Soinin ”kimppuun käynyt” ei ollut Soldiers of Odinin jäsen

16
Ulkoministeri Timo Soinia (sin.) yritettiin eilen  virallisten tietojen mukaan ”pahoinpidellä” Korson maalaismarkkinoilla. Yritys epäonistui ja sinänsä hyväntahtoisten, väkivallattomuuden puolesta vedonneiden lausahduksien lisäksi kulovalkean tavoin on levinnyt väite siitä, että hyökkääjä olisi ollut Soldiers of Odin-katupartiojärjestön jäsen.

Järjestön perustaja Mika Ranta kertoi eilen Extrauutisille, ettei kyseessä ollut jäsen. Yksinkertaisin perustelu tähän löytyi miehen asusteesta. Nettilehdelle antamassaan haastattelussa Ranta totesi, ettei Soldiers of Odinin varsinainen jäsen käytä kuvassa näkyviä vetimiä, vaan kyseessä on kannatustuote, jollaisia voi kuka tahansa tilata käyttöönsä.

Tieto siitä, ettei epäilty ollut jäsen saattaa vain heittää lisää vettä huhujen myllyyn. Monimuotoisia teorioita liikkuu siitä, että kyseessä olisi ollut jonkin poliittisen tahon julkisuustemppu. Mm. sosiaalisessa mediassa on leikitelty ajatuksella siitä, että Sininen tulevaisuus olisi hankkinut itselleen palstatilaa lavastamalla tapauksen. Tästä ei toistaiseksi kuitenkaan ole löytynyt suoria todisteita.

Aina voi kuitenkin kysyä: Kuka tästä hyötyy?

Virkavallan mukaan mieshenkilö oli ”oli aggressiivisena ja uhkaavana pyrkinyt lähestymään ” Soinia, joten tarkemmin ei tiedetä mitä oikeastaan on ehtinyt tapahtua. Soini itse kuvailee tilannetta ”uhkaavaksi”, mutta ei erittele onko esimerkiksi suoraa yritystä väkivallantekoon tapahtunut.

Muokattu klo 07:55. Lisätty kuvausta siitä, mitä on tapahtunut ja mitä ei.

Lähde: Poliisi, Soinin plokiExtrauutiset

16 KOMMENTIT

 1. Niinpä. Läpinäkyvä False Flag operaatio. Siniset hyötyvät tai kuvittelevat hyötyvänsä. Kulttuurimarxistit #syyn pyrkiä kieltämään odinit.
  Kuvaavaa on ettei valtamedia ole hiiskunut sanaakaan kurdien väkivaltaisesta hyökkäyksestä reformin eduskuntavaali ehdokasta ja hänen seuruettaan vastaan.
  Agendamedia on kaiken valheen lähde ja Suomen kansan saatanallisin vihollinen.

 2. Asiaa valaisee jonkin verran sekin, että nostetaanko rikossyytettä. Tämänhetkisten tietojen varassa veikkaan, ettei nosteta. Oletukseni: Turvamiehet ylireagoivat aggressiiviseen huutelijaan ja tilanne saatiin näyttämään hyökkäykseltä torjumalla ”hyökkäys”.

 3. Näkee hyvin, millaisia piirejä Siniset (ja myös persut) pitävät päävihollisinaan. Falseflägeillään sen osottavat

 4. Mitä tulee mieleen Soinista?

  ” HÄNEN Oma hillotolppa, hänen suuuuuri egonsa ja ”hänen takinkääntö /valheet ja muunnellut totuudet”,että huh, huh, onkohan koskaan ollut vastaavaa Suomessa”.

  • Ei ole ollut. Sitä ei edelliset presidentit olisi hyväksyneet edes.Olisivat topin laittaneet heti siihen.alussa lähtien ettei kanssa olisi alkanaut edes jakautumaan kahti mitä se nyt tekee. Tämän on saanut nykyinen päämies aikaan jää varmaan historian kirjoihin siitä.

 5. Olisivat antaneet valehtelevalle paskaläjälle oikein kunnon selkäsaunan, ja samaa kyytiä kaikille muillekkin smurffeille, kokoomuslaisille ja kepulaisille. Kertoo kyllä paljon, kun nuo kyseisten puolueiden kyrvät eivät uskalla mennä minnekkään ilman turvamiehiä, joten tietävä kyllä, kuinka hyvin ovat pistäneet Suomen ja Suomen kansan asiat vituiksi, ja siksi turvamiehet. Eihän tossa ole mitään muuta huonoa puolta kuin se, että noiden kusipäiden turpasaunasta saa saman kuin teloisi ihmisen, mitä nämä kyrvät eivät totisesti ole.

  Risoo aivan helvetisti jo se, kuinka keskustan kyrvät mainostlevat rakastavansa tätä maata. On jumalauta otsaa tuo mainos, kun tietää mitä nuo kyrvät maallemme ovat tehneet, ja mihin jamaan saivat asiat.

 6. Kertoo paljon myös suomalaisen kulttuurin tekopyhyydestä, jos pienestä fyysisestä nujakasta ja käsirysystä nousee hirveä meteli. Kuitenkin päättäjät kohdistavat kansalaisiin hirvittävää rakenteellista väkivaltaa. Jos köyhä tai vanha ihminen ei saa edes perustason hoitoa itselleen ja hänen elinikänsä siitä lyhenee, niin onhan sekin tietynlaista väkivaltaa. Entäpä ihmisille aiheutettu stressi ja jatkuvat ärtymyksen tila? EU suorittaa ideologista kansanvaihtoa tai ainakin kansojen sekoittamista eikä anna suomalaisten elää rauhassa omissa oloissaan. Hävitetään maan päältä viimeinen suomalais-ugrilainen kansa. Projekti on verrattavissa bolshevistien pyrkimyksiin luoda neuvostoihminen. Suomi on tässä eräs koelaboratorio, koska täällä sosiaali-insinöörit voivat tutkia, kuinka nopeasti etnisesti yhtenäinen kansa voidaan kulttuuriaivopesulla ja maahanmuutolla sekoittaa globalisti-bolshevistien himoitsemaksi harmaaksi massaksi.

  Tätä taustaa vasten Soini-petturiin kohdistunut fyysinen aggressio, jonka turvamiehet taltuttivat jo alkuunsa, on vain hyttysen ininää Imatrankoskessa.

 7. Opetellaan nähtävästi ihaillun isoveljen temppuja, false flagit ovat arkipäivää jenkkilässä ja hiukan on härmän kieroilla vielä matkaa 9/11 -tyyliseen ajatustenmuokkaustemppuun. Matkalla ollaan selvästi kuitenkin ja kansa ei tajua kuin sen mitä HS kirjoittaa, eli läpi menee valheet kuin kuuma veitsi voihin.

 8. Jos nyt joku ehdokas keksisi maksaa juomamiehelle tonnin kaljarahaa ja päiväsakot ”päällekäymisestä” sehän olisi ilmainen vaalimainos noustessaan ”ykkösuutiseksi”!

  Muuten ideaa saisi käyttää, mutta kun saattaa syyllistyä rikokseen, niin ei sitten.

 9. Timo Soiniille: ”Sitä saa mitä tilaa!!!”

  Itse tapaukseen: False flakista oli kyse heti alun alkaenkin, sillä Soldier of Odinin varsinainen jäsen ei olisi niin tyhmä, että tekisi tuollaisen ”palveluksen” valtamedialle sekä itse sika soinille. Saattoi jopa olla Soinin ”tilaama” piristysruiske vaalikampanjaan. Enää ei puuttunut kuin ”Hitler -tervehdys”, joita ilma oli sakeana Jyväskylän puoluekokouksessa. niin, että ”tilaisuus” oli suoranainen takauma vastaavasta Saksasta ”Talvipalatsissa” v. 1945 annetussa julistuksessa ”Totaalisesta sodasta!”, johon itse mestari propakanda ministerin Joseph Goebbelsin (1897-1945) ”innoittavan” puheen saattelemana jokainen saksalainen halusi kuolla oikein kunnolla! Mutta siltikin Goebbels -parka on pelkkä harrastelija YLE:n & kumpp. rinnalla, mutta onhan maailma muutenkin ”kehittynyt” noista ajoista paljon! Vai onko sittenkään?

  ”Runo poikaa” pukkaa!

 10. Joopa joo…. Känninen wannabe- odini hieman huuteli ja turvamiehet kimppuun!
  Tuskin se nyt olisi Soinia vahingoittanut. Sinänsä hyvä että taltuttivat idiootin vaikka Soini kyllä vähän vittuilua ansaitsisikin.

  Toisaalta kun miettii onko nää poliitikot koskaan nuoruudessaankaan saaneet turpaansa?
  Sellainen olisi opettanut hieman nöyryyttä eivätkä olisi niin itsekeskeisiä.

 11. Ei saa antaa pelolle valtaa.
  Tässä maassa on oikeitakin terroristeja ja päänkatkojia kehitysmaista, niitä poliitikot pelkäävät ja siksi niille annetaan kaikki eikä niitä uskalleta karkottaa!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.