”Ei terroristeja Suomeen”-adressi kerää pikavauhtia nimiä

8
Al-Hol leirillä majailevat Suomen kansalaiset ovat aiheuttaneet melkoista mylläkkää niin kotimaan politiikassa ja mediassa kuin somessakin. Tuodako vain lapset, lapset vanhempineen vai kaikki, jotka tulla tahtovat? Keskustelu ja poliittinenkin peitsenvääntö ovat saaneet ajoittain jyrkkiäkin sävyjä, mutta tästä huolimatta asiasta vastaava ulkoministeri Pekka Haavisto sai tänään eduskunnan luottamuksen. Kansa ei ilmeisesti ole aivan samoilla linjoilla eduskunnan enemmistön kanssa…

Adressi ”Ei terroristeja Suomeen” kerää melkoista vauhtia nimiä adressit.com-palvelussa. Kahdessa päivässä allekirjoituksia on kertynyt noin 3,2 tuhatta ja esimerkiksi facebookissa adressia on jaettu yli viisi tuhatta kertaa. Luvuissa kieltämättä on hienoinen ristiriita, mutta mikäpä tässä ajassa enää jaksaisi yllättää…

Adressissa todetaan mm. seuraavaa:

”Suomen ministerit ja valtamedia ovat kilvan perustelleet ihmisoikeuksilla ja lapsen oikeuksilla jihadistien tuomista Suomeen al-Holin Isis-leiriltä. He ovat pyrkineet luomaan mielikuvaa suomalaisäideistä ja pienistä lapsista, jotka kärsivät Syyriassa. Ministerit ja valtamedia ovat ”unohtaneet” kertoa muutamia asioita.

Kyse ei ole etnisesti suomalaisista naisista ja lapsista. Lähes kaikki äidit ovat kaksoiskansalaisia, somaleita tai arabeja, jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden. He kaikki ovat lähteneet terroristijärjestö Isisin leirille omasta halustaan. Heistä yksikään ei ole ilmoittanut halustaan luopua radikaalista islamista, vaan todennäköisintä on, että he jatkaisivat Suomessa terroristista toimintaa, verkostoituvat keskenään ja integroituvat jälleen kotimaisiin jihadistisiin verkostoihin.”.

Adressin puuhamiehenä, eli alullepanijana toimii Kansallismielisten liittouma ry:n puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen, jolta Nykysuomi sai välikäden kautta vastauksen seuraaviin kysymyksiin: ettekö usko, että poliitikot hoitavat tapauksen asianmukaisesti
ja mitä hyötyä koette adressista käytännössä olevan?

– Uskomme että vihervasemmisto hoitaa tapauksen ideologiansa mukaisesti. Adressin tarkoitus on nostattaa keskustelua asiasta ja luoda poliittista painetta sekä viestittää kansan mielipide sitä koskettavaan asiaan. Viemme adressin ministeriöön, kuten gcm-vastaisen adressin.

Adressissa vaaditaan yksilöihin osuvia toimia

”Me allekirjoittaneet vaadimme, että terroristiseen toimintaan osallistuneiden henkilöiden pääsy Suomeen estetään, terrorismia tukevat henkilöt karkotetaan Suomesta ja heidän Suomen kansalaisuutensa sekä kaksoiskansalaisuutensa poistetaan. Suomen on annettava viesti, että jakamattomat ihmisoikeudet eivät anna turvasatamaa sellaisille henkilöille tai heidän lapsilleen, jotka tietoisesti ja fanaattisesti pyrkivät toiminnallaan aiheuttamaan kärsimystä, vahinkoa, tuskaa ja kuolemaa.”-kuuluu adressin lopusta löytyvä teksti, jossa tiivistetysti ilmaistaan allekirjoittaneiden vaatimukset.

Perusteluja adressista löytyy melkoisesti ja voit lukea sisällön kokonaisuudessaan täältä. Pääpiirteittäin adressin sisällössä tuodaan esiin esimerkiksi riski lapsiin jo kohdistuneesta aivopesusta ja tämän aiheuttamasta turvallisuusuhasta sekä jo edellä mainittu huoli siitä, että vapaaehtoisesti ISIS:n riveihin lähteneet henkilöt jatkaisivat jihadistista toimintaa Suomeen päästyään.

Lähde: Adressit.com, Tero Ala-Tuuhonen

8 KOMMENTIT

  1. George Soros on määrännyt Suomen kulissihallituksen ottamaan 62 miljoonaa jihadistia Suomeen jotta saadaan pommiliivi attentaatteja julkisiin tiloihin, metroihin, juniin ja busseihin. Kenties myös pernarutto operaatioita ja sariinikaasutusta. Globalistit tilaavat verta kaduille jotta Sorokselle ja kookoomuksen ja keskustan pojille tulee paras aika sijoittaa.

  2. Iso kiitos Nykysuomelle (Petrille) adressin mainostamisesta. Tarkoitus on viedä adressi jossainkohtaa ministeriöön ja välittää kansan viesti sinne väkevästi, jos eivät muutoin ole tajunneet että kenen asioista heidän tulee huolehtia.

  3. Allekirjoitin ja aika paljon oli muitakin. Suomen poliisin työpuvun häpäiseminen muslimihuivilla pitäisi myös saada torjuttua(Ohisalon aloite tämä muslimihuivi poliisin työasuun)

  4. Englantiin ei enää haluta terroristeja.

    Englannin johto ovat pitkälit itse terroristeja maan lapsia kohtaan. Siellä on lujasti ryvettynyt pedfiili-klikki maan johdossa, eivätkä he välttämättä halua kilpailijoita omille lapsiporno-ringeilleen.

    Siinä yksi syy Brexitiin. Surullista mutta..

    https://www.kansalainen.fi/yli-2000-tappajaa-raiskaajaa-ja-pedofiilia-saapui-britanniaan-kolmen-vuoden-aikana-kenenkaan-estamatta-sisaministeri-lupaa-tiukkaa-rajavalvontaa-brexitin-jalkeen/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.