Poliisipomo kirjoitti Joulupukille

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein julkaisi Facebook-sivullaan kuvan kirjeestä, jonka hän lähetti Joulupukille korvatunturille.

Kirjeessä Pasterstein esittää Joulupukille toiveen, ettei tämä tai kukaan muukaan ajaisi enää ensi jouluna ylinopeutta. Pasterstein myös väläyttää Joulupukille mahdollisuutta siirtyä käyttämään lentävää pororekeä auton sijaan.

Kirje liittyy siihen, kun Pasterstein julkaisi aiemmin Twitterissä kuvakoosteen, jossa on nopeusvalvontakameran ottamia kuvia jouluaatolta. Yhteinen nimittäjä kuville on se, että jokaisen auton ratissa istuu itse Joulupukki.

Pasterstein kertoi twiitissään, että ”lähetämme huomautuksen Korvatunturille.” Huomatus on nyt lähetetty.

Katso myös:

4 thoughts on “Poliisipomo kirjoitti Joulupukille

 • 28.12.2017 at 16:20
  Permalink

  Joulu ja joulupukki mainittu oikein viranomaisen kirjeessä. Eikös nykyään pidä sanoa loma-aikapukki? Kauheaa rasismia taas. Tähtääkö tämä ehkä siihen, että kaikki muut voivat vapaasti ajella ylinopeuksia? Jos satuolento tekee rikoksen, siitä tuskin voi rangaista kuin satuviranomainen.

  Reply
 • 28.12.2017 at 16:46
  Permalink

  Siis tarpeeksi ”ulkomaalainen” kun ei sakotettu.

  Reply
 • 28.12.2017 at 17:50
  Permalink

  Polpo kujeilee ja leikkii reilua. Oksettavaa!

  Reply
 • 1.2.2018 at 13:48
  Permalink

  Isot karvaperseiset paskahousut ja uskoo vielä joulupukkiin..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.