Puolustusvoimat avaa kattavan historia-aiheisen arkistopalvelun – Sisältää mm. talvisodan sähkeet jokaiselta päivältä

9
Puolustusvoimat on avannut uuden sivuston, jonne on koottu kattavasti organisaation historiaa ja perinteitä. Historia ja perinteet -sivustolla pääsee tutustumaan niin Puolustusvoimien, kuin myös yksittäisten joukko-osastojen tarinaan. Lisäksi sisältöjä on erilaisista teemakokonaisuuksista, kuten pohjoismaisesta puolustusyhteistyöstä ja sotilasurheilusta.

Erityinen mielenkiinto saattaa joidenkin osalta kohdistua nimenomaan sotahistoriaan ja mm. heitä varten sivustolle on koottu myöskin talvisodan sähkeet sodan jokaiselta päivältä.

– Puolustusvoimat ja sen historia kiinnostavat suomalaisia. Toivomme sivuston olevan antoisa paitsi historian harrastajille, myös laajemmalle yleisölle, toteaa verkkoviestintäpäällikkö Ossian Hartig Pääesikunnan viestintäosastolta.

Historia ja perinteet -palvelu on tällä hetkellä käytettävissä vain suomenkielisenä. Palvelu kuitenkin täydentyy myöskin ruotsin- ja englanninkielisien sisältöjen osalta toukokuussa.

Tutustu palveluun osoitteessa puolustusvoimat.fi/web/historia.

Lähde: Puolustusvoimat

9 KOMMENTIT

 1. Talvisodan Suomi oli maa, joka oli puolustamisen arvoinen.
  Eu Suomi on vapaamuurarien luoma helvetti maan päällä ja olisi vain toivottavaa jos Suomi ja koko maapallo räjähtäisi olemattomiin.

  • Ainoa ero Suomen ja kommunismihelvetin välillä ovat enää vain ylihintaiset asunnot, joilla osa porukoista pidetään myötämielisinä velkarahoitetun kapitalismin riemuille. Rakennustehtaan kyhäämä moderni asunto on kulutustatavaraa eikä kiinteää omaisuutta, kuten väitetään. Maa-omaisuuttakaan siinä harvoin on osana. Jos joku tontinrääpäle on mukana, niin se on kiinteistöveron alaista ja siten helposti kommunistivirkailijoiden ulosmitattavissa.

  • Ahneet maanpetturit ja muut rikolliset ovat olleet Suomessa vallankahvassa jo kolmisenkymmentä vuotta.

 2. Toivottavasti julkaiseminen ei ulotu v. 2015. jolloin puolustuvoiman ylipäällikön Päiväkäskyssä joka tunnetaan nk. ”Laukunripa käskynä” annetaan kajahtava ja ehdoton käsky harjoittaa ”jyrkkää laukun kantoa, sillä Tornion rajalta on Ruotsin Skåneen 1700 km. Ja Tornio on se ensimmäinen paikka, jolloin maahantunkeutujien laukkuihin on tartuttava kiinni rystyset valkoisena tai muutoin koko peli on menetetty tavalla, joka takaa kotirintaman naisten naisrauhan ja lasten käyttämisen ”kotoutuksen välineenä” muslimitaustaisten aikuisten miesten eli sota- ja vankikarkureiden ”puutteenalaisen” tilanteen hoitamiseksi tavalla, joka ei jätä kylmäksi ketään muita kuin Suomen hallituksen, feministit, vihreät, SDP:n, Lesti-Keskustan, RKP:n, Vasemmistoliiton, Kristillisdemokraatit, Siniset -vainaan, SPR:n, ”Pelastakaa Lapset R.y., Suomen känsän kirkon, ”pikku-macronin”… etc… etc…

  • Mitähän mietti pikku pedofiiliraiskaaja, joka oli tulut Suomeen vartavasten suorittamaan luontoaan vastaavaa tehtävää. Kuffareiden maan saastaistakin alhaisemmat asevoimat kantavat tavarat vaikka päiväkodin portille saakka, jos käsky käy. No, käsky lastentarhaan lähtöön tuli raiskaajalle itselleen, mutta tavarat sai sentään jättää ilmaisasuntolaan.

   Kuinka paljon se raiskaaja voikaan tätä maata ja sen teuraskansaa vihata. Varmasti antaa palaa oikein sielunsa kyllyydestä, ei tällainen porukka muuta ansaitse. Ja onhan sillä lupa…

   • Lesta-Sipilän tervetulleiksi kaiuttamat partalapset ja PettUri Urpon maahamme päästämät ISIS-kurkunleikkaajat!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.