Juha Sipilä joutui lumitöihin – Esti kommentoijan Twitterissä

43

Pääministeri Juha Sipilä twiittasi eilen illalla, kuinka on joutunut lumitöihin. ”Lunta olen toivonut eteläänkin. No nyt tuli enemmän kuin uskalsin toivoakaan”, kirjoitti Sipilä. Mukaan Sipilä oli laittanut kuvan lumikolasta.

Ylöjärveläinen kunta-aktiivi Matti Ylitalo oli kommentoinut Sipilän twiittiä sanoin: ”Ekan kerran sun työnjälki on OK!”. Tämän kommentin jälkeen pääministeri Juha Sipilä esti Matti Ylitalon Twitterissä.

Myöhemmin kuvakaappaukset tapahtuneesta jaettiin Facebookissa saatesanoin: ”Tuo meidän pääministeri ei kestä pienintäkään kritiikkiä, alkaa itkemään kuin pikkulapsi.”

 

Kuuluisiko pääministerin mielestäsi kestää tätä paremmin kritiikkiä? Onko oikein, että pääministeri mykistää kansan kriittiset äänet? Kommentoi alle.

Matti Ylitalon aiemman haastattelumme voit lukea alla olevasta linkistä.

Haastattelussa Ylöjärven luottamustoimista erotettu Matti Ylitalo: ”Se oli henkilökohtainen kosto”

Lähteet: Twitter, Facebook

Katso myös:

Murtomies raahasi saalistaan lumikolalla Torniossa – Oli vienyt yrittäjien postit

43 KOMMENTIT

 1. Hauska kommentti. Mutta ei kenenkään tarvitse sietää kiusaamista, ei edes pääministerin.

  • Hauskintaha tässä on se että tuo ei ole kiusaamista. Tuo ukko ei oo saanu mitään elämässä aikaan ku kasvatettua ison nenän.

  • Kiusaamista? Ehkä pientä kettuilua, johon olisi osaavampi henkilö fiksusti takaisin antanut. Työhän on kaiken lisäksi ihan alkutekijöissään, niin en ymmärrä miten voi työnjälkeä kehua 😛

 2. Kyseenalaisin keinoin ja zägällä rikastunut insinöörinplanttu.
  Varmaan opiskelemansa alan tuntee, mutta äly ei riitä suurempien kokonaisuuksien hallintaan.
  Eikä tietysti tarvitsekaan paljoa päätään käyttää kun toteuttaa vain Bilderbergiläisen EU-eliitin antamia käskyjä.
  Ei todellakaan mikään valtiomies joka ajattelisi isänmaataan ja kansaa.

  • Ei se ollut ihan täysin zägälläkään, vaan hän hoksasi ja osasi ovelasti hyödyntää yritystukia mitä sitten lypsi omiin ämpäreihin. Kuinkas muutenkaan – sehän on koko Kepun perusidea!

 3. Niin, ”annan taloni pakolaisille” kommentti toi tuhansia onnenonkijoita Suomeen!
  Niitä nyt elätetään.
  Vittu mikä pösilö pääministeri.
  Luulin ettei J.Kataista huonompaa pääministeriä voi tulla.
  Tuli, olin väärässä!

 4. Ei tämä kyllä nyt, Juha Sipilä, ole mitään kivapuhetta, mutta täytyy vaan sanoa että: Ei ollut kivaa, arvoisa herra pääministeri, että pyörsit kehyksessä sovitut turvapaikkasopimukset kesällä -15. Eikä se PS:n alkukesän -17 demokraattisen puoluekokousäänestyksen varjolla ratsastamasi tietämättömyyskohtaus-näytelmä ja perussuomalaisten, tavallisten Suomen kansalaisten tuomitseminen väärin-äänestäjiksi. Ei, ne ei olleet mitään kivaa nekään, ei!
  Eikä sekään ollut ollenkaan kivaa, että yritit kahlita kansanedustajat kivapuhujiksi sillä järjestämälläsi eduskuntapuolueiden puheenjohtajien kokouksellasi loppukesällä -17, vaikka et sitten kuitenkaan ole muutenkaan ilmiselvästi ollenkaan kivapuhuja. Oikeastaan sinä olet näillä perusteilla pikemminkin pahapuhuja. Joka pahapuheellaan kylvää epäsovun siementä. Ei, sinä et kyllä selvästikään täytä sinulle seurakunnassasi nimettyä luottamuksellista tehtävää ”rauhansanalainen”.

 5. Itsekkin lähetin pipilälle postia, jossa kerroin, että kun minä teen lumityöt kerran pihallamme, vastaa se todennäköisesti pipilän 4 vuoden lumitöitä. Kola oli pipilältä jäänyt kesken homman, ja puhti loppui pariin metriin, niin on veltto paska kuin olla ja voi.

 6. Sipilä on tosi lapsellinen paska-ukko. ”Se on ihan höpö, joka leikistä suuttuu.” Niin sanotaan ”nuoruusaikojeni” lastenlaulussa. Silloin myös leikittiin koulun välitunnilla: ”Kuka pelkää mustaa miestä”. Ja, kas taivas ei pudonnut niskaan, eikä opettaja saanut hepulia kuin siitä nastasta, jonka päälle istui. Noh, LEIKKIÄHÄN se vain oli.

 7. Sipilä taitaa olla mustaa makkaraa vaille sinne minne kolataan eli pakaroitten väliin

 8. ainoa työ missä sipilän pipipää on sekoillut vaan mitään ei ole elämänsä aikana tehnyt kunolla tai valmiiksi, eli täysi luuseri ja seko mieheksi, ei voi oiekastaan edes sanoa mieheksi vaan hameväkeä koko mies, maanpetturi ja rikollinen varas ja huijari, penniäkään ei ole rehellisesti tienannut tässä maassa vaan aina jonkni kaverijuttujen ja sisäpiiri riksoten kautta saanut kaiken ilmaiseksi. eli täysi varas ja rikollinen ,ja tällaisia hulluja kansa hyväksyy sinne päätämään maamme asoista, no nythän se nähdään sitten miten meni ,ei kovin hyvin kun ratissa on mies joak ei tajua kokoanisuuksia ja keplottelee joka asiassa omaan pussiin knu kansaa palvelemaan on palkattu.

 9. Simon Elo teki minulle saman, kun vastasin sinisten saaneen viime vaaleissa 0 prosenttia äänistä.
  Sipilä varmasti hommaa lumityöntekijän 9€ päivä kulukorvauksella.

 10. Kepuli ripulit kehuskelee twitterissä toisiaan, kun yksi pelle on koittanut tehdä ensinmäisen kerran oikeita töitä elämässään, ja sekin näyttää jääneen kesken 2 neliön jälkeen.

 11. Niin. Yleensä hölmöt ja huijarit kestävät erittäin huonosti kritiikkiä tekeleistään. Mitäs luulette, kumpaan kategoriaan pääministeri kuuluu. Itse olen aika vakuuttunut, että jälkimmäiseen. Mutta on pakko myöntää, että joitain viitteitä ensimmäisestäkin on kyllä havaittu.

 12. Sipilä vaan postille töihin ja lumikola kätee…. Lie siihenkään rahkeita tuollaselta nöösi r#nkk#rille!

 13. Ei kai nyt kukaan oikeasti kysy, onko oikein kun pääministeri estää kritiikin??!!

 14. Suomen tuhooja sipilä. Pitäisi ottaa kritiikki vastaan. Varsinkin kun se on aiheesta annettu.
  Tuskin itse on edes tuota lunta tuohon kolannut. Henkivastia vai assari kenties…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.