Sekava ja aggressiivinen verinen mies hajotti autoa ja pahoinpiteli teinipoikia Espoossa

3
Päihtyneen ja aggressiivisen miehen epäillään pahoinpidelleen kahta 16-vuotiasta poikaa sekä hajottaneen autoa jollain esineellä.

Tutkinnanjohtaja Petri Launiaisen mukaan poliisi sai hätäkeskukselta tiistaina 20.03.2018 kello 13.20 tehtäväksi mennä Espoon Pitkännotkontielle, jossa ilmoituksen mukaan kävelee verinen mies sekavana ja uhkaavana. Poliisin ollessa matkalla, tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan mies hajottaa autoa jollain esineellä.

Poliisipartio löysi silminnähden sekavan ja aggressiivisen miehen. Poliisin laittaessa käsirautoja, mies riuhtaisi itsensä irti otteesta ja lähti juoksemaan karkuun. Mies ei totellut poliisin käskyä pysähtyä, jolloin hänen kiinniottoon käytettiin poliisikoiraa. Kiinnioton yhteydessä mies yritti lyödä ja potkia poliisikoiraa.

Hieman myöhemmin poliisi sai tietää, että mies on pahoinpidellyt aiemmin kadulla kohtaamiaan kahta 16-vuotiasta poikaa. Pojille ei poliisin tietojen mukaan aiheutunut vakavia vammoja.

Tutkinnanjohtaja Launiaisen mukaan mies on kiinniotettuna Espoon poliisivankilassa. Asiaa tutkitaan Espoon poliisiaseman A-ryhmässä.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Poliisi selvitti alaikäisten Espoossa tekemät ryöstöt

3 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.