Tanja Vahvelainen: Raiskaustuomiot ovat kuin vitsikirjasta ja se toimii yllykkeenä potentiaalisille raiskaajille
11.1 C
Helsinki
perjantai, kesäkuu 5, 2020

  Tanja Vahvelainen: Raiskaustuomiot ovat kuin vitsikirjasta ja se toimii yllykkeenä potentiaalisille raiskaajille

  23

  23 KOMMENTIT

  1. ”Rasisteille” on paljon kovemmat tuomiot, ja isommat aseet. Ranskan kaduilla on jo panssarivaunuihin verrattavissa olevia ajoneuvoja, EU-symbolein. Koska toisinajattelijat ovat ilmeisesti paljon pahempi asia kuin raiskaajajengit? A. Stubb on useassa haastattelussa ilakoinut miten hänen rakas EU:n sijoituspankki tekee yhteistyötä EU:n viranomaisten kanssa kehittääkseen sotaleluja joita on tarkoitus käyttää myös siviili-puolella, ”dual-purpose” vempeleitä.

   Infowars ajantasa-ohjelmassa on videokuvaa Ranskassa toisinajattelijoiden vainoamiseen käyttöönotetuiesta panssaroiduista ajoneuvoista:

   https://www.infowars.com/watch/?video=5c3e7a79b4029b39c8ca21e7

    • Jospa palokunta olisi kuin Oulun poliisiylijohto? Mitä tapahtuisi?

     – Anteeksi palosetämies, mutta taloni on tulessa.
     – Talot ovat olleet ennenkin tulessa.
     – Niin mutta se siis palaa tuossa silmiemme edessä juuri nyt. Eikö palon voisi sammuttaa?
     – Emme sammuta, koska sammutustoimet ilmaisisivat, että jossakin palaa, emmekä halua levittää sellaista kuvaa, että talot palaisivat. Lietsoisi vain paniikkia.
     – Mutta kyllähän taloja palaa…
     – Tämä on yksittäistapaus.
     – Onko se syy olla sammuttamatta meneillään olevaa paloa?
     – Maailmaa muuttuu. Emme voi enää palata ajassa takaisin. Meidän on elettävä tämän kanssa.
     – Mitä sitten aiotte tehdä?
     – Järjestämme kursseja paloturvallisuudesta.
     – Voi perseen perse. Siis nyt? Mitä te nyt teette?
     – Tuomitsemme talojen palamisen ja vannomme tekevämme asialle jotain.
     – Hei katsohan! Naapurit tulevat vesisankoineen sammuttamaan, päästä läpi!
     – En todella. Sammutus kuuluu vain palokunnalle, emmekä kaipaa satunnaisten kohdalleosujien apua.
     – Siinä se roihuaa, perkele…
     – No olisihan se ihme, jos ei noin paljon palavaa materiaalia sisältävä talo syttyisi tuleen.

     mvlehti.net/2019/01/17/mita-tapahtuisi-jos-palokunta-valjastettaisiin-poliisimme-logiikalla/

     ”lähde: internetin ihmeellinen maailma.

     Entä lääkäri?

     -Onko terveyskeskus, tyttärelläni on kuumetta ja..
     -On monella muullakin
     -Niin mutta se on 39,7, mikä on aika kova kuume. Ja tyttö hikoilee ja hourailee, tosi heikko olo! Ambulanssi tänne!?
     -Emme lähetä ambulanssia, sillä se ilmaisisi, että jossakin on sairauksia, ja emme halua antaa sellaista kuvaa, voisi luoda levottomuutta.
     -Onhan näin sairaita ennenkin viety hoitoon, viimeksi kuukausi sitten, meidän naapuri..
     -Tyttäresi on yksittäistapaus
     -Onko se syy olla pelastamatta potilasta mahdolliselta pysyvältä haitalta, tai pahemmalta?
     -Ajat muuttuvat, meidän on totuttava siihen.
     -Miten aiotte auttaa??
     -Järjestämme kouluissa ja työpaikoilla kursseja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tiimoilta, ja rokotuksia tulee lisää. Ja aiomme lisätä neuvoloiden kouluttamista, jotta neuvolan henkilökunta tiedottaa vanhemmille, että pitää muistuttaa lapsia siitä että puolet maahantulleista pakolaisista kantavat bakteereja joihin eivät nykylääkkeet oikein tepsi…
     -Häh??? Tyttäreni..
     -Pahoittelemme että vielä nykyään on sairauksia, mutta onneksi lääketiede kehittyy koko ajan.
     -Ovikello soi. Hetkinen. Moi Tarja, toitko sipulia, maitoa ja mesiangervoteetä?
     -(Tarja) Toin, tässä.
     -Se oli naapuri, hän toi jotakin tyttäreni avuksi.
     -Muistakaa että kotivakuutus tai henkivakuutus ei välttämättä ole voimassa, jos itse alatte soveltamaan jotakin poppakonsteja tyttäreenne!
     -Niin mutta nämä ovat auttaneet muitakin, ja..

     …..

  2. Ehdotan pakolaisleirejä Saharaan, joihin maahantunkeutuneet turvapaikanhakijat siirretään ja pidetään, vaikka olisi oikeakin turvaa tarvitseva.

   • Huomaa että lapsiavioliitto on IHMISKAUPPAA, on VAKAVA RIKOS. Jokainen viranomainen ja päättäjä, joka tuo maahamme lapsiavioliittoa vakaumuksellisesti ja kulttuurinsa pohjalta toteuttavia ihmisiä, osallistuu järjestäytyneen ihmiskaupan organisointiin ja lisääntymiseen maahamme, veronmaksajien rahoilla! Oulun poliisi on ilmeisesti missannut tämän, vai onko ”tietämättömyys” tahallista”?

    http://www.ihmiskauppa.fi

    ”Lapset ja alaikäiset ovat yksi ihmiskaupan haavoittuvimmista ryhmistä. Lapsiin kohdistunut hyväksikäyttö vaarantaa poikkeuksetta lapsen kasvun ja kehityksen, minkä vuoksi jo lapsiin kohdistunut ihmiskaupan yritys on rangaistavaa.

    Alaikäisten kohdalla jo pelkkä rekrytointi, siirto tai vastaanottaminen hyväksikäyttötarkoituksessa nuori-mies-katsoo-taivaalle katsotaan ihmiskaupaksi. Ihmiskauppaan liittyvän teon ei siis tarvitse olla tapahtunut.

    Lapset ovat erityisen alttiina kaikille eri ihmiskaupan muodoille, minkä lisäksi heihin kohdistuu erityisiä lapsikaupan muotoja. Näitä ovat esimerkiksi lasten pakkoavioliitot, laittomat adoptiot ja lapsisotilaaksi pakottaminen. Myös suomalaiset lapset voivat joutua ihmiskaupan eri muotojen uhriksi.”

    • Kouluissamme lapsemme REKRYTOIDAAN tällaisen ihmiskauppa-invaasion puolestapuhujiksi. Juuri oli otsikkoa siitä, miten erään Kauniais- koulun oppilaat oli rekrytöity miekkariin Eduskuntatalon eteen, huutamaan meille lisää toimenpiteitä ”ilmastonmuutoksen torjumiseksi”.

     https://nakoislehti.hs.fi/8e10c8fc-8213-4966-81fe-4342792873a0/6

     Miten liittyy invaasioon? YK:n agendassa, jonka Suomi ja EU erikseen ovat allekirjoittaneet, massojen siirrot ovat erottamaton osa taistelua ilmastonmuutosta vastaan, osa samaa Agenda 2030 -projektia.

     Koululaisia ei voida (vielä) laittaa suoraan huutamaan tänne lisää lasten raiskaajia, ainakaan ennen vaaleja, niin tyydytään saman agendan toiseen puoleen.

     Tällä saavutetaan se, että kartoitetaan aivopesun tehokkuus, sillä vain aivopesty uhri voi ajatella, että samalla kun taistellaan ilmastonmuutosta vastaan, olisi järkevää tuoda maahamme kymmeniä tuhansia ihmisiä, lisäämään hiilijalanjälkeään 40-kertaisesti, ja lisääntymään täällä paljon nopeammin kuin kantaväestö tekisi.

     PS. Tuo Kauniais-koulun miekkari perustuu siihen, että Ruotsissa eräs 15-vuotias lapsi keksi pinnata koulusta, ja osoittaa mieltään ilmastonmuutosta vastaan (koulun propagandan innoittamana) hallitusrakennuksen edessä.

     Tuo tämän liikkeen alulle panija on jo päästetty YK:n kokoukseen puhumaan aivopestyä soopaansa ilmaston lämpenemisestä:

  3. Raiskaustuomioiden lievyys herättää epäilyksen että lain laatijat ja tuomioiden pöytään kopauttajat ovat itse mukana toiminnassa. Sama koskee henkirikoksia.

   • Se miten helposti USA:n NATO pääsi valta-asemaan maassamme, yhdistettynä hallituksen pakkomielteeseen aina ja kaikessa vähätellä ja suorastaan nauraa seksirikosten uhreille, olivat he sitten suomalaisia tai arabeja/somaleja, viittaa hallituksemme olevan MK-ULTRA -ohjelmassa mukana.

    Kathy O Brien, joka on yksi harvoista MK-ULTRA -ohjelmoiduista lapsista, joka on aikuisena saanut apua muistinsa palauttamiseen, kertoo muun muassa seuraavaa (käännös ei sanasta sanaan):

    ”Kirjassani Trance Formation of America tuon esille ketkä tekivät, ja mitä.

    (Kirja kuunneltavissa videona, n. 10 tuntia. Vertaa tätä siihen, mitä Suomessa on meneillään:
    https://www.youtube.com/watch?v=lzsYmdA_8-0 )

    Nämä totuudet on piiloteltu meiltä jo kauan, ns. ”kansallisen turvallisuuden” nimikkeen alla. Tämä on se sama kansallinen turvallisuus joka on evännyt meiltä (MK-ULTRA yms. uhreilta) mahdollisuuden saada oikeutta, vaikka todistusaineisto on olemassa. Meillä on yli 27000 eri dokumenttia ja todistetta. Viheltäjien lausuntoja, lääkärinlausuntoja, enemmän kuin tarpeeksi mihin tahansa oikeus-instansiin maassamme, mukaan lukien kongressi.

    Määrittelisin mielen hallinnan seuraavasti, oman kokemukseni pohjalta: Tajusin että oma kokemukseni oli äärimmäinen. Laaja, täysin robottimainen, totaali mielenhallinta, jonka jouduin sietämään, sitä esiintyy vähemmän kuin massoihin sovellettu lievempi mielenhallinta. Esimerkkinä okkultismiin liittyvä mielenhallinta, ja lapsiin kouluissa kohdistettu aivopesu, jossa lapset muokataan niin, että eivät voi ajatella itse, kriittisesti.

    Julkaistuamme kirjamme, ovat monet ilmaisseet miten tämä informaatio on se, mikä ”sitoo asiat toisiinsa”, miten uusi maailmanjärjestys toimii, se mitä tapahtuu, sitä alkaa tajuamaan. Perustuslain kirjainta nakerretaan, moraaliarvot rappeutuvat, Kun tietää mielenhallinnasta, tulee ahaa-elämyksiä.

    Kerron nämä tosiasiat, jotta voitte vastustaa tätä paremmin, ja ymmärtää mitä on meneillään.

    Seksuaalinen hyväksikäyttö on niin traumatisoivaa että minulle kehittyi se, mitä ennen kutsuttiin ”multiple personality disorder”. Nykyään käytetään ilmaisua dissosiative identity disorder, joka mielestäni kuvaa traumaa paremmin. Miten aivoihin syntyy monta eri henkilölokeroa, kun trauma on liian raju jotta sitä voisi kestää.

    Gerald Ford oli ensimmäinen presidentti jota USA:n kansa ei valinnut. Hän oli ”try-sexual”, hänelle kävi kaikki seksin kohteet, kunhan hän sai olla dominoivassa asemassa. Vanhempani myivät minut USA:n hallituksen MK-ULTRA -projektiin. Gerald Ford kävi kotonamme, opettamassa isälleni, miten kasvattaa minut ohjelmoiduksi seksileluksi ja työkaluksi erilaisiin projekteihin.

    Vaikka en osannut tietää, että isäni toiminta oli moraalisesti väärin, hänen minulle tuottama tuska ja elämäni tukahduttaminen oli niin rajua, että minulle tuli dissosiatiivinen identiteettihäiriö.. ”

    Jatkuu:
    https://www.youtube.com/watch?v=eNPp16ku5jA

    Kirja Trance Formation of America (löytyy hakemalla myös tekstinä):

    • Cathy kertoo:

     ”Bill Clinton ei kayttänyt minua seksuaalisesti kovin usein, koska hän oli bi, ja enemmän homo-suuntautunut. Hillary Clinton oli myös biseksuaali, ja hän käytti minua paljon seksi-orjanaan tyydyttääkseen perversioitaan”

     • Hirveitä asioita nuo nimimerkki ”ajatusrikollisen” esiintuomat kaksi kommenttipuheenvuoroa. Maailma on ihan mätä. Toivotaan kaikki, että oikeus lopulta voittaa ja mätäpesäkkeet puhdistuisi.

  4. Oikeus ja kohtuus varsinkin LAPSENRAISKAAJALLE(olipa ulkomaalainen tai kantasuomalainen), olisi kirurginen kastraatio, l. rikokseen käytettyjen vehkeiden poisto. Vankeustuomio, minkä jälkeen karkotus(ulkomaalainen), tosin
   Suomen nykyiset viiden tähden vankilahotellit eivät ole mikään rangaistus, vaan lähinnä palkinto iljettävästä rikoksesta.

   Uhka tulla kastroiduksi on taatusti tehokas pelote ja sitä myöten ennaltaehkäisevä.

  5. Erityisesti raiskausten osalta sanktiot ovat Suomessa tasolla, jota Ei KUKAAN SELVÄJÄRKINEN voi ymmärtää ilman, että kävisi kommunistista oikeustiedettä, jonka jälkee ”valmistuneena” tuomarina liittyisi Demlan jäseneksi ja päälle päätteeksi vielä ”voitelesi”itsensä vapaamuurariloosiin kuuluvaksi, että varmasti olisi ristiin rastiin kelvoton tehtäväänsä antamaan rikoksista sellaisia tuomioita, että kaikesta edm. ”lastista” vapaat perus kansalaiset voisivat taputtaa käsiään ja nyökytellä hyväksyvästi lisäten vielä ”aku ankkamaisen” kommentin: ”Rikos ei kannata!”

   Suomessa nk. ”elinkautinen tuomio” on vähäiset kymmenkunta vuotta ja lomille pääsee, niin omilleen kuin ”yhteiskuntaan” sopeutus jaksojakin eli lähinnä tappamaan uudestaan kun on kokonaiset 100-metriä astellut ”sopeutumassa”.
   Lisäksi Suomen kurjan taloutilanteen vuoksi, jos sitä nyt kukaan ei vielä tiedä – vankeusrangaistuksia vältellään antamasta kun tilaa ei ”valtion vierastaloisssa” (täynnä ulkomaalaisia) ei ole ja uusia rangaistuslaitoksia ei ainakaan rakenneta.

   1960-luvulla alkanut taistolaisten mädätys rynnisti täydellä teholla myös nk.. ”vankeinhoitoonkin” ja erityisesti sosialistista mädätystyötä tehtiin oikeustieteissä ja näin valmistui kommunistisia tuomareita, koska kaikki valkoisen Suomen arvot ajettiin alas ja pilkattiin aina Jumalaa myöten häpäisten siinä samalla sotaveteraanit alimpaan kastiin jo tutuksi käyneeseen natsi -luokkaan kun olivat urhoollisia ”väärän” asian vuosi taistelemassa vapaan Suomen siniristilipun puolesta eikä punaisen hirmuvalta diktatuurin ”korkeiden” arvojen puolesta, jossa sana: ”Korkea” merkitsi vain ruumiiden määrää, jotka olivat entisiä kansan vihollisia.

   En muista kuka, mutta eräs laki-insinjööri (punikki) antoi silloisessa sanomalehdessä haastattelun, jossa totesi, ettei tulevaisuudessa enää tarvita vankiloita ollenkaan, vaan kaiketi sitten rikolliset saavat tehdä mitä haluavat.
   Päämetodi 1960-luvun kommari piireissä oli syyllisyyden kiistäminen rikollisen omana vikana, vaan se oli kapitalistisen yhteiskunnan syytä ja onnettomasta lapsuudesta, jossa ei piparipurkille päässyt kuin jonakin Taivaan Isän Säätämänä päivänä, sen sijaan kuin Setä Leinin olisi luvannut, että pipareita sataa jokaisesta yhteiskunnan omistamasta tehtaasta, jossa kaikki työläiset ovat niin onnellisia, että puskevat 6-päivää viikossa 18-tunnin työaikaa pelkästä rakkaudesta kommunistiseen työläisvaltioon ja sen suomaan ikuiseen sunnuntaihin, jolloin mennään elokuvateatteriin katsomaan, joka ennen oli kirkko – elokuvaa Lokakuun Vallankumouksesta, joka oli melkein yhtä intensiivistä aivopesua ja ”pravdaa” kuin nykyinen YLE:n tuotanto, jossa ainoa suhteellisen epäpoliittinen katsaus on ”päivän sää”, joka tietysti kätevästi kertoo myös ”voimavaroille” sen, että millainen raiskauspäivä sään puolesta on odotettavissa.

  6. Aikovatko naiset puhua vain mamujen raiskaamista tytöistä ja sylkäistä suomalaisten uhreiksi joutuneiden naamalle?

   • Luulet, että suomalaisten uhrit raiskataan torilla uudestaan. Missähän ulottuvuudessa mahdat elää? Kyllä suvaitsevaisuus vaatii tänä päivänä kovia ponnistuksia, ettei joutuisi tekemisiin todellisuuden kanssa.

    Onnea kuitenkin vapaaehtoiseen harhaisuuteen.

  7. Irakilaista varmasti kauhistuttaa suomen painajaismaiset ehdolliset tuomiot ja sakot ja korvaukset jotka maksaa veronmaksaja. Pelko hiipii raiskaajan puseroon; voi ei, ehdollista tuli, epäinhimillinen tuomio on tuo, pääsisipä turvaan Abu Ghraibiin.

  8. ”Kyseessä on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja päihteetön tapahtuma.”

   Näin mm. mainostettiin Narinkkatorin tapahtumaa. Kuinkas kävikään? Vahvelainen itse oli pyytänyt puoluekaappari Katteluksen ”esiintymään” tapahtumaan. Kattelus luetteli suunnilleen kaikki ansionsa puheensa aluksi, mutta tietysti jätti olennaisemman kertomatta – vehkeilyn ja Kansalaispuolueen kaappauksen. Kansalaispuolueen varapuheenjohtajan tittelin kyllä muisti mainita painokkaasti, vaikkei liene kuitenkaan oikeudellisesti pätevä tuo titteli käräjäoikeuden päätöksen jälkeen, käräjöinti varmaan jatkuu seuraavassa oikeusasteessa. Erityisen kiinnostavaa olisi tietää, millä rahoilla Kattelus kumppaneineen tuota oikeutta käy?

   Katteluksen mukaan Vahvelainen pyysi hänet paikalle. Miksi? Mikä intressi Vahvelaisella on puoluekaapparin esillenostamiseen? Kaveruussuhde vai mikä? Erittäin epäluotettavaa ja ihmeellistä toimintaa minun mielestäni. Katteluksen miekkaripuhe ei ainakaan mikään menetys kenellekään olis ollut, vaikka olis jäänyt pitämättä.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.