Riihimäellä ilmoitettu törkeä alaikäisen raiskaus osoittautunut perättömäksi!

Poliisille ilmoitettiin tiistaina 14.7.2020 klo 17.15 aikaan Riihimäen Kokonkadulta tapahtumasta, jossa nuori tyttö oli raahattu metsikköön, missä hän oli joutunut seksuaalirikoksen uhriksi. Ilmoitustietojen perusteella käynnistettiin esitutkinta rikosnimikkeellä törkeä raiskaus.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että kyseistä rikosta ei ole tapahtunut. Poliisi ei kaipaa enää havaintoja aiemmin ilmoitettuihin tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä tai ajoneuvoista.

Asian esitutkinta on lopetettu.

Poliisi muistuttaa, että tekemällä perättömän ilmoituksen poliisille voi syyllistyä rikokseen.

Lähde: Poliisi

6 thoughts on “Riihimäellä ilmoitettu törkeä alaikäisen raiskaus osoittautunut perättömäksi!

 • 16.7.2020 at 15:47
  Permalink

  Ilmeisesti uhri on hirttäytynyt, joten mitäpä wanhoja kaivelemaan. Sitä paitsi yksittäistapaus kaikki tyynni, josta ei ole kuin kukon askel ”rasismiin”, joka on myös hyvin vakava rikos jonka voi kohdistaa vain valkoihoiseen suomalaiseen. On nimittäin sen verran tervaa poltettu ja metsää siinä samalla tuhottu. Sitäkin voi ainoastaan valkoihoinen suomalainen tehdä. aikissa ”muissa” tapauksissa on kyse vain ”korkeakulttuurista!

  Reply
 • 16.7.2020 at 16:54
  Permalink

  #Poliisi muistuttaa, että tekemällä perättömän ilmoituksen poliisille voi syyllistyä rikokseen.# Kuinkas nyt näin, kun hieman lukee uutisia, esimerkiksi Päivi Räsästä kohtaan tehtailluista rikosilmoituksista ei missään mainita mahdollisuudesta joutua tuomiolle väärästä rikosilmoituksesta.
  Kaksinaismoralismi toimii, valtakunnansyyttäjä Toiviaisen mielipuolisten ajatusrikollisten vainoa ei voida kriminalisoida, jokainen, vääräkin, ilmianto on Toiviaisen ja muiden kaltaistensa mielestä hyvä asia. Muistakaa ihmiset, vaikka uskonne asiaan ehkä on karissut ja on jopa heikko, siitäkin huolimatta ÄÄNESTÄMÄLLÄ voidaan yhdessä vaikuttaa tulevaisuuteen, jokainen antamatta jätetty ääni Suomen parasta ajattelvien puolesta kilahtaa vihervasemmiston kassiin ja se ei ole hyväksi meille kenellekään!

  Reply
  • 16.7.2020 at 18:22
   Permalink

   Jos nyt et tiennyt niin nykystä hallitusta ei äänestänyt tässä maassa yksikään ihminen, kuten ei muutamia vuosi takaperin kun hallitukseen nousi siniset ilman yhtäkään äänestäjien ääntä.
   Joten eipä enää monikaan usko että äänetäminen paljoa auttaa, kun äänillä pestään persettä ja hallitukseen nostetaan puolueet jotka leikkii samalla hiekkalaatikolla.

   Reply
   • 16.7.2020 at 19:43
    Permalink

    Älä lietso kyynisyyttä, se on ainoa todellinen syy äänestämättömyydelle, ja näin ollen siihen ettei muutosta tule.

    Toikhan järjestelmää on syytä kritisoida ja kovasti, mutta kyllä se äänestäminen auttaa, kunhan saadaan kyynikotkin uurnille (ja piirtämään lappuihin jotain ihan muuta kuin tyhjää, kirkkoveneitä, tai akuankkaa).

    Vaikka kunnollisessa järjestelmässähän persuhallitus olisi nyt jo voimissaan, mutta tämä epätäydellinenkin järjestelmä toimii kunhan saamme entistäkin enemmän (eikä kyynikoiden ajamana vähemmän) ääniä persuille.

    Tosiasia kuitenkin on, että kyllä (liian) moni äänesti juurikin tätä nykyistä hallitusta (Sanna Marinia ja kumppaneita), demareita itseasiassa äänesti suurin osa, niukasti persut voittaen. Siispä ei kyse siitä suinkaan ollut etteikö _yksikään_ olisi äänestänyt nykyistä hallitusta. Olkoonkin että Marinia enemmän ääniä haravoi Rinne, joka sitten itse luopui ministeripallistaan, luovuttaen sen ”omilleen”.

    Ja samoin siniset, vaikka töykeästi ja laittomastikin puljattiin valtaan ja persut ulos, niin kyllä näitä sinisiä smurffeja oli valitettavasti äänestänyt iso osa äänestäjistä, edeltäneissä vaaleissa. Kyynisyyden sijaan täytyy nähdä kuinka paljon asiat ovat kehittyneet hyvään suuntaan: Sinismurffit tekivät poliittisen itsemurhan, meillä nyt on kutakuinkin kunnolliset persut, jotka eivät valitettavasti saaneet tarpeeksi ääniä päästäkseen hallitukseen, mutta silti niin paljon että niiden kantoja oppositiossakaan ei todellakaan ole enää voitu sivuuttaa saati puheenvuoroja vaientaa yhtä tarmokkaasti kuin edellisellä hallituskaudella (jolloin persut eivät mitään järkevää edes ajaneet, koska olivat piilosinisiä).

    Siispä ei muuta kuin jatkossakin vaaleissa kaikki äänestämään persuja niin kyllä tässä vielä voitetaan. Ei ehkä vielä ensi vaaleissa, mutta tällä menolla pottimme kasvaa tasaiseen ja voittoa kohti mennään ennen pitkää, kunhan samalla pidetään kansa kartalla ja muistamme kaikki äänestää, aina. Kyynikot tämän kehityksen voivat pilata, jättämällä äänestämättä ja lietsomalla siihen muitakin, mutta ilman kyynikoita olisimme jo voittaneet.

    Reply
 • 16.7.2020 at 17:24
  Permalink

  Olisiko uhri paunostettu perumaan rikosilmoituksen. Outoa kuitenkin tehdä väärä ilmoitus rikoksesta, josta on häpeän takia muutenkin vaikea mennä poliisille. Tuontirikollisuudesta on kuitenkin jo totuttu näkemään niin paljon siloittelua, salailua ja mitä ihmeellisempää kiertelyä, ettei mikään hämmästytä enää.

  Reply
 • 16.7.2020 at 20:06
  Permalink

  Oli rikos ylimielikuvituksellisen tytön keksintö tai raiskaaja arvostettu rahalla asiansa selvittävä ukkeli, yksi on selvää, tiedotus on surkeaa ja kansalaisia väheksyvää. Poliisin johto tulisi vaihtaa itsenäiseksi sisäministerin touhuja opastavaksi realistiseksi poliisijohdoksi.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *