Poliisipomo kirjoitti Joulupukille

4
Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein julkaisi Facebook-sivullaan kuvan kirjeestä, jonka hän lähetti Joulupukille korvatunturille.

Kirjeessä Pasterstein esittää Joulupukille toiveen, ettei tämä tai kukaan muukaan ajaisi enää ensi jouluna ylinopeutta. Pasterstein myös väläyttää Joulupukille mahdollisuutta siirtyä käyttämään lentävää pororekeä auton sijaan.

Kirje liittyy siihen, kun Pasterstein julkaisi aiemmin Twitterissä kuvakoosteen, jossa on nopeusvalvontakameran ottamia kuvia jouluaatolta. Yhteinen nimittäjä kuville on se, että jokaisen auton ratissa istuu itse Joulupukki.

Pasterstein kertoi twiitissään, että ”lähetämme huomautuksen Korvatunturille.” Huomatus on nyt lähetetty.

Katso myös:

Joulupukki ajoi useita kertoja nopeusvalvontakameraan – ”Lähetämme huomautuksen korvatunturille”

4 KOMMENTIT

  1. Joulu ja joulupukki mainittu oikein viranomaisen kirjeessä. Eikös nykyään pidä sanoa loma-aikapukki? Kauheaa rasismia taas. Tähtääkö tämä ehkä siihen, että kaikki muut voivat vapaasti ajella ylinopeuksia? Jos satuolento tekee rikoksen, siitä tuskin voi rangaista kuin satuviranomainen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.