Lisätietoa Vantaan väkivallanteosta – Ulkomaalaistaustaista epäillään törkeästä pahoinpitelystä ja huumerikoksesta

6
Nykysuomi kertoi eilen Vantaalla tapahtuneesta väkivallanteosta, josta poliisi ei kertonut julkisuuteen edes tekotapaa, epäillyn tietoja tai sitä, onko uhrilla hengenvaaraa. Pähkinärinteessä sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtui aamulla klo 8.06. väkivallanteko, josta Itä-Uudenmaan poliisi otti pian teon jälkeen kiinni epäillyn tekijän, vuonna -95 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen.

– Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun veljeksille oli tullut riitaa asunnossa ja riidan päätteeksi epäilty oli pistänyt veljeään pienehköllä teräaseella selkään, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Simo Kauppinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Uhri kuljetettiin välittömästi sairaalaan hoidettavaksi eivätkä hänen vammansa ole virkavallan mukaan hengenvaaralliset.

– Tekoon epäillyltä mieheltä löytyi kiinnioton yhteydessä myös huumausaineeksi luokiteltavia tabletteja, joten tällä hetkellä hänen epäillään syyllistyneen törkeän pahoinpitelyn lisäksi myös huumausaineen käyttörikokseen, Kauppinen jatkaa.

Lähde: Poliisi

Lisää aiheesta:

Poliisi vaitonainen Vantaalla tapahtuneesta, useita partioita vaatineesta ”väkivallanteosta”

6 KOMMENTIT

  1. Kumma halu edelleen salata noita raketti-inssejä rikoksen tekijöinä. Se on jo turhaa, sillä tekevät pienellä porukalla jo kenties enemmän rikoksia kuin suomalaiset yhteensä, joten salauutisoinnissa ainakin itse yhdistän tekijän automaattisesti nokinahkaan.

  2. Lähi-itä ja Afrikka tyhjensivät vankilansa ja mielisairaalansa Suomen junaan. Ilmankos vihervasemmisto, kepu ja kokoomus tykkäävät mamuista kun heillä on kaksi kokemusperäistä yhdistävää tekijää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.