten elintason ja elinajan odotuksen.

  Säästäkää joulukinkun rasvat, niillä voidellaan tulevaisuudessa luodit, puukot ja monet muut astalot, kun sisällis sota alkaa.
  Aika on lähellä.

 11. Tääkin on mädätystä. Nyt on muka idiootit helsikiläiset niin järkyttyneitä, on kriisiapua ja muistotilaisuuksia ja vaikka mitä kun kyseessä on matu.

  • Minäkin olin yksi puolikas, kunnes siirryin asyyläksi seudulle. jossa kaikki ovat kuin meistä 50%.

 12. Mahtaisiko Sipilä olla kriisiavun tarpeessa kun ei ole saanut sanaa suustaan, ja kenelle presidentti Niinistö voi nyt lahjoittaa sen polkupyörän?

  • Nestor
   Jossain kommentoin aiemmin liittyen Marokon kauhuun: Bussipysäkille jättämisessä ja päätepysäkille jättämisessä on Jopon mentävä rako.

   Ajetaan näillä mitä Alla on.

 13. ”ISLAM LUO HIRVIÖITÄ”?? MIKÄ LUO HIRVIÖN IHMISESTÄ JOKA PITÄÄ HYVÄNÄ ASIANA ETTÄ MUSLIMI,SIIS LAPSI TAPETAAN…HUHHUH.MITEN VOI KOMMENTOIJA KUVITELLA OLEVANSA YHTÄÄN VÄHEMPÄÄ IHMISSAASTAA KUIN ITSE TAPPAJA!!

   • ET VASTANNUT KYSYMYKSEEN MIKÄ JUURI SINUSTA LUO HIRVIÖN ELLET OLE MUSLIMI? SINÄKIN OLET UHKA YHTEISKUNNASSAMME KUN LAPSENMURHA OK.

    • Kuule, muslimit pitää joka vääräuskoista tapettavina koirina, se olisi kasvanut tuostakin 7 vuotiaasta.
     Vedä ittesi viemäristä, sinne kuulut ja se on sinulle ainoa oikea paikka.
     Vai pitäisi potea myötätuntoa muslimia kohtaan, salli nauraa.
     Vai on mielestäni lapsisurmat ok, ei helvetissä ole!

     Mutta kun, uudestaan todeten, minulta ei myötätuntoa muslimeille heru.

     Että hopi, hopi, vedä suvakki ittes viemäriin.

     • Alaston totuus:

      ”So a religion that admits it is based on a lie, that openly states the only people that believe Mohammed’s lie are the nations that are going to get screwed by the Muslims, also protects itself and promotes itself by lying. I

      n closing, it is obvious to me that Islam is a psychopathic ideology, more so than any other religion, and Islam is doing what it intended to do. To just sit back and think that they will somehow stop is delusional. They have no incentive to stop. They have no incentive to be reasonable. They are already succeeding.”

 14. YLE PIMITTÄÄ HELSINGIN LAPSENMURHAAJAN NIMEN JA ETNISEN TAUSTAN, MUTTA KANSALAISET SELVITTIVÄT TEKIJÄN

  Jo se, että juttu julistetaan kiireellä salaiseksi pitäisi saada tarkkaavaisessa uutistenlukijassa varoituskellot soimaan. Poliisi ja media haluavat vaieta tekijästä yksinkertaisesti siksi, että poikkeuksellisen teon takana on kehitysmaalainen. Se taas on myrkkyä valtaapitävien agendalle, jossa monikultuurisuutta mainostetaan väistämättömänä ja maalleemme edullisena asiana.

  https://ylewatch.blogspot.com/2018/12/yle-pimittaa-helsingin-lapsenmurhaajan.html#comment-form

 15. Mistähän yleensä Perta ja hommaforum ovat keksineet: lapsi vietti joulua ja siksi tapettiin.
  ”Eräät lähteet” jonkun mielikuvitus, koska mitään ei ole tiedotettu.
  Ja kailli keksityt uusperhekuviot ja keksitty suomalainen äiti jne. Eikö jeppes ja muut ”mukamiehet” hävetä olla tuommonen turhan lävertäjä?

 16. Jos ja kun Helsinki osaa toimia tässäkin asiassa yhtä ”humaanisti” ja ”rakkaus aaltoja” tehden. On ilmiselvää, että tukea tarjotaan uudenmaan muslimeille, sillä heitähän koko tragedia on ”koskettanut” kaikkein eniten.

  Kerronpa nyt tähän vielä senkin hulluuden läntisestä esimerkki maastamme, että siellä on jo vuosia sitten luovuttu raiskattujen naisten (arvaatte kyllä keiden tekemänä) terapiahoito palvelusta ja nk. ”voimavarat” niin taloudellisesti kuin ammatillisesti ovat suunnatut ”sodan kauhuja” kokeneiden partalasten traumojen hoitamiseksi.

  Niin, että tässä näemme sen saman asioiden tärkeysjärjestyksen seinäntakaisessa hulluinhuoneessa niin kuin täälläkin vielä ihan täyteen kukkaansa puhjenneeseen nk. monikulttuurisuuteen.

  • Juha.
   Tyylisi on tyyliä. Mutta, sarkasmipainootteiseen faktaan ei tarvita ”heittomerkkejä”. No, saman asian perässä tässä liikehditään.

 17. ”Turvapaikanhakijat” nauttivat Suomessa täydellisestä ylläpidosta ja valtion takaamasta turvallisuudesta. Tästä kiitollisuuden osoituksena osa ”turvapaikanhakijoista” on ”kunnostautunut” esimerkiksi toinen, toistaan järkyttävimmillä seksuaalirikoksilla. Näistä ajankohtaisimmat ovat maahanmuuttajien pedofiiliringin toiminnan kammottavat paljastumiset Oulussa.

  Poliittinen poliisi PolPo on huolissaan maahanmuuttajien turvallisuudesta, ja haluaa poliittisen korrektiuden jatkuvan loputtomiin. Osa suomalaisista on kuitenkin kyllästymässä alati lisääntyvän maahanmuuttajarikollisuuden kiusaamana. Aiheellinen kysymys kuuluu: onko kansalla moraalinen velvollisuus ja vastuu omankäden oikeuteen, kun maan virkavalta ei tähän oikeuden jakamiseen täydellisesti kykene?

  Mikäli Suomessa ajaudutaan siihen, että kansa ottaa oikeuden käsiinsä, silloin ”turvapaikanhakijat”, eivät tunne maatamme turvalliseksi, mikä ilahduttavasti voisi vähentää maahan pyrkivien ”turvapaikanhakijoiden” määriä.

  https://www.magneettimedia.com/polpo-pelkaa-suomalaisten-kostoa-oulun-vuoksi/

 18. ”Elikä, paikalla oli kaksi aikuista naista ja kaksi lasta. Naiset katselivat TV:tä rauhassa ja lapset olivat jo nukkumassa, kun äkkiä alkoi tapahtua odottamatonta!? ❓ Mitä tapahtui? Missä olikaan mies, eno…!? ❓

  Lapset nukkuivat kamarissa ja siellähän se eno oli. 😈 Pienen pojan kimpussa. Miksi? ❓

  Oma johtopäätökseni on, kyseessä on seksuaalirikos. Eno hipsi hiljaa kamariin ja koitti tietysti ensin hiljaa toimittaa aktin, mutta poika alkoi parkua suureen ääneen ja ÄKKIÄ alkoi todellakin tapahtua. Eno koitti hiljentää poikaa, kenties nyrkein, kenties myös kuristaen, mutta pojan äiti ja isoäiti tulivat hätääntyneen pojan avuksi ja saivat kiskottua pojan irti peto-enon otteesta ja siihen huutoon heräsi varmasti myös pojan siskokin. Huuto on ollut melkoinen, kun eno onkoittanut saada pojan naitavakseen ja naiset estäneet sen. Keittiöstä on eno hakenut veitsen ja perheestä joku soittanut hätäkeskukseen ja lopulta perhe siirtynyt rappuun, josta eno repi pojan mukaansa asuntoon, sulkien ulko-oven, eikä muu perhe päässyt estään… Kerkesikö vielä naimaan poikaa, ennenkuin tappoi tämän, se on avoin kysymys. Mutta kerkesi tappamaan kuitenkin ennen poliisin tuloa. 😥

  Bi-seksuaalisessa muhamettilaisessa maailmassa keskenkasvuisten poikien naiminen on tavallista ja välillä näitä raiskattuja poikia tapetaankin. Googlettamalla ”hangout boy”, löytyy kuvastoa hirtetyistä pojistakin. Löytyy parikin eri kuvaa, eri pikkupojasta, jotka roikkuvat hirtettynä ilman housuja. Toinen Pakistanista, toinen Syyriasta. Kirjoitin tuosta Pakistanin tapauksesta jo aikaisemmin tänne tämän jutun yhteyteen. 😕

  Näillä tiedoilla, mitä poliisi julkisti ja mitä muhamettilaisesta kulttuurista ja seksuaalisuudesta tiedänkin, pidän tässä tapauksessa seksuaalisen yhdynnän epäonnistumista syynä raakaan murhaan, koska eno oli todistettavasti muutenkin väkivaltainen mies.”

  Lähde:

  https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=26688&start=660

 19. ”Murha-Alin mielentilastahan nyt ei ole mitään muuta näyttöä vielä kuin se, että tutkinnanjohtaja kertoi hänen ”kuvanneen harhojaan” (näin tutkinnanjohtaja sanoi tiedotustilaisuudessa, löytyy video mm. maikkarilta). Onko mies siis edelleen harhainen ja juttelee psykoottisia vai onko hän parantunut ”akuutista psykoosista”, realiteettitestaus toimii taas ja mies osaa nyt erottaa, että toimi harhojen vallassa lapsen tappaessaan ja kertoo näistä harhoistaan? Tietääköhän Kanth, mitä tekee, kun tuommoisia lausuntoja antaa tässä vaiheessa, kun miestä ei mitenkään ole voitu vielä terveydenhuollon ammattilaisten toimesta arvioida kovin kattavasti? Varsinkin kun kaikki tutkinnassa on muutenkin aivan alussa, ja sellaisiakaan asioita, jotka varmasti tiedettäisiin (esimerkiksi se, mistä maasta mies on kotoisin), ei muka voida kertoa.

  Niin, kyllä ihmetytti tuo tutkinanjohtajan lausuma epäillyn tekijän kertomista harhoista. Miten juuri teon jälkeisinä päivinä tekijä jo on niin realiteetteissa, että ymmärtää tehneensä murhan harhojen vallassa?? Melkein myötähäpeää tuosta tutkinnanjohtajan tiedottamisesta tunsi. Kokenut poliisi väittää tuollaisia, mutta ei ”tiedä” epäillyn tekijän syntyperää”? Varmaan tämä asia on ollut heti poliisin tiedossa. Etten sanoisi, törkeää valehtelua tutkinnanjohtajalta!”

  https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=26688&start=660

 20. Miksi aina pitää valehdella? Tarkoituksellista vai helvetillistä typeryyttä? Kriisiapua oli turusda saatavissa ja omaisille kohdistettua apua.
  https://yle.fi/uutiset/3-9785740
  Nyt äijien typeryydet jatkuvat, ennenkuin poliisi on ehtinyt tarkkaan selvittää, on jo tarinat hyväksikäytöstä, sukuriidoista, tie mistä kehitelty hyvän mielikuvituksen avittamana. Tuokin murhamiehiä tyyppi vois kirjoittaa vaikka dekkareita, kun on kova keksimään.

 21. Kun vuosi vaihtuu, on todellisten isänmaallisten eduskuntavaaliehdokkaiden uskallettava mennä täysillä törmäyskursilla kohti poliittisia vastustajia. Tämä tarkoittaa että on oltava valmis antamaan ja ottamaan vastaan kovia poliittisia ”mustelmia”. Poliittinen konfrontaatio, yhteenotto on välttämätön, mikäli edes jotain halutaan saada aikaiseksi.

  Tässä lyhyesti aiheet joilla poliittinen vastustaja saadaan pillastumaan ja aikaiseksi kunnon ”tappelu” ja siis poliittinen taisto kuten kuuluukin.

  – Stoppi massamaahanmuutolle/haittamaahanmuutolle.

  – Stoppi autoilijoiden lypsämiselle, syyllistämiselle ja vihreiden terrorille. Lisää autokaistoja pääkaupunkiseudulle ja suuriin kaupunkeihin. Liikenne ei ikinä muuten toimi!

  – Stoppi ilmastonmuutos petokselle jota käytetään poliittisena aseena pakottaen ihmiset taloudelliseen ja poliittiseen pakkopaitaan.

  – Julkisen sektorin massiivinen, ylimitoitettu virkamiesarmeija puolitettava!

  – Sitova kansanäänestys ylimmäksi päättäväksi elimeksi, eduskunnan, hallituksen ja presidentin yläpuolelle.

  • Ehkä olisi aika muuttaa strategia taakantuojia kohtaan. Eihän kukaan Korkeasaareenkaan mene rähjäämään apinalinnan asukeille, vaan riemumielin katselemaan veijareiden telmimistä. Raiskaahan apinatkin.

 22. Yks paska vähemmän ihan sama vaikka oisi tappanut tuhat 1 vuotiasta musulmaania/vinosilmää ym muita paska ihmisiä!!

 23. Onko tuo vastavalkea joku typerä valhe informaatio sivusto???? Miksi he kirjottavat noin paljon paskaa ja eikä juutalaisista juuri ollenkaan??? Onko teillä mitään tietoa mikä helvetin sivusto tuo on??

  Ja tässä varmasti kontroilloitu idiootti sivusto tai sitten todellakin suomen armeijassa työskentelevät ihmiset ovat todellakin näin pihalla omasta maastaan:

  https://maanpuolustus.net/

  Välillä on ihan pakko käydä nauramassa näille pelleille!!! Eivätkö näe kuule vai mitä??? Maanpuolustus forum ja kenelläkään mitään tietoa oikeasta historiasta??? Mitä vittua varmasti maksettu oppositio tai sitten lapsesta asti aivopestyjä tolloja!!! Kaikkein ärsyttävintä kun keskustelevat kuin tietäisivätkin jostain jotain 🙂 :). Onhan tuolla jokunen joka ei uskalla vaan sanoa suoraan!!

  NÄMÄ USKOVAT HOLOKAUSTIN TAPAHTUNEEN 🙂 🙂 EI JUMALAUTA JA SAMA TÄLLÄ MURHA.INFO FOORUMILLA!!

  https://www.youtube.com/user/thkelly67

  https://www.youtube.com/user/108morris108/videos

 24. https://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE

  Israeli President: We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland

  Lol, on one hand you idiots are scared of Jewish takeover (since we control EVERYTHING in this world) and on the other hand, you think the world will turn against us and kill us all? LOL! Make up your minds you confused fucks. You’re all pathetic. This is why Jews are swimming in money while the rest of you are drowning in your own shit. 

  You should stop this antisemites shit magneettimedia!!! We are the most intelligent race and you all should serve us you piece of shit!!! I have live in finland 5 years and see how stupid morons you are and all your people!! You are too stupid manage yourself!! I move in poland and i love to see that your children raped and destroyed you piece of shit scandinavians!!!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.