Putin aikoo liittää Suomen Venäjään

30

The Independent raportoi kaksi vuotta sitten, että Vladimir Putin katsoo Suomen kuuluvan ”hänelle ja hänen edeltäjilleen”. Kertaamme tosiasiat.

Anastettuaan Krimin Ukrainan rajalle viemillään joukoilla, Vladimir Putin ei tule lopettamaan Venäjän laajentamista ennenkuin hän on valloittanut Valko-Venäjän, Baltian maat ja Suomen, yksi Putinin entisistä lähimmistä neuvonantajista sanoo.

Andrej Illarionov, Putinin johtava taloudellinen neuvonantaja vuosien 2000 – 2005 aikana, kertoo Putinin haluavan päästä ”historialliseen oikeudenmukaisuuteen” paluulla viimeisen tsaarin, Nikolai II:n, ja toisaalta Neuvostoliiton ja Stalinin aikaan.

Puhuessaan Svenska Dagbladetille herra Illarionov varoittaa, että Venäjä tulee väittämään, että Suomen itsenäisyyden luovuttaminen vuonna 1917 oli ”maanpetos kansallisia intressejä vastaan”.

”Putinin mielestä hän suojelee sitä mikä hänelle ja hänen edeltäjilleen kuuluu”, herra Illarionov sanoi, ”Osa Georgiasta, Ukrainasta, Valko-Venäjästä, Baltian maat ja Suomi ovat valtioita, joissa Putin väittää omaavansa omistusoikeuksia.”

Hän lisää: ”Lännen johtajat näyttävät tyystiin unohtaneen sen, että maailmassa on edelleen johtajia, jotka haluavat valloittaa muiden maita.”

 

Venäjä vuonna 1914, Nikolai II:n kaudella
Venäjä vuonna 1914, Nikolai II:n kaudella

 

Nykysuomi on jo aiemmin varoittanut, että Venäjällä on taas aloitettu sortokausi suomensukuisia kansoja vastaan: Venäjä estää jatkossa suomalaisugrilaiset festivaalit?

Autonomiaa ja itsemääräämisoikeutta ajetaan taas Venäjän vaikutuspiirissä alas samaan malliin kuin Trotskin-Stalinin kaudella. Kirjoitamme siitä jatkossa lisää.

Huomaathan myös herra Mäenpään kannanoton: Mäenpää varoittaa Venäjästä – ihmisiä katoaa kuin Stalinin aikana.

30 KOMMENTIT

 1. 1800-luvun alussa Ranska antoi Venäjälle luvan valloittaa Suomen. Varsinaista historiallista oikeudenmukaisuutta. Suomen itsenäistyminen on huomattavasti enemmän sellaista.

   • Älä loukkaa. Jos eri mielisiä kuitenkin ollaan, niin suomalaisten kesken pitäisi kaikesta huolimatta pyrkiä yhteistyöhön. Itse en näihin maakohtaisiin usa venäjä mittelöihin halua ottaa tämän enempää osaa.

    Mielestäni tärkeintä on estää matujen maihinnousu ja pitää Suomi kristittynä maana !

  • Ei ikinä ryssää, jotain tolkkua, vaikka NATOA vastustankin. Lukekaa nyt vaikka peruskoulun historian kirjat edes Suomen osalta.

  • Maahanmuutto ja islam ovat rasismia kansamme kohtaan, kuten Ryssän imperialismiin alistuminen. Sitähän tässä ollaan poistamassa? http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi

   Tartuntataudit vaarana: Iltalehti: Turvapaikanhakijoilla todettu Suomessa harvinaisia tartuntatauteja
   Tuberkuloosia, B-hepatiittia, HIViä, kuppaa ja suolistoloisia kertoo Iltalehti.
   12.10.2016 18:10, 35949 lukukertaa

   Suomen halvimmat sähköröökit tästä kaupasta! Klikkaa shoppailemaan!
   Iltalehti kertoi, että satoja tapauksia on ollut, kertoo Terveystalon johtaja, ylilääkäri Juha Tuominen.

   sukupuolitauti kukkii

   Kyseiset sairaudet on luokiteltu yleisvaarallisiksi tartuntataudeiksi. Tuominen pitää määrää maltillisena, mutta kuitenkin merkittävänä.

   Onko olemassa riski, että Suomessa harvinaisiksi kitketyt tartuntataudit alkavat jälleen yleistyä?

   “Tuberkuloosi on huolestuttavin riski, sillä se leviää helposti ja on oikeasti kansakunnalle vaarallinen. Myös kuppa on huomionarvoinen, sillä se on jo melkein hävinnyt Suomesta.”

   Tuberkuloosi on yleensä keuhkoissa ilmenevä infektiotauti. Se tarttuu ilmassa olevien pienten pisaroiden välityksellä esimerkiksi yskiessä.

   Viime vuosi oli poikkeuksellinen tartuntatautien kannalta.
   Esimerkiksi kambylobakteeri- ja tuberkuloositartunnat lisääntyivät.

   Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen raportti Tartuntataudit Suomessa 2015 kertoo, että sekä kotimainen että kansainvälinen tartuntatautitilanne poikkesi aiemmista vuosista. Raportti mainitsee poikkeuksellisiksi niin pitkän influenssakauden, Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden suuren määrän kuin Brasiliassa hyttysten levittämän zikaviruksen leviämisen.

   Ole tarkkana kenen kanssa annat lastesi olla tekemisissä. Varsinkin uimahalleissa on todettu paljon tauteja jotka ovat tarttuneet eritteiden mukana muihin asiakkaisiin.

 2. Muistetaanpa sekin, että Hitler ja Stalin jakoivat 2. maailmansodan alla Euroopan keskenään ja Aatu näin ”lahjoitti” Suomen Stalinille. Tätä on turha koettaa muuksi väittää, sillä dokumentit löytyvät netistä, laitan ne tuohon alle.

  Mitä nykyisyyteen tulee, niin USA:n sionistit, niiden käskystä tänne päästetyt islamistit ja omat maanpetturipoliitikkomme ovat se todellinen uhka, ei Venäjä.

  http://www.lituanus.org/1989/89_1_03.htm

  • Eero Tillanen. Edelleen on julistettu salaiseksi 2.maailmansodan aineistoa, jopa Suomen valtion toimesta. ( Mannerheimin agentti Vilho Tahvanaisen dokumentit v.1939-1944, toimitettu Paasikivelle ja hävitetty/piilotettu). Saksan ja Suomen osuus on aivan muuta, kuin virallinen historiankirjoitus meille väittää! Samaa mieltä, että sionismi on ongelman ydin, heitä kumartaa koko poliittinen eliitti ja virkamieskoneisto, koska RAHA! Länsi petti Suomen ja Mannerheim tajuttuaan tämän, käski pikaisesti julistaa raskaan välirauhan ehdot, jotka olivat täysin käsittämättömiä esim.Viipurin osalta, jota ei vallattu, mutta luovutettiin. En luota länteen, ja ryssä on ryssä, joten omat syvät rivit kuntoon taas, unohtamatta diplomatiaa naapureihin.

 3. Eero nyt menee ja lukee historiankirjat uudelleen. Kyllä se oli Englanti ja sieltä Churchill sekä Stalin sekä Ranksa jotka jakoivat euroopan keskenään. Englanti halusi Norjan ja Tanskan maa-alueet, Ranska Saksan ja Neuvostoliitto Puolaan asti.

  Mutta mitä tulee alkavaan sotaan niin mietitäämpä asiaa ”uhkien” kautta. Joka kerta historiassa kun Pietaria tai Viipuria, Moskovasta puhumattakaan, on uhattu niin se toitotetaan julki ja sitten alkaa sota. No, mikä nyt uhkaisi Pietaria?? RAHTI!!

  Suomelahdessa kulkee noin 350 alusta/kk rahtia Venäjälle. Ja jos Suomi on NATO-maa, niin silloin Suomenlahden molemmin puolin on NATO-maat jotka voivat pysäyttään kokonaan tuon reilun 60km leveän meriväylän kokonaan. Ja silloin maan kaupungit jotka ovat merirahdin varassa, ovat uhattuina.

  Ko. kaupungit ovat uhattuina jo silloin jos NATO-maat päättävät järjestää esim. 2vk kestävät laajamittaiset sotaharjoitukset. Jo se riittää sekoittamaan rahtiliikenteen. Vertailun vuoksi sanottakoon että Suomen rahti on noin 110-120 alusta/kk. Tästä voidaan ymmärtää minkäaisesta tavaramäärästä on kyse.

  Kun asiaa ajattelee tätä taustaa vasten niin ymmärtää paremmin miksi Lavrov antoi lausunnon jossa sanotaan että Venäjä ei hyväksy Suomen liittymistä NATO:on. Ja miksi sitä ainoaa lentotukialusta hinaajalla tuodaan Kaliningradin edustalle. Siinä on kuitenkin 40kpl Sukhoi hävittäjiä jotka lentävät 700km nopeammin kuin Amerikkalaiset hävittäjät. Ja niiden operointimatka on huomattavasti pidempi, kuten myös aselasti. Eli, sotaa kohti mennään jälleen.

  Ja voi pojat, taas soditaan.

 4. No jos näin joskus tulee käymään, niin sitten on pistettävä vastaan. Paskoista päättäjistä huolimatta tämä on meidän kotimaa ja synnyinmaa. Vaikka puhutaan että, suomi menee 3päivässä, voisin mennä melkein valalle että, tulee kestämään paaaaljon kauemmin. Jos eivät käytä ydin tai neutroni aseita.

 5. Eiko se olis turvallista Putinin kainalossa (uusi Tsaari) Eikä tarviis kustantaa kalliita asevoimia. Olis huoletonta elää. Kantele kainalossa vain kulkea naapureissa, eikä huolen häivää.

 6. Kirjeen kantsii putinille lähettää.arvoisa herra putin,voisitko olla hyökkimättä tänne.pohjalaane veri kuohhtaa.jos tulet,ilkeillä ajatuksilla.

 7. Vain liittyminen natoon tekee naapurin herrakansan isä aurinkoiselle selväksi sen, että tänne ei ole tulemista. Venäläinen uskoo voimaa, ei muuta.

 8. Tuo putin on kyllä yks maitten valtaaja saatana mitä hän sen päässä oikeen liikkuu että se yks juttu kun venäjä loukkasi suomen ilmatilaa samana päivänä kaksi kertaa vahinko vai tahallinen. Venäjä ei lopeta tätä juttua ennen kun se valloittaa valko-venäjän baltian maat ja suomen. Sitten on maailma sekaisin jos näin käy

 9. Tällaisia karttoja ja valheita julkaistaan nyt suomalaisten kiihottamiseksi venäläisiä vastaan tietyssä tarkoituksessa. On osa sitä massiivista sotapropagandaa joka on jatkunut jo kohta kolme vuotta.

 10. Saatanallisen sekaisin on tämän pallon väki.
  Eri kansat voisivat hyvin elää naapureidensa kanssa rauhassa tehden yhteistyötä taloudessa, kulttuurissa, taiteessa, urheilussa ym. ja huolehtia omista asioistaan ensisijassa.
  Sairas ahne eliitti sekoittaa kaiken joka maassa.
  Mitenhän niistä päästäis eroon?

  • Ainakin Suomen naiskauneusprosentti kohoaisi huomattavasti..ja onhan meillä 50 rosenttisesti yhteinen geeniperimä..siispä olemme puoliryssiä..ja Jenkeissä ja Venäjällä asuneena voin sanoa,että nyky Venäjällä olo on paljon kotoisampi kuin esimerkiksi Bostonissa jossa asustelin..Pietari on viihtyisämpi.ja turvallisempi .ja ruoka paljon paljon parempaa……siispä karhunkainaloon vaan ..parempi sekin kuin asua pikkuhiljaa islamisoituvassa Suomessa…..

 11. Vaikka suomi on pieni maa nii on tämä puolustuksenarvoinen ja veteraanit näyttivät sen että tänne ei ole mitään ilomarssia tulemist

 12. Voi teitä pojat, urheat veteraanien kannattajat! Nyt nenät ylös kohti taivasta ja puolustakaa isoisienne maata, kuten tekivät ne veteraanit joita me nyt kiittäminen! Me, naiset, seisomme takananne, kutein teimme aiemmin. Suomea emme luovuta, vaikka oltais viimeinen itsenäinen valtio euroopassa!!!

 13. Otetaas hiukan totuuksia esille tännekin. Tuo Venäjän tunnustus ensimmäisenä Suomen itsenäisyydelle ei ollut mikään lahja, vaan Leninin paniikissa myöntämä. Lisäksi Lenin uskoi punikkien voittavan Suomen sisällissodan ja sitten palaavan kommariparatiisiin. Lenin oli myös kusessa vallankumouksensa kanssa, eikä sen onnistumisesta ollut vielä täysin takeita. Tunnustamalla Suomen, Lenin sai siten varmistettua rajan Suomen suunnalta.

 14. Eiköhän se harras toive toteudu, kun tarpeeksi kauan sitä rummuttaa. Turha syyttää Venäjää, onhan heitä riittävästi demonisoitu ja ärsytetty. Sitä saa mitä tilaa.

 15. Täytyy ymmärtää että molemmmat muodostavat potentiaalisen uhan Suomelle.
  Islamilaisten juhlapaikanhakijoiden vyöry ja täällä riehuminen ovat jo todellinen ja sietämätön rasite Suomelle.

  Venäjän kanssa täytyy olla aina valppaana. Suurvalloilla on aina omat kuviot ja pienet maat joutuvat ikävällä tavalla yleensä puristuksiin suurvaltojen kanssa. Jos antaa vääränlaisen signaalin saattaa joutua vaikeuksiin. Jos liikaa myötäilee tai on liian aggressiivinen se ei varmati ainakaan herätä Venäjällä luottamusta.

  Ei saa nuolla mutta ei myöskään näyttää persettä.
  Venäjällä itsellään on tarpeeksi ongelmia islamilaisten, ekspansiivisten voimien kurissa pitämisessä.

  Meidän on pidettävä huoli siitä että Suomi pysyy etnisesti mahdollisimman yhtenäisenä. Että valkoinen kantaväestö pysyy Suomessa aina suurena enemmistönä, muussa tapauksessa edessä on varma tuho kansakuntana kuten jo on tilanne monissa länsieuroopan maissa esim. Ruotsissa.

  On myös henkisesti ja fyysisesti jo nyt valmistauduttava siihen, että etnisesti yhtenäinen suomalainen väestönpohja murenee – maanpetturipäättäjien toimien seurauksena.

  Ainoaksi vaihtoehdoksi jää tällöin nouseminen aseelliseen vastarintaan. Se tarkoittaa että joudumme kaikki tekemään pienempiä ja suurempia henkilökohtaisia uhrauksia. Joudumme luopumaan sellaisesta mukavasta, suhteellisen laiskasta elämästä mihin olemme tottuneet. Joudumme liikekannalle. Ympäri Suomea hajallaan olevat kansalliset voimat on saatava yhdistymään ja on suunniteltava keinot miten pääsemme tavoitteeseen että Suomi pelastuu. Sotilaallisesta tai puolisotilaallisesta sekä poliittisesta näkökulmasta tämä tarkoittaa että onnistumme valitsemaan voitokkaan strategian.

  Meidän on löydettävä liittolaisia muista euroopan maista. Ainakin Viro, Unkari ja Puola vaikuttavat luonnollisilta liittolaisilta. Varmasti on muitakin, mutta nämä tulevat heti mieleen ja myös sijaitsevat maantieteellisesti lähellä.

  Ruotsi ja Saksa voisivat olla meidän läheisiä liittolaisia, mutta näiden maiden sisäinen, poliittinen tilanne on vaakalaudalla koska siellä etnisesti yhtenäinen väestönpohja on jo pahasti rapautunut ja vihervasemmistolaiset, marxilaiset globaalit voimat ovat mädättäneet yhteiskunnan sisäisesti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.