Jyrkkä suunnanmuutos USA:n pakolaispolitiikassa: maa suosii kristittyjä

10
Vuonna 2016 Obaman hallintokaudella USA otti vastaan kristittyjä pakolaisia alle 50 prosenttia pakolaisten kokonaismäärästä. Trumpin hallinto on muuttanut politiikkaa, ja viimeisimmän vuoden aikana vastaanotettujen kristittyjen määrä on kasvanut 70,6 prosenttiin.

Presidentti Donald Trumpin hallinto on tehnyt jyrkän suunnanmuutoksen maan pakolaispolitiikkaan. Kun Barack Obaman hallinto suosi muslimipakolaisten vastaanottoa, Trumpin hallinto suosii kristittyjä pakolaisia.

Vuonna 2016 Obaman hallinto otti vastaan 30 201 muslimipakolaista. Viimeisten 12 kuukauden aikana Trumpin hallinto on päästänyt maahan vain 2 341 muslimipakolaista.

Kuvakaappaus: Breitbart.

Vuonna 2016 USA otti vastaan noin 8 300 somalipakolaista, kun viimeisimmän vuoden aikana heitä on päästetty maahan vain 250.

Trumpin hallinnon kanta on, että ihmisiä tulee auttaa, mutta mahdollisimman lähellä heidän kotialueitaan, ei hyysäämällä heitä USA:ssa.

Lähde: Breitbart

Päivitys klo 18.05: Otsikkoa muokattu.

Aiheeseen liittyvää:

Nuoren naisen video Etelä-Afrikasta tavoittelee Donald Trumpia: ”On totta, että valkoisia teurastetaan…”

10 KOMMENTIT

 1. Hyvä. Kristityt ovat maailman vainotuinta väkeä. Jopa Suomen eduskunnassa vainotaan kristilliset arvot omaavia kansanedustajia.

  • ,,,jopa ministereitäkin. Soinia saisi vainota, mutta oikeasta syystä eli puoluepetturuudesta.

 2. Täysi sota alkaa pian, ei mene kuin vuosi tai vajaa. Veri tulee virtaamaan euroopassa. Vitun ikävää.

 3. Hyvä USA. Kristityt kototuvat hyvin kun on muita kristittyjä ja haluavat tehdä työtä, kuten iso kirja opettaa.

 4. No juu, jos esim. nyt vaikkapa Euroopassa sattuisi jostain täysin käsittämättömästä syystä käymään niin, että täällä alkaisi kristityillä olot käymään tukalaksi vaikkapa jatkuvien ja alati kiihtyvien yksittäistapaus luonteisten terrori-iskuken takia niin… saattaisi hyvinkin alkaa jonkinsortin pakolaisuus jossa kristityt ryhtyvät etsimään uusia asuinalueita… silloin usa hyötyisi taloudellisesti siitä kohtuullisen hyvin koulutetun kristityn väestön siirtymisestä nimenomaan jenkkilään…

 5. Myös Tanskassa näyttää hallitus ja sikäläinen Yle ottaneen vastaavanlaista muutosta enteilevän askeleen politiikassaan ja toimivan siten täysin vastakkaisella tavalla kuin Brysseliä kumartava Suomen kansanpetturi-hallitus ja sen monikulttuuria ja muuta kulttuurimarxistista perversiota taukoamatta kaiuttava propagandakone Yle:

  ”Infowars 20 Sept. 2018: Acc. to new contract with the Danish government, he Danish Public Broadcaster must make it clear that Danish society is based on principles of “democracy and has its roots in Christianity” – NO LONGER ON MULTICULTURALISM AND ”INTEGRATION”!

  AND THIS IS HIGH TIME:

  A Danish lawyer arranged a demonstration in a big Ghetto at Taastrupgaard, Copenhagen,

  His welcome confirmed the the existence of a no-go-zone for whites and that the inhabitants there are certainly not2 integrated” in spite of knowing the worst words of the Danish proletarian language after 9 years´? schooling! (Video below).
  But what else can you expect for peopple coming from countries with IQs from 68-83?

  “You whore, man”
  “I am fucking your mother, man”
  “”Gay, man”
  “This is not Denmark”
  “This is Paki land” and again
  “This here is Paki land”.
  “Here is only for Pakis”…”

  Koko artikkeli linkeineen: https://new.euro-med.dk/20180920-eu-integration-no-go-zone-dies-ist-kanakenland-schwuler-mann-ich-ficke-deine-mutter-this-is-paki-land-gay-man-i-am-fucking-your-mother.php

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.