Helsingin käräjäoikeus vangitsi MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin – Poliisi jatkaa kuulusteluja

12

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut tiistaina 17.4.2018 MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin todennäköisin syin epäiltynä useista eri rikoksista muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksesta ja rahapelirikoksista.

– Esitutkinta jatkuu normaalisti ja Janitskinia kuulustellaan edelleen epäiltyihin rikoksiin liittyen, toteaa tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Harri Saaristola Helsingin poliisilaitokselta.

Asiasta ei ole esitutkinnan tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on tuotu Helsinkiin – Epäillään useista eri rikoksista

12 KOMMENTIT

 1. Miksi eivät video kuulustelleet kun Janitskin oli Andorrassa vankilassa?
  Typerää verorahojen haaskuuta kuskauttaa Suomeen, kuten ylipäätään syyte epäilyjen esittäminen. Varmaan palanut jo satoja tuhansia veroeuroja suvakkien hulluuden takia.

 2. Päätös vähän älytön mutta toivottavasti saa tarvitsemansa hoidon..ja aivan varmaa että kun juttu oikeudessa hän vapautuu.
  Toivottavasti myös tutkinnanjohtaja vaihtuisi heti

 3. Janitskinin pidätyksen takana ovat SDP ja Kokoomus. Koska MV-lehdessä paljastetiin SDP:n ja Kokoomus-poliikikoiden kytkennät VOK-kotouttamis-ja oikeusapu bisnekseen nimineen kaikkineen.
  Niinikään vapaamuuari looshiin kuuluva Saaristola laitettiin päänahanmetsästäjäksi.

 4. On kummallista, kuinka koko Suomen ”media” on hiljaa vielä suuremmista rikoksista:

  Suomen ”perustuslaki” 118§ ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämä VALTIOPETOS tehtiin, jotta pienyrittäjien omaisuutta voitiin VARASTAA !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus.” Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Miljardien VARKAUS toteutettiin ”lailla 444/2012” ja samalla aiheutettiin massatyöttömyys .( pienyritysten investointivarat varastettiin).

  Pl 118 § oli suunnitelmallinen ja pitkään toteutettu teko; se ”vaati” jopa Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa.

  Tämä lahjonta toteutettiin seuraavasti:

  He 55/2007 esiteltiin eduksunnalle tahallaan väärillä asikairjoilla; ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen” kansainvälisen kanssa:

  Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa yksittäistapauksissa. ( PL 118 §)

  Myös rikostuomioistuimelle VALEHDELTIIN; ”Suomi haluaa itsenäisesti tutkia tällaisia vakavia rikoksia”.

  Todiste valehtelusta PL 118 § estää juuri tällaisten rikosten syytteeseenpoanon; lisäksi olen 9. 12. 2005 VKSV:oon jättänyt SYYTEILMOITUKSEN. ( EOA päätöksen 876/2/05 kaltainen …. poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa).

  Myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ( Päivi Hirevlä ) on tietoinen Suomen He 55/2007 mukaisesta tilanteesta ( EIT 24221/06; tapausessa on tiedot Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta).

  kaikki seulottu pois käsittelystä 27.3. 2008 ; Eoa kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois VKSV:n aineistoa EI VOIDA TUTKIA !

  Ilja on julkistanut näitä minunkin kirjoituksia VALTIOPETOKSISTA; siksi ajojahti ?

  archive.is / kimmoleaks.fi …. olen koska tahansa valmis TODISTAMAAN asioista valtakunnanoikeudessa jättämäni SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti; kunhan Valtiopetos eli PL 118 § on purettu !

  Toivottavasti PL 118 § saadaan julki kaikelle kansalle Iljan tapauksen yhteydessä.

 5. ”Totisesti: kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle”. Näin on kirjoitettu. Nyt tätä yhtä, joka uskalsi nousta vääryyttä ja valhetta vastaan, viedään tuomiolle. Kenen totuuden puolustajan vuoro lienee seuraavana?

 6. tämä on tuon Ylen A studio raportin pöyristytävin kohta
  Siis tänään lähetty Ruotsin jengi väkivaltaisuuksista

  suvakki katupartion täysin euroopalaisen näköinen
  ehkä norjalais mies
  sanoo olevansa itse maahanmuuttaja

  eli yritetään luoda kuva että me euroopalaiset ruotsi maahanmuuttajat
  olemme riehumassa gööteborgin kaduilla

  eivätkä lähi idän mamu jengit

  siis eihän kukan tervejärkinen voi tehdä tälläistä propagadaa ja
  suojella näiden mamujen väkivaltaa tällä tyylillä

  kuin ruotsin ja suomen idiootti Ääri suvakki Aivopestyt jossain
  vasuri valtamedian nais toimitajat

  onko Ylen Ulla liitymässä ISISIIN
  Aviomies kysyy että koska

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.