Finlaysonin tj. perusti kansalaisaloitteen ”Tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltäminen” – Mihin pojat unohtuivat?

Muun muassa Tom of Finland -homolakanoistaan ja pelkästään naisia koskevista tarjouskampanjoistaan tunnettu Finlayson tempaisee taas.

Myös tavaratalo Kärkkäisen boikotoinnista muistettavan Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila on laittanut kansalaisaloite.fi-palvelussa vireille aloitteen tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltämisestä.

Aloitetta markkinoidaan näyttävästi myös Finlaysonin verkkosivuilla. Kurttila kuvailee Suomen Kuvalehdessä, miten Finlaysonin kampanjat ovat usein ”pahoittaneet valkoisen heteromiehen mielen”.

Kysymyksiä herättää se, miksi aloite ei koske sukuelinten silpomisen kieltämistä ylipäätään, vaan koskee pelkästään tyttöjen sukuelimiä. Moni lukija saattaa ihmetellä, onko Kurttilan ja Finlaysonin mielestä poikien sukuelinten silpominen hyväksyttävää.

Kurttila toimii edelleen Finlaysonin toimitusjohtajana, vaikka etsi itselleen seuraajaa yrityksen Facebook-sivuilla jo viime joulukuun alkupäivinä.

Kurttilan 2. huhtikuuta vireille laittama aloite sai nopeasti muutama tuhat kannattajaa, mutta sittemmin tahti on hyytynyt.

Katso myös:

5 thoughts on “Finlaysonin tj. perusti kansalaisaloitteen ”Tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltäminen” – Mihin pojat unohtuivat?

 • 17.4.2018 at 16:07
  Permalink

  Homolakana kaulan ympärillä on vaikeuttanut ajattelukykyä tuollakin.

  Reply
 • 17.4.2018 at 16:21
  Permalink

  Vakavilla asioilla tehdään joutavanpäiväisyyksiä joutavanpäiväisten ihmisten tekeminä, jolloin niistä tulee joutavanpäiväisiä loppukevennyksiä, joilla keikaillaan ”hyvä ihminen” sädekehä päänpäällä olemalla muka syvällinen ja todella sisimmässään huolissaan. Etenkin kaikki mikä liittyy tänä päivänä tyttöihin ja naisiin on päähän menevää aineistoa markkinoilla. Esimerkiksi rintasyövän esillä pitäminen sinällään tärkeänä asiana saa pahan sivumaun siinä, että samalla unohdetaan miesten kuolinkellojen soittaja eli eturauhassyöpä ja sen teho seulontaan ja hoitoon. Itselleni on lähinnä paskan sama, vaikka ampuisivat näille jaloille jokaisen suomalaisen miehen, sillä tuo teko olisi melkoinen kuolinisku myös länsimaisille yhteiskunnille ja sen hyvinvoinnille. Puhumattakaan siitä kuuluisasta kestävyysvajeesta ja kansantuotteesta, jonka takovat miehet aloilla ja ammateissa, joilla kansantalouteen saadaan ulkomaanvaluuttaa eikä ainoastaan kierrätetä rahaa kansantalouden sisällä siirtämällä toisesta taskusta toiseen.

  Reply
 • 17.4.2018 at 17:12
  Permalink

  Pojista huolehtiminen saattaisi viitata jo liian isoihin varpaisiin, joita on syytä välttää tallomasta. Onhan tuo muutenkin muodikasta puhua tytöistä ja poliittisesti korrektia ja tietystä suunnastahan nämä muodit aina tuppaavat tulemaan. Kaikkihan nuo muotinarrit ja nuoleskelijat tietävät, mitä tahoa nuollaan ja kuka antaa käskyt.

  Reply
 • 17.4.2018 at 18:57
  Permalink

  feministit !!!!!!!!! Mitä helvettiä te annatte ehdä pojille?? Jokaikinen feministi, painukaa senegaliin, kongoon, irakiin, iraniin tai mihin vaan, mutta pois täältä

  Reply
 • 17.4.2018 at 20:58
  Permalink

  Voi hemmetti mitä idiootteja. Varmaan auttaa ihan hirveesti. Hei haloo Finlaysonin pellet!!!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.