Valtionyhtiö Nordic Morning, entinen Edita, harkitsee Kärkkäinen-boikottiin liittymistä

9

Nordic Morningin ja J. Kärkkäisen yhteistyö tuli esiin markkinointitoimisto Supersonin luovan johtajan ja Julkisen sanan neuvoston jäseneb Anssi Järvisen Image-lehden blogista, jonka otsikko oli jo varsin raflaava ”Valtionyhtiö on rakentamassa J. Kärkkäisestä tulevaisuuden tähtibrändiä”.

Nordic Morning Finlandin toimitusjohtaja Jukka Sundqvist kertoi Iltalehdelle muun muassa seuraavaa: ”Nordic Morning ei kannata mitään diskriminointia, rasismia tai muuta ääriajattelua. Nordic Morning Finlandin fuusio valmistui marraskuun alussa ja tässä yhteydessä asiakkuus nousi esiin. Käymme läpi, onko asiakkuuksissa konflikteja arvojemme kanssa.”

Useat yritykset, kuten Fiskars, Otava, Tammi ja muunmuassa ”Tom of Finland”-mallistostaan tuttu Finlayson ovat jo ilmoittaneet päättävänsä yhteistyön Kärkkäisen kanssa. Kärkkäinen ei esimerkiksi KauppaSuomi-lehden mukaan ole missään tekemisissä minkään poliittisen tahon kanssa.

-”Juha Kärkkäinen avusti Magneettimedian yhden printtilehden julkaisua vielä sen jälkeen, kun julkaisu luovutettiin toiselle yhdistykselle. Tämä on historiaa, sillä nykyään Kärkkäinen eikä hänen yhtiönsä tue millään tavalla poliittiseksi luokiteltavien tahojen toimintaa… J. Kärkkäinen Oy ja Juha Kärkkäinen eivät tue rahallisesti Pohjoinen Perinne ry:tä eikä Pohjoismaista Vastarintaliikettä. Juha Kärkkäinen ei ole kuulunut mihinkään poliittiseen järjestöön tai rahoittanut niiden toimintaa…. J. Kärkkäinen Oy eikä Juha Kärkkäinen henkilökohtaisesti salli ihmisten etnistä sortamista tai näiden jaottelua ”parempiin” ja ”huonompiin” syntyperän perusteella. Juha Kärkkäinen tuomitsee myös suomalaisiin kohdistuvan rasismin. Hän ei salli myöskään ihmisten vainoamista mielipiteiden perusteella….  Toisin kuin muutamat mediat uutisoivat kevättalvella 2017, J. Kärkkäinen Oy ei ole toimittanut mitään tarvikkeita Pohjoinen Perinne ry:n Kadulle.com-kauppaan. Kadulle.com hankki tuolloin välikäsien kautta varastoihinsa joitain Kärkkäisen tavaroita siinä missä Finlaysoninkin tuotteita… Jatkossa J.Kärkkäinen Oy ei salli poliittista toimintaa yhtiönsä tiloissa.”

Hallitus on linjannut valtionyhtiöiden olevan suunnannäyttäjiä arvojohtamisessa.

Lähde: IL, NS

9 KOMMENTIT

 1. OK. Jälleen yksi yritys jonka palveluja en tule käyttämään: Nordic Morning. Mutta huomena menen Lahteen Kärkäiselle ostoksille. Ja torstaina seuraavan kerran.

  Osaavatkohan Suomalaiset yritykset edes ymmärtää mitä se tarkoittaa jos Kärkkäinen pistää ovensa kiinni? Montako työtöntä tulee kertaheitolla lisää? Paljonko verovaroja jää saamatta? Ja ennen kaikkea, paljon se maksaa boikottia ajaville yrityksille kun tilalle tulee Kiinalaiset tuotteet? Ei taida paljon tieto pakottaa päätä.

 2. Minuakin alkaa epäilyttämään että käynnissä on hybridisodankäynti kantasuomalaista väestöä ja yrittäjiä kohtaan.
  Voi esittää itselleen kysymyksen kuka hyötyy jos itsenäiset ja vakavaraiset Suomen kansa, yrittäjät ja valtio poljetaan suohon, vastaus ei välttämättä ole Venäjä jos on useampi kuin 1 aivosolu käytettävissä…

 3. Raha eliitin ajojahti kansallismielistä kilpailijaa kohtaan -täysin tietoisesti ajoitettu ja ennslta suunniteltu hyökkäys ennen joulumarkkinoita. Todella röyhkeää toimintaa jota vastaan voi protestoida kun käy tekemässä ostokset Kärkkäiseltä.

 4. Iskisi kuin miljoona volttia kun Kärkkäinen nyt perustaisi Ikean viereen Kärkkäisen tavaratalon Espooseen tai Vantaalle.

  Juha Kärkkäinen Suomen presidentiksi!

 5. Sipilän kiky puree, pyritään kaatamaan Kärkkäinen joka työllistää mukavan määrän ihmisiä ja tuottaa veroeuroja.
  Lista näistä boikottifirmoista että tietää ettei vahingossakaan osta niiden tuotteita.

 6. Kaadettiinhan täällä jo Vise ja sitten oli pankkikriisin yrityslahtaus ja vakuuksien ryöstö mafialle. Silti lampaat bääbää vastustavat ”ääriajattelua” ja tulevat esim. perussuomalaisia ja muita vanhoja puolueita

 7. Israelin suurlähetystöstä tullut kova käsky. Mutta veikkaan ettei vaikuta asikkaiden käyttätymiseen, päinvastoin. Seuraavaksi boikotit siirtyvät uudelle tasolle ja aletaan vaikeuttaa tavaran saantia ja kuljetuksia. Kyllä tietyt ”tahot” ovat nyt päättäneet hiljentää kärkkäisen, saa nähdä onnistuvatko. Pitää muuten piipahtaa heti kun tulee matkan varrelle.

 8. Nuo eivät siis halua että ihmiset ostavat niiden tuotteita. Mikäs siinä. Kärkkäisellä käydään silti. Kannustuksen vuoksi käyn Kärkkäisellä enemmän sitten.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.