Kansanedustaja Mauri Peltokangas: Sisäministeri hyppii kuin kumipallo tehtävistään ulkona

Mauri Peltokangas (PS) facebookissa:  Sisäministeri vaatii lisää päästöleikkauksia. Tämä ei ole sisäministerin hallinnonalaa. Sisäministeri hyppii kuin kumipallo tehtävistään ulkona. Tämä aiheuttaa ongelmia Suomen sisäisen turvallisuuden kohdalla, koska ministeri ei keskity tehtäviinsä.

Totuus on se, että Suomi on tehnyt lähes kaiken sen, mitä tässä maassa voidaan tehdä päästöjen vähentämiseksi. Olemme edelläkävijä. Jos Suomi haluaa yhä vähentää päästöjään on se hyvin yksinkertaista. Itseasiassa meidän tulee vain vaatia 4,2 miljoonaa hehtaaria luonnontilassa olevia soitamme EU:n LULUCF -himmeliin hiilinieluksi. Sitä ne todellisuudessa ovat, mutta niitä ei tällä hetkellä sinne lasketa mukaan.

Tuo mainitsemani luonnontilassa olevien soittemme määrä on faktasti hiilinielu lähes koko liikenteemme päästöjen osalta. Vaatimalla tuo kirjaus liikenteemme päästöt saataisiin nollaan tekemättä mitään muuta kuin merkintä paperiin. Vihreät ja jokainen lukutaitoinen tietää tämän, mutta ilmastoraivoagendansa olemassaolon turvatakseen Suomen hallitus ei tee asialle mitään! Ennemmin tuhotaan Suomen teollisuus.

Sairasta eikö vain?

Lähde: Facebook

7 thoughts on “Kansanedustaja Mauri Peltokangas: Sisäministeri hyppii kuin kumipallo tehtävistään ulkona

 • 29.6.2020 at 19:21
  Permalink

  Ulkolaisen väestön poistamisella hiilipäästöt raapisivat tavoitetta, mutta hiilipäästöjen vähentäminen ei ole vihreille tärkeää.

  Reply
 • 30.6.2020 at 12:42
  Permalink

  Mauri puhuu jälleen, kuten aina, asiaa.

  Reply
 • 30.6.2020 at 21:06
  Permalink

  Vihreä sisäministerimme ajaa poliittisia intohimojaan ja siten toimillaan ruokkii epävakautta kannustamalla vihreän ulkoministerimme kanssa islamisteja rantautumaan Suomeen, joka on sinänsä sen luokan turvallisuusriski jota ei pidä vähätellä.

  Reply
 • 1.7.2020 at 07:55
  Permalink

  Mä oon tuota mauria ihmetellyt. Maalaismies, ei mitään arvoa ympäristöjä, luontoa, puhdasta ilmaa kohtaan. Itse maalaisena yritän säästää luontoa, elää saastuttamatta, ympäristöä ja suimen luontoa arvostaen.

  Reply
  • 1.7.2020 at 12:56
   Permalink

   Missäs kohtia Mauri on osoittanut ympäristövihamielisyyttä? Tässä kyseltiin lähinnm SM:n toimenkuvan perään. Itsekin olen maalta ja arvostan Suomen luontoa ja varmaankin myös suimen luontoaa, kun joku selittää, mikä se on

   Reply
  • 1.7.2020 at 16:09
   Permalink

   Et kai Sinä muka usko tuohon Co2 huijaukseen? Ja että EU:sta muka olisi hyötyä suomalaisille tai että kolesterolilääkeestä olisi hyötyä tai että värjätty kirnunhuuhteluvesi muka olisi maitoa tai karnitiinilla turvotettuna sama sitten olisi kermaa?
   Meille suomalaisille annetaan omista kaloistamme vain perkeet, joista maksamme hunajaa. Voi Pirkko-kulta, herää jo!

   Reply
 • 4.8.2020 at 13:20
  Permalink

  En enää seuraa suomalaista politiikkaa koska se on ala-arvoista. Milloin viimeksi hallitus on ajanut suomalaisten etua?! Muisti pätkii.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *