17-vuotias nuorukainen riehui puukon kanssa kaupassa Eurassa – Asiakkaat taltuttivat

4
Lounais-Suomen poliisi kiittää Euran Kauttuan Salessa perjantaina 9.2. puukkomiehen taltuttaneita asiakkaita.

Tilanne oli käynnistynyt liikkeen kassojen läheisyydessä, missä 17-vuotias euralaismies oli yrittänyt huitoa lähellään olevaa kassatyöntekijää puukolla. Mies oli kohottanut puukon uutta iskua varten. Tuolloin liikkeen asiakkaana ollut mies oli tarttunut puukkokäteen ja toinen asiakas oli mennyt apuun. Apuun mennyt mies oli saanut puukonviillon jalkaansa. Tässä vaiheessa apuun tuli liikkeen kolmas asiakas. Yhdessä he saivat erittäin aggressiivisen henkilön taltutettua.

Nuorukainen oli erittäin aggressiivinen vielä poliisiautoon laitettaessakin. Häntä epäillään tapon yrityksestä, törkeästä pahoinpitelystä, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta.

Kaupassa riehunut nuorukainen on edelleen sairaalahoidossa. Puukotettu mies on päässyt alkuviikosta sairaalasta. Hänen jalkaansa oli tullut noin 10 – 15 cm pitkä viiltohaava, joka vaati leikkaushoitoa.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

HU: Ulkomaalaistaustainen heitti suomalaista veitsellä päähän ravintolassa – ”Mitä mulkoilet?”

4 KOMMENTIT

  1. Suomalaiset ovat tulleet agressiivisiksi Toivottavasti heille ja rauhaa rakastaville vieraillemme ei tule
    eri mielisyyksiä.

    • Huh huh, että oikein ”17v” ”euralaismies” ”nuorukainen” riehui puukon kanssa…
      Mitähän kunniavieraat suomalaisista nyt ajattelee?

  2. Pidetty aika pitkään uutispimennossa, varmaan suojavärin takia. Eikö 17 vuotias saanut kassalta parranajo vehkeitä.

  3. Pahoinvointiyhteiskunnassamme on myös ihan tavallisia suomalaisia nuoria, joilla on isoja ongelmia ja jotka tarvitsisivat apua. Ei kaikki ongelmakäyttäytyjät ole matuja, vaikka työkaluna olikin puukko. Tiedän tämän kyseisen riehujan mutkan kautta. Ei ollut matu. Oli ihan oikeasti suomalainen reppana. Suomalaiset nuoret tarvitsevat yhä enemmän psyykkistä ja myös hengellistä tukea.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.