Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka etätöihin

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka on käynyt koronavirustestissä ja jää hoitamaan virkatehtäviään etätyönä maanantaista 14. syyskuuta 2020 alkaen toistaiseksi. Etätyö on varotoimi ministerin lievien hengitystieoireiden johdosta.

Pääministeri Sanna Marin oli myös etätöissä viime viikolla.

Lähde: Liikenne- ja viestintäministeriö

16 thoughts on “Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka etätöihin

 • 15.9.2020 at 13:51
  Permalink

  Koko hallitus voisi etäännyttää itsensä töistä. Myös mahdollisimman pitkä välimatka Suomeen olisi eduksi.

  Reply
 • 15.9.2020 at 18:24
  Permalink

  Some napukat olisi kiva lisä sivustolle. Olisi helpompi jakaa tietoa.

  Reply
 • 15.9.2020 at 21:48
  Permalink

  Olisi Suomelle vain hyväksi, että kyseinen punavihreä haitake normaalille elämälle eristettäisiin loppuelämäkseen jonnekin vankilasaarelle. Kyseinen puna-piiperö ei ymmärrä elämästä Kehä-III ulkopuolella yhtään mitään kuten siitä minkälaista selkäkipua aiheuttaa pitää itsensä elinkeinossa sosoalisti suomessa kovalla työllä ja vaivalla, josta vielä rangaistaan sosiaalidemokraattisella verotuksella. Suomalaisten hyväksi? EHEI!!! Matu-perseiden ja ISIS-vaimojen elämän sulostukseksi tietysti pyöräkouluineen päivineen.

  Reply
  • 16.9.2020 at 15:46
   Permalink

   Viimeinenkin syy äänestää sossuja meni sitten, kun hallitus kaivoi esille Sipilän aktiivimalli 2:en, joka kurittaa työttömiä hakemaan karenssin uhalla olemattomia töitä. Sinne meni sitten demarien vappusatanen sekä heidän suuresti mainostamansa aktiivimallin purku.

   Reply
 • 22.9.2020 at 06:25
  Permalink

  Itävallan juutalaisten liiton äänenkannattajassa, »Die Wahrheit»-lehdessä, kirjoitti juutalainen Stricker 24.11. 1922: »Suurjuutalaisella maailmankongressilla, johon juutalaisuuden kaikki taloudelliset ja sosiaaliset voimat kootaan, on oleva täydellinen määräysvalta, sen on oltava korkein ja viimeinen oikeuspaikka, sillä on oleva oikeus ratkaista kaikki kysymykset kaikkia sitovalla tavalla». Tässä vaaditaan juutalaisille oikeuksia, jotka ilmeisesti asettavat kansallisvaltiot ja heidän hallituksensa syrjään.

   

  »Maailmanvallankumous, jonka tulemme kokemaan, tulee olemaan yksinomaan meidän käsiemme työtä. Tämä vallankumous tulee lujittamaan juutalaisen rodun ylivaltaa kaikkiin muihin rotuihin nähden», ennusti 5.7.1922 juutalaislehti »Tribune Juive». On mielenkiintoista todeta, että tässä kuten muissakin kohdissa puhutaan »juutalaisesta rodusta» muiden rotujen vastakohtana. Meidän on muistettava, että samat juutalaiset kiihkeästi vastustavat rotuoppia, mikäli vain ei-juutalaiset niitä kannattavat soveltamalla ne omaan elämäänsä.

   

  Reply
 • 22.9.2020 at 18:58
  Permalink

  Rather than having a concert tonight on TV by your own, why don’t you hold your own concert and make it virtual? Virtual concert can be an awesome option to bring engagement between you and your closest people.

  Reply
 • 23.9.2020 at 05:21
  Permalink

  Heitä kiristetään päivänselväähän tuo on vaikka omaa kansaansa vihaavat siis tarkoitan vapaamuurareita joka on korkeimmilla asteilla täydellinen maanpetos organisaatio! Johon kuuluu lähes kaikki päättävissä asemissa olevat! Säälittäviä ihmisiä kun antavat juutalaisten käyttää itseään hyväksi:(! Toki saavat suuren rahallisen korvauksen petoksista ja paljon isoilta tyhmiltä lammas massoilla salattua/piilotettu tietoa planeettamme todellisesta historiasta, oikeasta astronomiasta, geologiasta ym ym toki varmaan vasta ihan korkeimmilla asteilla! Kaikki maailman valtioiden johto on läpeensä mätää Eliitti porukkaa! Näkee jo esim antartiks sopimuksesta joka säilyy läpi kaikkien sotien ym muiden kähinöiden! Jotkut varmaan tietävät miksi 🙂 :l! Turha avata asiaa enempää tämän suhteen koska jos mieli on sokea ei silmillä tee mitään!

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/?m=1

  Onhan näitä vesa Ilkan artikkeleita tullut vuosien mittaan lähetettyä joka paikkaa 10 000 tuhansia kertoja!

  Harmi että totuus blogin pitäjä lopetti ja ebolakani olivat hyviä! PVL kielto saa vaan lisää tukijoita kansasta ja rupeaa pian kiehumaan koukkunokkaa siellä ulosteissa Jeesuksen sijaan! Mutta aivopesu/kuolleisuus on aivan liian suurta edelleenkin! Tanssii tähtien kanssa valtamedian mukaan kerää edelleen plus miljoona katsojaa SIIS MITÄ VITTUA? Oksettavaa kansaa tai ylipäätään Ihmismassat pääosin, eivät talmud miehet turhaan kutsu heitä STUPID GOYIM!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *