Jussi Halla-aho Nykysuomen lukijoiden ylivoimainen ykkönen pääministeriksi

10
Nykysuomen pääministerikysely on tullut päätökseen ja vastaajia kertyi huikeat 1739 kappaletta. Ykkösvaihtoehdosta ei Nykysuomen lukijoiden keskuudessa ollut epäselvyyttä, vaan Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho keräsi mojovat 87% annetuista äänistä.

Pääministerikyselyn tulokset:

Varsinainen vaalipäivä on tulevana sunnuntaina 14.4.

 

10 KOMMENTIT

 1. Menee kirkkaasti kärkeen sunnuntain jälkeen. Rinne vaikutti eilisessä tentissä kuin viimeisiä vetelisi, iho keltainen, ajatus ei oikein kulje (ehkä joku pytty pimeänä)

  • Niin tuohon sekavuuteen vaikuttaa ettei pumppu ole täysin kunnossa ja hapen puute tekee sekavaksi. Anopin kävi näin infraktin jälkeen.

 2. Toivotaan parasta. Voi kuitenkin olla, kävi vaaleissa miten tahansa edessä on jyrkkä vasta rinne, ja hallituksen muodostaa vasemmisto kokoomuksen tuella. Ruotsistahan aina otetaan mallia.

  Mutta toiseen mielettömyyteen, joka on jo tapahtunut. James Hirvisaari sai hovioikeudelta tuomion
  ”Videot antavat objektiivisesti arvioiden muun muassa kuvan, että maahanmuuttajat ovat siivottomia, loisia, väkivaltaisia ja raiskaajia sekä että maahanmuuttajat ovat seksuaalisesti myös eläimistä kiinnostuneita. Tällainen yleistäminen on erittäin panettelevaa ja solvaavaa.”

  Hirvisaaren mukaan hän on laulanut turvapaikanhakijoista ja hovioikeus on sotkeutunut sanoissa perusteellisesti. Jos tämä on totta, suomalainen oikeusjärjestelmä pitäisi panna uudelleen koulutukseen suomen kielessä tai parasta olisi vaihtaa tuomarit ei-luki-häiriöisiin. Hirvisaari vitsailee aivan aiheellisesti, nyt hovioikeus syyllistyi solvaukseen ja kiihotukseen maahanmuuttajia vastaan. Kannattaisiko kokeilla korkeinta oikeutta ja syyttää hovioikeutta sekoilusta.

 3. Aika odotettu tulos kun kysely tehtiin Nykysuomen sivustolla. On annettava tunnustusta Marco de Witille. Toisella sijalla, tasoissa Väyrysen kanssa prosenteissa.

  SKE:n vaalitilaisuuteen hyökättiin tänään. Orpo tai Sipilä(maanpetturit) olisivat tuossa tilanteessa pötkineet pakoon ja hylänneet omat joukot. Vaan ei Marco, hän otti häirikön kiinni.

  Hienoa toimintaa myös Miki Sileonilta joka puolusti ja torjui SKE:tä vastaan suunnatun hyökkäyksen. Miki on ehdolla Helsingin vaalipiirissä.

 4. Pelkäävätkö Sipilä ja Orpo?

  Kun jäävät rivikansanedustajiksi, ei ole turvamiehiä enää mukana.

  Sen sijaan kansallismieliset tulevat nyt vuorenvarmasti huolehtimaan siitä että on omat turvallisuusjoukot.

 5. Valitettavan hyvin on koululaitos ja media aivopessyt nuoret aivokääpiöt. Sen sijaan että menisivät vaatimaan että täällä laittomasti piileskelevät matut heitetään ulos maasta, supikoiraakin tyhmemmät nulikat menevät eduskunnan rappusille huutamaan aivopieruja ilmastosta ja sitten lompsivat häiriköimään sitä ainoaa vaalitilaisuutta joka todella sanoo asiat kuten ne ovat ja vaatii poliittista muutosta.

  (Tuollaiset kusipäiset teinit ansaitsevat juuri sen mitä nämä ”kulttuurinrikastuttajat” kaikessa karmeudessaan heille tekevät.)

 6. Mitä muuta voi enää todeta kuin, että Suomi on aivan sairas toiminnaltaan .Herran pieksut.

  Katseltiin noita videoklippejä narikkatorilta eilen ja tänään.Tsiisus ,mikä ”hullunmylly”.Helsinki on aivan ”menetetty tapaus”.

  Vaikka Suomen kansa ensin puolueen puheenjohtaja jakaa mielipiteet, onhan hän oikeasti todella rohkea.

  Kaikkea ”sälää” viskataan päälle ,kun hän pitää vaalitilaisuutta( kahjoa, mielipuolista toimintaa sabotoijilta)-ei vaalirauhaa, hän vaan jatkaa eikä välitä-rispektiä ja paljon.

  Itse arvostan rohkeita,sanojen takana seisovia MIEHIÄ.
  Yhä enenevässä määrin alkaa tuntua, että Suomella ei ole toivoa.
  Jos isänmaalliset,aidot sellaiset eivät pääse päätöksentekijöiksi,tarkoitan oikeasti niitä, jotka tekee ja joille tämä maa merkitsee sydämessä KAIKKEA, eikä vaan ”puhu lämpimikseen lässynläätä”,johon alkaa olla aika moni täpötäysi,se on Suomen loppu. Surullista.

  Herra siunatkoon Suomea.

  Hyvyyden ja totuuden voimien johdatusta tälle rakkaalle isänmaallemme.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.