UFC-ottelija Tom Niinimäen pahoinpidellyt somali selvisi ehdollisella

3
UFC-kehistä tuttu Tom Niinimäki tyrmättiin yökerhossa. Tekijä on nyt tuomittu pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus kertoo tuomiolauselmassaan näin:

”Omar on tehnyt ruumiillista väkivaltaa Niinimäelle lyömällä Niinimäkeä
voimakkaasti nyrkillä kasvojen alueelle sillä seurauksella, että Niinimäki on kaatunut maahan. Omar on tämän jälkeen potkaissut maassa ollutta Niinimäkeä päähän.

Niinimäelle on edellä mainitusta menettelystä aiheutunut ainakin tajuttomuutta, takaraivoon kuhmu, hampaaseen lohkeama ja oikeaan poskipäähän ruhjevamma ja turvotusta. Lisäksi Niinimäen vammat ovat viitanneet siihen, että hänelle olisi aiheutunut myös aivotärähdys tai aivovamma.”

Pahoinpitelijälle, somalitaustaiselle Yahye Abdulqadir Omarille luettiin tuomioksi 7 kk ehdollista vankeutta sekä maksettavaksi 4000 euron korvaukset uhrille. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Lähde: Varsinais-Suomen käräjäoikeus

Katso myös:

Neljä tuntematonta tummatukkaista miestä pahoinpiteli miehen Espoossa

3 KOMMENTIT

  1. Onko se parempaa potkimista jos somali potkii suomalaista valkonaamaa päähän.
    Täytyykö tätä suvaita ja ymmärtää vai onko tilaus ”peli poikki”-marssille ja -konsertille sekä vaatimukselle somaleiden julkisesta ja kirjallisesta irtisanoutumisesta suomalaisten potkimisesta.
    Somalijärjestöjen kieltämiselle Suomen valtakunnasta oikeusviranomaisten toimesta löytyy perusteet, odotamme asian eteenpäinvientiä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.