HU: Ulkomaalaistaustainen heitti suomalaista veitsellä päähän ravintolassa – ”Mitä mulkoilet?”

8
Mainos
Mies heitti toista miestä veitsellä päähän vantaalaisravintolassa ja jatkoi tämän jälkeen ruokailuaan.

Poliisi vahvisti Helsingin uutisille, että sillä on tutkinnassa on tapaus, jossa mies heitti toista miestä veitsellä päähän Vantaalla kauppakeskus Jumbon Citymarketin ravintolassa tiistaina lounasaikaan. Miehen heittämä veitsi osui uhria ohimoon, johon tuli verta vuotava haava.

Paikalla ollut toimittaja näki tapauksen. Hänen mukaansa miehet istuivat vastakkaisissa pöydissä, ja veitsen heittäjä oli mukana seurueessa, jossa oli muutamia ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Uhri oli valkoihoinen.

Uhrin mukaan ennen tilanteen kärjistymistä puukon heittäjä oli tivannut uhrilta, mitä ”mies oikein mulkoilee”, jolloin uhri oli sanonut miehelle, että tämän pitäisi matkustaa takaisin kotimaahansa.

Mainos

Tilanne päättyi kovaan huutoon, ja veitsen heittämiseen päin uhria. Tämän jälkeen tekijä istui takaisin pöytäänsä ja jatkoi syömistä.

Paikalle nopeasti saapuneet vartijat ottivat miehen kiinni ja veivät tämän ravintolasta odottamaan poliisia. Paikalle hälytettiin myös ambulanssi.

Lähde: Helsingin uutiset

Katso myös:

17-vuotias nuorukainen riehui puukon kanssa kaupassa Eurassa – Asiakkaat taltuttivat

Mainos

8 KOMMENTIT

  1. Ei se siitä mitään saa. Raivoaa poliiseille ja pääsee taksilla kotiin.

  2. Ikävä tapaus. Suomalainen rasisti on tietenkin saatettava täyteen vastuuseen ja noviisi hoitsu neulomaan tikkejä. Tätä se teettää kun suomalaisilta valkoisilta kanta-asukkailta tukitaan suu sekä syytetään kaikesta ja ettei homma olisi liian rupista. Maksatetaan heillä tämä parantumaton migreeni nimeltä haittamaahanmuutto. Loppukaneettina olkoon puhkisoitettu levy: ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta!” by stubido suuri.

  3. Tuttu kertoi Vaasalaisessa kapakassa sanoneensa paikallisille ruotsinkielisille, että suomalaiset voisivat rakentaa laivan ja antaa vielä sen ilmaiseksi ruotsinkielisille, kun purjehditte takaisin Ruotsiin ja jäätte sinne. Käydessään kusella, perässä tuli neljä hurria ja turpiinhan siinä tuli.

    • Näinhän se menee Suomessa, maassa jossa enemmistöä sorretaan ja syytetään sen jälkeen, että se onkin se sortaja. Hurrit ja Ahvenanmaa voitaisiin aivan hyvin dumpata Ruotsiin. Mutta arvaahan kuinka heidän silloin kävisi. Erikoisasema olisi mennyttä, eikä siinä vielä kaikki. He itse olisivat vähemmistö -kummajaisia, jotka eivät edes osasi puhua ”oikeaa” ruotsia. Näin ainakin kommentoi muuan suomalaistunut ruotsalainen, joka tuli miehen ”perässä” tänne. Osaa muuten täydellistä suomea, eikä kakistele sen käyttöä kuin ”eräät” toiset.

  4. Islamistisen rasisimiväkivallan ollessa mukana pitäisi tuomioita ja sanktioita korottaa kovasti, niin kuin minun tuomiota korotettaisiin jos vastaavan alibaballe tekisin. Ikävä kyllä suomen laki ei kohtele kantasuomalaisia samoin kuin näitä kunniakansalaisiamme.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.